Revendică-ți Bonus la cashback

Pariurile sportive oferă multe forme de bonusuri la pariuri sportive. Unele case de pariuri sportive online oferă frecvent reduceri jucătorilor lor în speranța de a-i atrage să continue să joace cu ei sau să le mulțumească pentru loialitate. Aceste rambursări sunt numite după o varietate de nume, dintre care cel mai important este bonusul cashback pentru pariuri sportive.

În timp ce unele dintre cele mai bune oferte de cashback sunt disponibile pentru jucătorii noi, unele sunt rezervate jucătorilor mari sau pasionaților de pariuri sportive VIP. Cu toate acestea, există ceva pentru toată lumea, motiv pentru care este esențial să explorați care dintre cele mai bune site-uri de pariuri sportive oferite de cashback este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

Revendică-ți Bonus la cashback

spre deosebire de bonus de bun venit, care este menit să te ispitească să joci, gândește-te la bonusul de rambursare ca fiind mai degrabă un banner uriaș „mulțumesc pentru că ai fost aici”. De asemenea, adaugă: „Îmi pare rău că nu ai câștigat de data aceasta, dar nu renunța. Suntem încântați să te avem”.

Aceste bonusuri își ating fără îndoială scopul. Te vei simți încurajat și îl vei considera un semn că totul va fi în regulă, motivându-te să continui să joci. Bonusurile vor diferi de la o pariuri sportive la alta în funcție de software-ul folosit, publicul țintă și tehnicile specifice ale casei de pariuri sportive pentru a atrage jucători.

Section icon
Cum să utilizați un bonus cashback

Cum să utilizați un bonus cashback

Un bonus de rambursare este exact ceea ce sună: bani rambursați în contul dvs. de pariuri sportive online sau credite de joc. Atunci când pariezi bani și nu câștigi nimic pentru o anumită perioadă, casele de pariuri sportive online îți vor plăti de obicei cashback sub forma unui procent din ceea ce ai cheltuit.

Diverse case de pariuri sportive online abordează diferit stimulentele cashback, așa că fă-ți temele pe site-ul pe care îl iei în considerare. Puteți realiza acest lucru accesând paginile Promoții sau Știri.

Cum să utilizați un bonus cashback
Transformă un bonus cashback în bani reali

Transformă un bonus cashback în bani reali

Când jucătorii finalizează anumite activități sau îndeplinesc anumite standarde, ei devin eligibili pentru cashback de la site-urile de pariuri sportive. Cel mai popular tip de cashback este denumit bonus. Paritorii îl pot folosi pentru a depune la o casă de pariuri sportive online.

Există două metode pentru a solicita cashback pentru casele de pariuri sportive prin promoții online.

Unele case de pariuri aplică automat bonusul în contul jucătorului. Bonusul cashback poate fi obținut și prin trimiterea unui anumit cod. Bonusuri împotriva depozitelor sunt adesea neîncasabile. Doar depunerea inițială și câștigurile pot fi încasate atunci când jucătorul a pariat depunerea și bonusul de un număr definit de ori.

De asemenea, se acordă cashback-uri pentru anumite sume jucate pe site-urile de pariuri sportive online, precum și pentru pierderile suferite de utilizator. Jucătorul poate, de obicei, dar nu întotdeauna, să retragă aceste bani înapoi fără a fi nevoit să îndeplinească nicio condiție de pariere.

Transformă un bonus cashback în bani reali
Lucruri la care trebuie să țineți cont într-un bonus cashback

Lucruri la care trebuie să țineți cont într-un bonus cashback

Înainte de a lua orice stimulent cashback sau de a te alătura unui sistem de recompense care plătește cashback, evaluează dacă această promoție te va profita sau, pe de altă parte, influențează calificarea ta pentru bonusuri suplimentare la casa de pariuri sportive online la alegerea ta.

Primul lucru de verificat este dacă sunteți sau nu eligibil pentru stimulentul cashback. În timp ce unele pot fi oferite noilor parori, multe stimulente cashback fac parte din programele de fidelitate sau de recompense VIP. Pentru acestea, creșterea nivelului contului vă permite să câștigați procente mai mari de cashback. De exemplu, casa de pariuri sportive poate oferi 5% cashback la nivelul unu, dar 20% cashback la nivelul 10.

Apoi, uitați-vă pentru a vedea dacă există valori minime sau maxime de cashback. Majoritatea stimulentelor de rambursare impun jucătorului să cheltuiască o anumită sumă pentru a le colecta, iar majoritatea au o restricție cu privire la cât de mult cashback poate fi plătit.

De asemenea, trebuie să știți cum va fi distribuit cashback-ul. În mod ideal, doriți ca stimulentele pentru cashback să fie plătite în numerar, astfel încât să le puteți retrage sau să le utilizați după cum credeți de cuviință. Nu toate recompensele cashback sunt imediat accesibile pentru retragere, dar cele mai bune case de pariuri sportive online le plătesc în numerar.

În cele din urmă, treceți peste termenii și condițiile. Înainte de a colecta beneficii cashback, asigurați-vă că ați citit și ați înțeles în detaliu termenii și condițiile. Astfel, poți fi garantat că vei primi întreaga sumă a bonusului și că nu vei pierde.

Alegeți ceea ce vi se pare potrivit pentru cerințele dvs. specifice și stilul de joc. Cashback-urile cazinoului sunt o recompensă pentru cheltuirea banilor la cazinou. Este o tehnică excelentă pentru a vă recupera din pierderi și pentru a vă împiedica fondurile să scadă la fund.

Lucruri la care trebuie să țineți cont într-un bonus cashback
Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului cashback

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului cashback

Atunci când se calculează beneficiile cashback, depozitele sunt adesea luate în considerare. O rambursare a numerarului nu este oferită dacă profitul jucătorului este întotdeauna mai mare decât reîncărcarea soldului.

Există un nivel minim de calificare pentru un astfel de bonus pentru a împiedica jucătorii să abuzeze de beneficii. La urma urmei, nu este profitabil pentru casele de pariuri să ramburseze vizitatorii care pariază câțiva bănuți. Clienții cu un anumit statut de program de loialitate pot fi eligibili pentru cashback în mai multe afaceri.

Alte restricții și caracteristici ale obținerii bonusului pot include un anumit procent minim și maxim de rentabilitate în intervalul 5-30%, o cotă de pariere stabilită, sporturi limitate în care pierderile nu sunt incluse la calcularea bonusurilor sau o limită a sumei finale. Termenii și condițiile fiecărui cazinou includ informații detaliate despre ofertele promoționale cashback. Ar trebui să îl citiți cu atenție pentru a nu pretinde că clientul a fost păcălit.

Amintiți-vă că toate cele mai bune site-uri de jocuri de noroc urmează aceeași regulă: cu cât jucați mai des, cu atât este mai profitabil bonusul. Ca rezultat, angajați-vă în joc activ și distrați-vă - iar abundența de recompense nu vă va face să așteptați. Alegeți un joc care vă atrage, înscrieți-vă, reîncărcați-vă contul și declanșați bonusuri – și bucurați-vă de un joc interesant și profitabil printre sporturile preferate.

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului cashback
Ce sporturi oferă un bonus cashback?

Ce sporturi oferă un bonus cashback?

În general, poți pariază pe orice sport sau pe piață și obțineți o rentabilitate din pierderile dvs. printr-un bonus cashback. Aceasta înseamnă că puteți paria pe sporturi precum fotbal, curse de cai și cricket, printre altele.

Dacă nu se menționează altfel, bonusurile cashback sunt calculate pentru toate pariurile, inclusiv pentru piețele dinainte de joc și în timpul jocului. Este esențial să ne amintim că pariurile pe piețele ante-post ar întârzia, desigur, returnarea cashback-ului, deoarece trebuie să așteptați ca pariul să fie decontat înainte de a putea calcula cashback-ul.

Iată câteva dintre cele mai tipice forme de cashback pe care le puteți întâlni în timp ce pariați pe sport:

Bonus de rambursare la curse de cai

Cele mai bune case de pariuri sportive oferă o varietate de cursa de cai bonusuri cashback. De exemplu, ei îți vor spune frecvent că, dacă calul tău termină pe al doilea, poți să-ți recuperezi miza. Cu toate acestea, pentru a vă califica pentru aceste promoții cashback, trebuie mai întâi să plasați un pariu de calificare. Aceasta implică îndeplinirea unor condiții de bonus, cum ar fi restricțiile de pariere sau cerințele de depunere eligibile.

Promoții cashback ACCA

Unele case de pariuri oferă „asigurare” cash back pentru pariurile cu acumulator. Când un parior pariază pe un acumulator (pariul ACCA) cu cinci sau mai multe selecții, va primi o rambursare dacă acumulatorul eșuează din cauza unei singure selecții incorecte.

Motivul din spatele acestui lucru este de a încuraja jucătorii să parieze pe pariuri Acca cu cât mai multe etape posibil, deoarece au un avantaj semnificativ în marjă față de jucători.

Orientările sunt simple. Faceți un acumulator de fotbal de cinci jocuri cu o cotă minimă de 1,50. Dacă prezici corect toate cele cinci jocuri, câștigi banii. Cu toate acestea, dacă pierzi cu un singur joc, ți se va acorda un pariu gratuit în valoarea mizei inițiale, de până la 50 EUR, care este standardul pieței. Dacă pierzi cu două sau mai multe meciuri, nu vei primi niciun cashback.

Ce sporturi oferă un bonus cashback?
Cashback ca pariuri gratuite

Cashback ca pariuri gratuite

Majoritatea promoțiilor cashback de la site-urile de pariuri vă rambursează miza sub formă de pariuri gratuite. Acest lucru este benefic pentru site-ul de cashback, deoarece îi face pe pariori să joace cu ei, mai degrabă decât să fugă cu banii lor.

Obținerea de credite pentru pariuri gratuite, pe de altă parte, este avantajoasă pentru jucători. Paritorii care folosesc pariuri gratuite primesc mizele pierdute rambursate și pot folosi, de asemenea, aceste promoții cashback pentru mai multe complexe. strategii de pariere cum ar fi pariuri egale sau pariuri inverse și lay.

Cashback ca pariuri gratuite
Cashback zilnic/săptămânal/lunar pentru jocuri de noroc online

Cashback zilnic/săptămânal/lunar pentru jocuri de noroc online

Site-uri de pariuri sportive străduiți-vă să vă rambursați banii de îndată ce pariurile pierdute sunt rezolvate. Cu toate acestea, unele case de pariuri au programe unice pentru jucători în care pariorii primesc o parte din pierderile lor nu atunci când pariul este stabilit, ci după o anumită zi, săptămână sau lună.

Aceste promoții sunt comparabile cu schemele de cashback de la cazinou, deoarece jucătorii primesc o parte din banii pe care i-au pierdut la sfârșitul unei perioade stabilite. De exemplu, după fiecare lună, site-urile de cazinou sau de bingo vor rambursa frecvent 1% până la 5% din pierderile lor lunare.

Nu există multe dintre aceste promoții cashback în stil cazinou disponibile la casele de pariuri sportive. Cele mai mari site-uri de pariuri sportive, pe de altă parte, au scheme lunare specifice de rambursare pentru clientela lor cu cheltuieli mari. Așadar, dacă plasați o parte echitabilă de pariuri, casele de pariuri vă pot contacta în curând pentru a vă oferi această promoție unică.

Cashback zilnic/săptămânal/lunar pentru jocuri de noroc online
Promoții de pariuri fără riscuri

Promoții de pariuri fără riscuri

Pariurile fără riscuri sunt o întorsătură a promoțiilor standard de cashback pentru pariuri gratuite. Ele sunt de obicei proiectate cu clienți noi în minte, dar sunt, de asemenea, extrem de profitabile pentru pariorul experimentat. Noii pariori, de exemplu, care depun și pariază o anumită sumă minimă își pot primi mizele înapoi dacă pariurile lor ratează. Cu toate acestea, ca și în cazul celorlalte promoții, pariorii trebuie să îndeplinească anumite cerințe și condiții înainte de a putea profita de noul stimulent pentru clienți.

Condiția cea mai esențială este cerința de pariere, care specifică de câte ori trebuie să pariați sume de bonus înainte de a vă putea retrage profiturile ca bani reali.

După cum vă puteți aștepta, cu cât cerințele de pariere sunt mai mici, cu atât promoția cashback este mai bună. Suma de cashback pe care o primiți este adesea determinată de termenii și condițiile de pariere a bonusului. Cu toate acestea, acestea sunt menționate frecvent cu litere mici, așa că asigurați-vă că citiți întotdeauna cu atenție termenii bonusului.

Promoții de pariuri fără riscuri
Bore draw cashbacks

Bore draw cashbacks

Un alt tip interesant de bonus cashback este ceea ce se numește „Bore Draw Insurance”, în care un jucător care pariază pe scorul exact este rambursat dacă jocul se termină cu un egal fără scor.

Această promoție este valabilă doar pentru pariurile înainte de meci și nu se aplică pariurilor live. Este o ofertă cashback ca pariu cash, ceea ce înseamnă că vă puteți folosi banii doar pentru a plasa pariuri noi și nu îi puteți retrage. Deci, dacă puneți 50 USD pe Echipa A pentru a învinge Echipa B cu scorul de 3-1 și rezultatul este 0-0, veți fi creditat cu un pariu gratuit de 50 USD.

Bore draw cashbacks
Joc responsabil

Joc responsabil

Jocurile de noroc sunt o sursă plăcută de divertisment, dar este vital să le considerați ca cumpărarea unui bilet de cinema. Este palpitant de-a lungul experienței, iar dacă reușești să câștigi ceva în plus, asta e și mai bine. Ideea este însă să te bucuri de experiență.

Este esențial să creați și să respectați un buget pentru jocuri de noroc care vă permite să vă acoperiți cheltuielile obișnuite, permițându-vă totodată să pariați. Stabiliți o limită de timp pentru pariurile dvs. sportive și fă-ți timp pentru alte activități.

Trebuie să evitați să plasați mai multe pariuri în speranța de a recupera fondurile pierdute. Aceasta este urmărirea pierderilor și poate duce la o problemă cu jocurile de noroc. Amintiți-vă că totul este despre șansă și noroc și că nicio superstiție nu poate schimba rezultatul. Când pariurile nu mai sunt plăcute și nu mai sunt în managementul tău, este timpul să iei măsuri pentru a pune capăt. Recunoașterea faptului că ai o problemă este primul pas către recuperare.

Trebuie să depinzi de cineva cu care te simți în largul tău să comunici și care îți poate oferi ajutor și sprijin. Dezinstalați orice aplicație de jocuri de noroc, blocați orice site web de jocuri de noroc și eliminați-vă de pe forumurile de sfaturi în care vă temeți că veți putea recidiva.

Joc responsabil