Pariază online pe FIVB World Cup

Acest articol îi va ajuta pe pariori să facă un pariu informat pe Cupa Mondială FIVB, unul dintre cele mai bune campionate de volei din lume. FIVB înseamnă Federația Internațională de Volei, fondată în Elveția în 1947 și este organismul de conducere al voleiului la nivel mondial. Printre numărul de campionate de volei pe care le organizează se numără și Cupa Mondială masculină care se desfășoară la fiecare 4 ani.

Douăsprezece echipe naționale concurează în acest turneu fiind selectate ca primele 2 echipe din fiecare dintre cele 5 federații continentale, iar celelalte 2 fiind națiunea gazdă Japonia și campioana mondială din anul precedent.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știți despre pariurile pe Cupa Mondială FIVB

Tot ce trebuie să știți despre pariurile pe Cupa Mondială FIVB

Cupa Mondială FIVB are loc în anul înainte de Jocurile Olimpice și servește drept turneu de calificare pentru jocuri Olimpice cu primele 2 echipe care trec prin. Primele 3 Cupe Mondiale FIVB s-au desfășurat în diferite țări, dar din 1977 turneul a avut loc întotdeauna în Japonia.

Fondul de premiere este de puțin peste 1 milion de dolari, echipa câștigătoare împărțind 600.000 de dolari între jucătorii săi și 30.000 de dolari dați federației lor. Echipa de pe locul doi primește 300.000 de dolari pentru jucători și 15.000 de dolari pentru federație. Echipa de pe locul trei primește 100.000 USD între jucători și 10.000 USD pentru federația lor.

Tot ce trebuie să știți despre pariurile pe Cupa Mondială FIVB
Formatul Cupei Mondiale FIVB

Formatul Cupei Mondiale FIVB

Cupa Mondială FIVB este unul dintre turneele majore de volei care implică 12 echipe naționale care joacă pe o perioadă de 2 săptămâni la fiecare 4 ani în octombrie. Există 6 meciuri jucate în fiecare zi într-un număr de locuri/orașe din Japonia, cu o zi liberă la fiecare 2-3 zile pentru ca jucătorii să se recupereze.

Cele 12 echipe sunt împărțite în 2 bazine cu turneu jucat în 2 faze distincte. Prima fază vede fiecare echipă jucând fiecare dintre celelalte echipe din grupul lor. A doua fază este în care fiecare echipă joacă cu fiecare dintre celelalte echipe din celălalt grup.

Clasamentul general este calculat folosind punctele de meci, numărul de meciuri câștigate, raportul seturi și raportul punctelor. Cele 2 echipe care au punctat cel mai mult la general sunt automat calificate pentru a participa la Jocurile Olimpice din anul următor.

Până în prezent, au existat 14 Cupe Mondiale FIVB, următoarea programată pentru 2023. Unele echipe naționale s-au remarcat în aceste turnee de volei, Rusia câștigând 6 Cupe Mondiale, urmată de Brazilia cu 3 și SUA cu 2.

Formatul Cupei Mondiale FIVB
Istoria Cupei Mondiale FIVB

Istoria Cupei Mondiale FIVB

Prima Cupă Mondială FIVB a avut loc în Polonia în 1965 și a început într-adevăr ca o modalitate de a crește cele 2 majore de atunci volei turneele vremii - Jocurile Olimpice și Campionatele Mondiale. Primele 2 Cupe Mondiale au fost exclusiv pentru bărbați, dar în 1973 a fost înființată Cupa Mondială feminină și continuă de atunci.

Anii 90 au văzut o listă crescută de turnee sportive pentru volei odată cu înființarea Ligii Mondiale și a Marelui Premiu. Aceste competiții suplimentare au făcut ca Cupa Mondială să nu aibă nicio consecință, dar turneul a fost salvat prin schimbarea lui cu un an înainte de Jocurile Olimpice pentru a servi drept turneu de calificare.

Istoria Cupei Mondiale FIVB
Tot ce trebuie să știți despre volei

Tot ce trebuie să știți despre volei

Voleiul este un joc jucat între 2 echipe a câte 6 jucători fiecare pe un teren cu o plasă la mijloc. Un joc constă din cel mai bun din 5 seturi, primele 4 seturi jucate la 25 de puncte și al cincilea la 15 puncte. O echipă trebuie să câștige cu 2 puncte pentru a câștiga un set, dar întrucât nu există o limită a numărului de puncte care pot fi jucate, setul poate continua la nesfârșit până când se realizează diferența de 2 puncte.

Mingea este servită peste fileu lovind mingea cu mâna unui jucător și poate fi atinsă doar de 3 ori de echipa adversă, ceea ce înseamnă că a treia atingere trebuie să fie lovitura peste fileu. Punctele se înscriu prin punerea la pământ a mingii în terenul adversarului sau echipa adversă nu poate întoarce mingea sau o lovește în afara terenului.

Tot ce trebuie să știți despre volei
Cum să pariezi pe Cupa Mondială FIVB

Cum să pariezi pe Cupa Mondială FIVB

După ce a găsit un site de renume cu licență adecvată care oferă volei, un parior trebuie să se înregistreze pe site, să își finanțeze contul, să navigheze la secțiunea de volei, să aleagă un joc, să selecteze un pariu și să confirme pariul.

Cu toate acestea, jucătorii își pot face pariurile mai eficiente studiind o serie de factori legați de joc. Un parior ar trebui să înțeleagă cel puțin regulile jocului pentru a plasa pariuri corect. Citirea despre joc și vizionarea meciurilor vă vor ajuta în acest sens.

Una dintre cele mai importante abordări este cercetarea statisticilor despre echipe și jucători și asigurați-vă că urmăriți cele mai recente știri referitoare la forma echipelor și jucătorilor, fitness, accidentare etc.

De exemplu, dacă un jucător cheie sau libero este accidentat, aceasta ar putea afecta negativ performanța echipei sale. Un alt exemplu este dacă o echipă cunoscută pentru serviciul său puternic este aruncată împotriva unei echipe despre care se știe că are un record de randament slab, ar avea ca rezultat un pariu mai bine informat pentru parior.

Un parior poate verifica, de asemenea, cu informatorii profesioniști online, pentru a vedea dacă sfaturile lor sunt similare. În cele din urmă, pentru a profita de cele mai bune cote, în mod ideal, jucătorii ar trebui să fie înregistrați la o serie de case de pariuri sportive online, astfel încât să poată juca cu ușurință acolo unde se pot câștiga cei mai mulți bani.

Cum să pariezi pe Cupa Mondială FIVB
Cele mai bune site-uri de pariuri la Cupa Mondială FIVB în 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri la Cupa Mondială FIVB în 2024

Bettingranker le ajută jucătorilor să găsească cea mai bună casă de pariuri online pentru ei, cu recenziile lor extinse ale site-urilor online. Există o serie de site-uri recomandate cu 1xBet având o poziție înaltă pe bettingranker, care deservește 183 de țări, 78 de valute și 31 de metode de retragere.

Înființat în urmă cu 15 ani, oferă 29 de limbi, astfel încât jucătorii din întreaga lume să poată participa cu încredere și are un bonus de bun venit de până la 130 USD. 22 Bet a figurat, de asemenea, în fruntea clasamentului, oferind acces la multe țări și monede și având la dispoziție aplicații complet optimizate. Site-ul lor este accesibil în 39 de limbi din Europa, Asia și Africa.

Megapari este un alt site recomandat, care este relativ nou, dar care devine deja favorit de pariori din întreaga lume. Oferă un bonus de 100% la prima depunere, precum și o serie de alte promoții. Nu în ultimul rând este Paritch care se mândrește cu un bonus de 20% cashback. De asemenea, oferă bonusuri de bun venit repartizate pe primele 5 depuneri până la un total de 3.000 USD.

Parimatch deține o serie de licențe de renume, care operează în 8 țări și 2 limbi, engleză și portugheză. Acceptă Reali brazilian, grozav dacă pariezi din Brazilia, precum și euro și USD.

Cele mai bune site-uri de pariuri la Cupa Mondială FIVB în 2024
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu