Cum să pariezi pe Eredivisie în 2024

Eredivisie este cea mai importantă competiție de fotbal profesionist din Țările de Jos, care implică 18 cluburi. Fiecare club din ligă joacă toate celelalte de două ori în timpul campaniei. Un joc este de obicei acasă. Returul are loc pe terenul adversarului, totalizând treizeci și patru de jocuri pentru fiecare echipă în timpul unei campanii. Aceste numeroase jocuri permit site-urilor online ale caselor de pariuri Eredivisie să ofere pariorilor piețe de pariuri enorme. Sistemul ligii de fotbal din Țările de Jos constă din două divizii în întregime profesionale, care sunt disponibile și pe site-urile de pariuri sportive online.

Acestea două sunt Eredivisie și Eerste Divisie. Sistemul are, de asemenea, un nivel semi-profesional, Divizia Tweede. În plus, există șapte ligi de amatori, dintre care cea mai înaltă este Derde Divisie, cunoscută anterior ca Topklasse.

Cum să pariezi pe Eredivisie în 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Promoții și retrogradări

Promoții și retrogradări

Toate ligile sunt legate printr-o structură de retrogradare și promovare. Totuși, pentru a obține promovarea în Eerste Divisie, un club trebuie să prezinte o strategie de afaceri adecvată asociației de fotbal a țării pentru aprobare. De asemenea, echipa trebuie să îndeplinească cerințele specifice stadionului și alte standarde stabilite de federația de fotbal pentru toate echipele în primele două divizii.

Clubul aflat pe ultimul loc în ligă este retrogradat automat la sfârșitul fiecărui sezon. La fel, campioana Diviziei I realizează automat promovarea Eredivisie. Două echipe de jos din Eredivisie joacă în playoff-uri separate pentru retrogradare.

Sunt două grupe în playoff, fiecare conținând o echipă Eredivisie și trei cluburi Eerste Divisie. Fiecare club joacă o serie de acasă și în deplasare cu celelalte echipe din grupele playoff pentru promovare/retrogradare. Campioana din fiecare grupă de playoff avansează în Eredivisie în sezonul următor, în timp ce celelalte echipe retrogradează în Prima Divizie.

De la înființare, Eredivisie a câștigat recunoașterea ca fiind printre cele mai recunoscute și incitante competiții de fotbal la nivel global.

Sistemul ofensiv al Eredivisie este adorat în toată Europa și în restul lumii, cu suporteri cărora le place să urmărească fotbal și o națiune plină de pasionați de sport. De asemenea, a fost considerată o locație proeminentă pentru tinerii jucători talentați care să vină și să își construiască o reputație pentru a avansa în cariera lor.

Ce face Eredivisie atât de populară?

Eredivisie este cunoscută în întreaga lume pentru programele sale de dezvoltare și antrenament pentru tineret pentru jucători și antrenori internaționali de elită. Succesul echipelor de fotbal olandeze este strâns legat de dezvoltarea jucătorilor lor și de oportunitățile pe care le oferă tinerilor talente de a se îmbunătăți și de a-și construi o reputație pe o platformă mai mare.

Mulți jucători olandezi au reușit deja să joace în fruntea scenei globale datorită atenției și devotamentului Eredivisie față de talentele tineretului de-a lungul istoriei.

Promoții și retrogradări
Echipe de top ale Eredivisie

Echipe de top ale Eredivisie

De la apariția olandezii fotbal profesionist, jucătorii olandezi de top s-au dovedit a fi solicitați. Acești jucători vedete au reprezentat în principal Ajax, PSV și Feyenoord, cele trei mari echipe din Țările de Jos.

Ajax

Această echipă își joacă meciurile de acasă în emblematica Johan Cruyff Arena din Amsterdam și este cea mai căutată pe site-urile de pariuri online Eredivisie. Ajax este cea mai de succes echipă din ligă și din Europa dintre cluburile olandeze. Clubul are o bază masivă de fani, mai ales prin strategia sa de a semna jucători tineri și de a-i transforma în superstaruri.

După alergarea din sezonul 2018/19, echipa a câștigat o popularitate enormă, ceea ce ia făcut să ajungă la Liga Campionilor semifinale, eliminând Real Madrid și Juventus.

PSV

Clubul este a doua cea mai de succes echipă olandeză. A concurat în mod regulat pentru titlul Eredivisie, câștigându-l de 21 de ori în ultimele trei decenii și este o alegere populară la orice casă de pariuri online. Cea mai recentă victorie a lor a fost în 2017/18, când au câștigat titlul pentru a treia oară în patru ani, după ce au câștigat în 2014/15 și 2015/16. Ultimul succes european al lui PSV a fost însă în 1987/88, când a câștigat Liga Campionilor.

Feyenoord

Cu sediul pe stadionul De Kuip, Feyenoord este a treia cea mai mare echipă din Țările de Jos. Stadionul lor este considerat cel mai plin de viață teren din țară. Triumful lui Feyenoord în 2016/17 a fost singurul lor titlu recent din 1999. Clubul are trei trofee europene, ultimul lor succes fiind în 2002.

Echipe de top ale Eredivisie
Top Statistici ale Eredivisie

Top Statistici ale Eredivisie

Coen Dillen de la PSV a stabilit recordul înregistrând cele mai multe goluri într-o campanie din sezonul inaugural al Eredivisie cu 43. Acest record a trecut testul timpului. Pe de altă parte, lotul său nu a câștigat titlul: Ajax a devenit primii campioni ai Eredivisie. Ajax a câștigat Eredivisie de 36 de ori, PSV de 24 și Feyenoord de 15.

Willy van der Kuijlen deține recordul de goluri din toate timpurile Eredivisie, cu 311 goluri în total. Coen Dillen, un alt atacant al PSV, a lovit poarta de 43 de ori în anul inaugural al campionatului, care este încă un record național. Pim Doesburg încă deține recordul de apariții în ligă, cu 687 de ieșiri.

Cu 19 victorii consecutive în sezonul 1971/72, Ajax a stabilit recordul pentru cele mai multe victorii consecutive într-un sezon. De asemenea, Ajax deține recordul cu cele mai multe goluri marcate într-un singur sezon, 122 în 1966/67. Patrick Pothuizen a avut 84 de cartonașe galbene în ligă, în timp ce Gregoor Van Dijk deține recordul Eredivisie cu șapte cartonașe roșii.

Succesul european

În competițiile europene, cluburile olandeze s-au bucurat de mult succes. Ajax este cea mai dominantă echipă din Liga Campionilor, după ce a câștigat patru titluri și a terminat pe locul doi de două ori. La începutul anilor 1970, echipa a fost de neoprit, cucerind trei titluri la rând din 1971 până în 1973. PSV și Feyenoord sunt ceilalți câștigători olandezi, fiecare cu câte un titlu. În Europa League, echipele olandeze au câștigat patru titluri.

Top Statistici ale Eredivisie
Competițiile din Liga și Cupa Eredivisie

Competițiile din Liga și Cupa Eredivisie

Pe măsură ce sezonul avansează, echipele din Eredivisie concurează în evenimente europene, inclusiv Cupa KNVB și Cupa Ligii. După cum se obișnuiește în ligile europene majore, sezonul se întinde din august până în mai. Din 1898, organizația olandeză de fotbal, KNVB, a organizat cupa KNVB, comercializată ca TOTO KNVB Beker, în scopuri comerciale. Această competiție este cunoscută sub numele de Cupa Olandei în afara Olanda.

Cupa Olandei este disputată de echipe din primele patru categorii ale sistemului ligilor olandeze. Această competiție eliminatorie include și douăzeci și patru de semifinaliști de la Cupele districtuale KNVB. Campionii Cupei KNVB se joacă cu câștigătorii ligii pentru Johan Cruyff Shield, care începe sezonul următor.

Când câștigătorul nu se califică în Liga Campionilor, joacă în Europa League. PSV este actualul campion; cu toate acestea, Ajax deține recordul pentru cele mai multe titluri câștigate, cu 20.

Câștigătorul ligii primește intrare automată în Liga Campionilor, în timp ce vicecampionii trebuie să concureze într-o ligă, în timp ce un loc pe locul patru necesită participarea la playoff-ul de calificare în Europa League. Playoff-urile Ligii Conferinței Europa sunt organizate pentru următoarele patru echipe din clasament.

Competițiile din Liga și Cupa Eredivisie
Istoria Eredivisie

Istoria Eredivisie

De la înființarea competiției naționale de fotbal din Olanda în 1898 și până în 1954, câștigătorii ligilor regionale anterioare au decis campionii țării prin playoff. Cu toate acestea, aceasta turneu a rămas strict amator. Motivul a fost că KNVB a refuzat să accepte compensații și a penalizat jucătorii care primeau salarii sau taxe de transfer.

La începutul anilor 1950, după ce mai mulți membri ai echipei naționale s-au mutat în străinătate în căutarea de a beneficia financiar, cererea pentru un sistem profesionist de fotbal în Olanda a crescut. Asociația a emis suspendări persoanelor fizice, interzicându-le acestor jucători să reprezinte țara la nivel internațional.

Cu toate acestea, pentru sezonul 1954–55, o organizație de fotbal rebelă pentru acești jucători profesioniști a fost înființată pentru a răspunde interesului tot mai mare.

Liga a continuat timp de 11 etape înainte ca cele două federații să fie de acord să se unească. Aceste instituții au fost imediat anulate și a fost creată o nouă competiție unită. În 1956, la doi ani de la înființarea fotbalului profesionist în țară, s-a înființat oficial Eredivisie.

Ajax a câștigat 36 de titluri în Eredivisie, în timp ce PSV a câștigat 24, iar Feyenoord a câștigat 15. În fotbalul olandez, aceste trei cluburi au fost forțele principale.

De la debutul său cu Ajax în 1964, Johan Cruyff a fost cel mai faimos jucător de fotbal care a apărut din Olanda.

Istoria Eredivisie
Cele mai bune cote de pariuri Eredivisie

Cele mai bune cote de pariuri Eredivisie

Eredivisie din Țările de Jos este o divizie interesantă, cu multe cluburi proeminente și talente în fotbal. Sigur, nu va putea concura cu Premier League sau La Liga în fiecare sezon. Cu toate acestea, în fiecare weekend, multe persoane continuă să se uite la meciuri; câțiva dintre ei fac diverse pariuri.

Linia banilor

Perspectivele de pariere pentru ocazii speciale sunt întotdeauna accesibile pe orice site online de pariuri sportive care oferă piețe de pariuri live la meciurile Eredivisie. Paritorii primesc trei diferite opțiuni de pariere atunci când plasează un astfel de pariu în funcție de modul în care anticipează sfârșitul meciului.

Există pariuri Echipa gazdă, Echipa deplasare și Pariuri remiză și merită întotdeauna timpul pentru a compara cotele oferite la astfel de rezultate.

Peste sub

Când vine vorba de pariuri pe fotbal în Olanda, pariurile pe „peste 2,5 goluri” sunt aproape deloc nedevenite. Eredivisie are un raport mare de goluri pe meci, multe echipe preferând un stil de joc ofensiv.

Împotriva Răspândirii

În pariurile cu diferențe de puncte, oddsmaker-ul stabilește linia astfel încât cel defavorizat să aibă un avantaj în joc. Chiar înainte de începerea jocului, defavorabilului i se acordă frecvent un avantaj de gol de +0,5. Este probabil ca echipa favorită să câștige, începând cu -0,5 goluri. Acei pariori care pariază pe cei defavorizați la +0,5 ar putea câștiga dacă echipa lor a câștigat sau meciul s-a încheiat la egalitate. Dacă partea pierde jocul, miza este pierdută.

Rezervări și alte piețe

Pariorii pot miza pe numărul de cornere acordate într-un meci, în timp ce pariurile cu cărți sunt centrate pe numărul total de cărți afișate ambelor echipe. Alte pariuri care câștigă o competiție, cine primește cele mai multe goluri într-un concurs, cine urmează să fie retrogradat și câte puncte câștigă o anumită echipă pe parcursul sezonului.

Cele mai bune cote de pariuri Eredivisie
Cele mai bune case de pariuri pentru pariuri Eredivisie

Cele mai bune case de pariuri pentru pariuri Eredivisie

Găsirea cel mai bun site de pariuri sportive online pentru plasarea pariurilor și vizionarea streamurilor live poate fi o provocare pentru unele persoane. Acest lucru este valabil mai ales atunci când un număr considerabil de site-uri oferă aceste servicii. În cazul în care cineva nu este sigur cum să parieze pe Eredivisie, trebuie să fie extrem de precaut și să caute un site web de renume și de încredere.

Unibet, Megapari, Helabet, BetWinner, 1xBet, Parimatch și William Hill sunt printre cele mai bune site-uri de case de pariuri online pentru a descoperi cotele de pariuri Eredivisie. Parierii trebuie să caute ocazional unele dintre dezbaterile și forumurile create de diverși fani ai fotbalului și a pariurilor, deoarece acest lucru poate ajuta la dezvoltarea unei strategii de pariere.

Cele mai bune case de pariuri pentru pariuri Eredivisie
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu