FIFA Cupa mondială

November 22, 2022

Grupa D Previzualizarea zilei 1 a meciului

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Jucând în aceeași zi cu Grupa C, și Grupa D va debuta marți, 22 noiembrie.

Grupa D Previzualizarea zilei 1 a meciului

În urma debuturilor puternice ale așteptaților concurenți la cupă Anglia, Olanda și (cel mai probabil) Argentina, este timpul ca campionii în exercițiu la Cupa Mondială să își facă debutul mult așteptat, precum și o echipă daneză care caută să surprindă pe mulți.

Danemarca vs Tunisia

Prima dată când se întâlnesc într-un meci oficial, Danemarca și Tunisia intră în acest turneu pe spatele unor situații foarte diferite - istoric și prezent.

Se va repeta istoria?

Pe de o parte, Danemarca nu a pierdut niciodată împotriva niciunuia dintre rivalii africani s-a confruntat în timpul Cupelor Mondiale, cu un palmares de două victorii și două remize. Între timp, Tunisia nu a reușit niciodată să câștige o victorie împotriva unei echipe UEFA, după ce a remizat trei meciuri și a pierdut șapte.

Danezii au, de asemenea, un palmares fantastic Meciurile de deschidere a Cupei Mondiale, câștigând patru din cele cinci în care au concurat. Singura înfrângere a venit împotriva Olandei în 2010, cu scorul de 0-2. Un alt fapt interesant este că au reușit să treacă în etapa următoare a competiției de fiecare dată când câștigă primul lor meci.

În timp ce Qatar 2022 va fi a șasea apariție a Tunisiei la Cupa Mondială FIFA, ei se laudă cu recordul nefericit de a nu reuși niciodată să treacă de faza grupelor. De asemenea, echipa africană nu a reușit să păstreze foaia goală în 14 dintre cele 15 meciuri ale Cupei Mondiale, încasând 25 de goluri în acest proces.

Singura dată când aceste două echipe s-au întâlnit vreodată a fost într-un amical din Japonia care datează de 20 de ani în urmă, în care Danemarca a câștigat cu 2-1.

Tunisia intră în turneu într-o formă excelentă, pierzând doar unul dintre ultimele nouă meciuri. Cu toate acestea, ei sunt considerați mari defavorizați în acest meci împotriva unei echipe daneze care aspiră la o cursă profundă în Qatar.

După ce a ajuns până în semifinalele Euro 2020, există o mulțime de așteptări mari din partea nordică și unii dintre jucătorii săi cheie, cum ar fi Mikkel Damsgaard, Pierre-Emile Hojbjerg, Kasper Dolberg și căpitanul. Christian Eriksen.

Cu Danemarca lăudându-se cu o apărare fantastică și Tunisia incapabil să găsească în mod constant plasa în ultimul an, Privind o victorie a Danemarcei în timp ce păstrați foaia liberă ar putea avea o valoare bună la 2.25 la Betway.

Franța vs Australia

Campioana în vigoare îi întâlnește pe băieții de jos pentru ceea ce cu siguranță va fi un meci electric!

În timp ce, din punct de vedere istoric, Franța s-a dovedit a fi o parte mult mai puternică decât omologii lor australiani, sunt mulți factori în joc care ar putea complica lucrurile pentru partea franceză - unii mai tangibili decât alții.

Poate Franța să învingă blestemul?

Curse of World Cup câștigătorilor ar putea părea o poveste veche a soțiilor, dar pe măsură ce superstițiile merg, nu va fi una ușor de scuturat. La urma urmei, faptele reci au dovedit că păstrarea coroanei nu este o sarcină ușoară.

Nu doar că nicio echipă nu a reușit să câștige o Cupă Mondială consecutivă din Brazilia în 1962, dar în istoria recentă, Italia, Spania, Germania și chiar Franța au fost toate eliminate în faza grupelor după câștigarea precedentă. campionat.

De parcă nu ar fi fost suficient de îngrijorător, echipa franceză a intrat în turneu lipsind cel puțin 5 dintre titulari, după ce i-a pierdut din cauza accidentărilor pe Karim Benzema, N'Golo Kante, Presnel Kimpembe, Christopher Nkunku, Paul Pogba și Mike Maignan. 

Adăugați la asta doar o victorie din ultimele șase meciuri și înfrângeri împotriva Croației și Danemarcei și trebuie să vă întrebați dacă francezii sunt într-adevăr următoarea victimă a blestemului.

Acestea fiind spuse, Franța este considerată de cărți drept favorită clară pentru a câștiga acest meci cu cota de 1,25.

Australia caută răscumpărare

Ajunși la a șasea lor apariție la Cupa Mondială, Socceroos nu a reușit să treacă în turul următor decât o singură dată - în Germania în 2006 - și au câștigat doar unul dintre ultimele nouă meciuri, după ce au învins Serbia cu 2 la 1 în 2010.

Căutând să pună capăt seriei de trei ieșiri consecutive din faza grupelor, Australia își începe campania WC înfruntându-se cu un inamic cunoscut, după ce s-a confruntat cu Franța în faza grupelor din Rusia 2018.

Pierzând cu 2-1 datorită unui penalty de Antoine Griezmann și a unui autogol al lui Aziz Behich, Socceroos au reușit să-i țină pe viitorii campioni ai Cupei Mondiale mai aproape decât se așteptau cei mai mulți și vor căuta să facă același lucru din nou când va avea ocazia marți.

Nu există prea multă valoare în Franța de câștigat, dar dacă crezi că Blestemul ar putea lovi din nou sau, mai pragmatic, că rănile Franței le vor perturba căile de câștig, pariând pe „Remiză sau Australia” la cotă de 3,8 pe Betway pare o răsplată grozavă.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere
2024-06-02

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere

Știri