Cum să Pariezi

November 17, 2023

Ghidul final de pariuri sportive pentru box

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Pariurile la box au avut întotdeauna o bază de fani devotați. În ultimii ani, tot mai mulți fani ai luptei au început să caute în mod activ oportunități de pariuri pe evenimente semnificative. Vestea bună este că acum este mai simplu ca niciodată să pariezi pe box. Dacă sunteți interesat de pariuri sportive, este important să cunoașteți diferitele piețe de box, formatele tipice de cote și sfaturi utile pentru pariuri înainte de a plasa orice pariu. De asemenea, ar trebui să înveți cum să alegi case de pariuri online de încredere. Acest ghid cuprinzător pentru pariurile online la box acoperă toate bazele.

Ghidul final de pariuri sportive pentru box

Cum să alegi un luptător pe care să pariezi

Cele mai bune strategii de pariuri la box recomandăm să contați pe statistici și să analizați luptele anterioare.

Pariurile pe box de astăzi trebuie să țină cont de aceste variabile mai mult ca niciodată. Dacă vrei să faci proiecții inteligente despre un meci de box, trebuie să ai cunoștințe detaliate despre ambii luptători.

Cercetarea boxerilor este printre cele mai bune sfaturi de pariuri la box pentru începători. S-ar putea să găsiți o mulțime de informații utile online care pot fi folosite pentru a crea o strategie de pariuri de top la box. Iată câteva puncte cheie de reținut.

 • Realizări: Ce mai duc ei la ring? Este acest boxer un campion mondial sau un boxer în devenire? Posibilitatea lor cu IBF, WBA, WBC și WBO este ridicată?
 • Durata carierei: Este un boxer odată mare care se târăște sau un tigru tânăr dornic gata să se năpustească? Un boxer care a trecut prin multe, de obicei, cedează față de rivalii mai proaspeți și mai în formă.
 • Record de luptă: Istoria unui luptător este o reflectare a călătoriei lor. Dar, mai important, dezvăluie dacă au învins pe cineva notabil sau doar au strivit cutiile de fructe pentru a ajunge acolo unde sunt astăzi.
 • Mod de viata: Evitarea boxerilor care tind să se îngrașă între lupte sau să trăiască un stil de viață de petrecere este adesea o idee bună. Ar trebui să mergi după luptătorul care pare cel mai disciplinat și mai curat.
 • Prejudiciu suferit: A fost oprit boxerul de mai multe ori? Se zguduiesc după o pierdere prin knockout sau o serie de opriri? Boxerul poate da semne că își pierde moxie.
 • Vârstă și declin: În cele mai multe cazuri, performanța unui boxer va scădea pe măsură ce îmbătrânește. Se poate întâmpla brusc, dar cel mai adesea se acumulează lent. Învață să recunoști declinul unui luptător analizându-i puterea și daunele din meciurile anterioare.

Majoritatea site-urilor de pariuri afișează cote de box în moduri diferite, cum ar fi în format american, zecimal și fracționar. Este ușor să pariezi pe box cu cote zecimale, deoarece prețuri mai mari înseamnă plăți mai mari. Cote zecimale de box mai mari implică faptul că acțiunea este mai puțin probabil să se întâmple.

Cotele Boxing Moneyline sunt, de asemenea, exprimate ca fracții, ceea ce le face ușor de înțeles. Aceste cote arată doar cât de mult poți câștiga în comparație cu cât pariezi.

Înainte de a vă da seama cum să citiți cotele americane, trebuie să vă uitați la semnificantul din fața numărului. Simbolul plus reprezintă cel defavorizat, în timp ce semnul negativ reprezintă favoritul.

Cele mai bune locuri pentru a paria pe box vă vor permite să alegeți dintre aceste trei moduri de a afișa cotele.

Box

Pariați pe

Dacă ești curios care este cel mai important pas în a-ți da seama cum să pariezi pe box, poți paria pe boxerul tău preferat, dar uneori s-ar putea să nu fie câștigătorul clar. Iată un ghid rapid despre cea mai bună strategie de pariuri la box pentru a alege luptătorul pe care să parieze.

 • Aveți credință în Reach Advantage: Boxerul cu o rază mai mare va lovi aproape întotdeauna mai mult și va primi mai puține lovituri. Detectarea acestui lucru la începutul luptei vă poate ajuta să câștigați atunci când pariați pe meciuri de box.
 • Pericolul luptătorilor flămânzi: Sprijinirea luptătorului mai motivat ar putea fi o decizie înțeleaptă. Când vă dați seama cum să pariați pe box, gândiți-vă ce luptător își dorește mult mai mult.
 • Joc de noroc pe baza punctelor slabe: Fiecare luptător are o vulnerabilitate. Viteza, de exemplu, poate fi slăbiciunea lor. Cunoașterea punctului slab al fiecărui concurent îți poate crește șansele.
 • Susține-l pe Southpaw: Dacă doi luptători au stiluri similare, poate merita să pariezi pe southpaw la cele mai bune case de pariuri sportive online. Cercetările arată că boxerii sudați au o rată de victorie mai mare decât omologii lor ortodocși.

?

Pariurile pe linie monetară, pariurile pe runde, runde peste/sub runde și pariurile prop sunt cele mai comune pariuri atunci când pariezi pe box. Ar trebui să aflați despre aceste pariuri înainte de a face primul dvs. într-un meci de box. În plus, vom oferi câteva sfaturi de pariuri la box pentru a ajuta la navigarea pe aceste piețe cu ajutorul unor exemple.

Pariuri pentru câștigător final/meci

Când vizitați un site care acceptă pariuri în nopțile de luptă, primul tip de pariu pe care îl veți întâlni este un „pariu total”, numit și „pariu pe teren”. Cu acest pariu, trebuie să alegi care boxer va câștiga meciul de box. 

De exemplu, într-un concurs de box cu Floyd Mayweather și Conor McGregor, s-ar putea să fi mizat că Floyd va câștiga definitiv. În timp ce luptele de box profesional duc uneori la o remiză împărțită, deoarece este extrem de neobișnuit, această opțiune este adesea absentă pe site-urile de pariuri la box. Există un câștigător clar în marea majoritate a luptelor pentru titlu sau a meciurilor pentru titlul mondial.

Runde peste/sub

Pariurile ca acesta sunt comune în lumea pariurilor profesionale la box. Nu trebuie să preziceți numărul exact de runde, dar trebuie să declarați cât timp va dura meciul mai puțin sau mai mult decât acel număr.

Într-un meci dintre Pacquiao și Moore, de exemplu, o casă de pariuri poate oferi cote pentru mai mult sau mai puțin de 7,5 runde. Pariorii de box care au selectat „Peste” presupun că numărul total de runde va depăși 1,30 deoarece lupta se va încheia exact la marcajul de 7,5 runde (1:30 din runda a opta). 

Pariuri pe runde - puncte, knock-out, oprire

Pariorii pot alege runda în care cred că se vor încheia meciurile majore punând un pariu pe „rundă”. De asemenea, vei putea alege numărul de runde pentru fiecare luptă. Acest tip de pariu rotund vă permite să selectați partea câștigătoare, deși majoritatea platformelor de pariuri live nu vă solicită să faceți ambele predicții.

De asemenea, pot fi pariate pe numărul de puncte pe care fiecare jucător le va avea după un meci decisiv. Aceasta este o piață relativ sigură pe care să pariezi, deoarece majoritatea luptelor sunt decise cu un scor de 10-9 în rândul arbitrilor.

Opririle și knock-out-urile sunt alegeri grozave de pariuri care sunt unice pentru box și MMA. Pariurile tehnice knockout și oprire plătesc dacă concursul se încheie în oricare dintre aceste moduri.

Calea Victoriei

Casele de pariuri îi lasă de obicei pe jucători să parieze pe cine va câștiga și prin ce mijloace atunci când pariază pe box. Cotele sunt mai mari, așa că acesta nu ar trebui să fie pariul tău de debut la box, dar este o opțiune în casele de pariuri sportive online. Cu toate acestea, are reputația de a fi extrem de profitabilă. 

De cele mai multe ori, în timp ce pariezi pe piața „calea victoriei” în casele de pariuri sportive online, va trebui să alegi câștigătorul unui anumit meci. Următoarele sunt toate modalitățile posibile de a prezice o victorie:

 • Descalificare
 • Decizia judecătorilor
 • Făcut praf
 • Decizie tehnică
 • Knockout tehnic
Cum să alegi boxerul potrivit pe care să pariezi

Gânduri finale

Găsirea unei case de pariuri sportive bune în care să-ți plasezi pariurile pe box este următorul pas acum că știi cum să pariezi pe box și ce tipuri de pariuri sunt disponibile. Pentru a vă ajuta să găsiți locul ideal pentru a paria pe box, am dedicat o întreagă pagină pentru acest lucru. Alegeți unul și veți fi pe cale de a fi un jucător de box knockout.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland
2024-04-18

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland

Știri