Știri

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet
2022-09-28

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet

Baschetul este al doilea după fotbal în ceea ce privește popularitatea la nivel mondial. Sportul a fost înființat în anii 1890, făcându-l relativ proaspăt în comparație cu alte sporturi. Are un atractiv global, așa cum se vede prin competitivitatea sa în timpul Jocurilor Olimpice de vară și al sezonului NBA.

Marele debut al lui TonyBet în Letonia, după o investiție de 1,5 milioane de dolari
2022-09-25

Marele debut al lui TonyBet în Letonia, după o investiție de 1,5 milioane de dolari

TonyBet caută să-și afirme dominația în regiunea baltică de ceva timp. Pentru a realiza acest lucru, operatorul a pompat 1,5 milioane de dolari pentru a începe operațiunile în Letonia. Pariorii letoni vor accesa cele ale operatorului pariuri sportive și servicii de cazinou online prin intermediul site-ului web TonyBet.lv. 

O privire în 2022 aglomerat al lui Betsson
2022-09-21

O privire în 2022 aglomerat al lui Betsson

Înființată în 1963, Betsson este unul dintre cele mai mari nume din industria jocurilor de noroc online. Existența sa în centrul divertismentului de peste cinci decenii este o dovadă a faptului că această casă de pariuri a oferit în mod constant la cel mai înalt nivel.

Înțelegerea prețului de pornire în pariurile sportive
2022-09-14

Înțelegerea prețului de pornire în pariurile sportive

Mulți oameni iubesc pariurile sportive, în special pariurile sportive online. Este interesant, ușor și plin de distracție. De asemenea, acești oameni care sunt pariuri pe sport s-ar putea să devină mult mai bogat peste noapte dacă pariază pe sporturi profitabile cu profituri mari. Este bine să înveți câteva sfaturi de pariuri sportive înainte de a o face. Acest articol se concentrează pe prețul de pornire în pariurile sportive. Este nevoie de o privire asupra a ceea ce este, cum este decis și când să o luați, printre alte aspecte.

Cum se compară jocurile video și pariurile online
2022-09-07

Cum se compară jocurile video și pariurile online

Industria jocurilor de noroc este vastă. Atât corporațiile consacrate, cât și startup-urile au arătat tot mai mult interes pentru dezvoltarea jocurilor. O observație generală este că majoritatea băieților mari din industriile de divertisment și tehnologie încearcă acum să intre pe piața jocurilor de noroc. Recent, Netflix și Amazon și-au făcut cunoscute intențiile pe măsură ce au început să dezvolte jocuri. Jocurile de noroc online sunt, de asemenea, un alt aspect al industriei jocurilor de noroc.

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru tenis
2022-08-31

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru tenis

Tenisul este un sport extrem de popular, fiind în top 5 cele mai populare sporturi din lume și al doilea sport favorit în Marea Britanie. Există o istorie lungă de pariuri pe tenis, aproape la fel de lungă ca favoritul din toate timpurile a curselor de cai. În plus, există o mulțime de ligi de tenis și competiții de Grand Slam în întreaga lume, oferind o mulțime de șanse pentru pariuri sportive aproape zilnic.

William Hill stimulează Spark Expansion
2022-08-24

William Hill stimulează Spark Expansion

Oferta inovatoare de pariuri gratuite a lui William Hill revoluționează stimulentele pentru jocurile de noroc sportive. Pentru competițiile viitoare, clienții casei de pariuri pot primi un pariu gratuit pentru pur și simplu respectarea termenilor bonusului. Pariul gratuit care nu poate fi încasat este o ofertă promoțională pentru deținătorii de cont calificați, care nu are valoare în numerar. Cu toate acestea, câștigurile în numerar din pariul gratuit sunt reale, motiv pentru care promovarea atrage multă atenție.

LOOT.BET se extinde pe noi piețe
2022-08-17

LOOT.BET se extinde pe noi piețe

LOOT.BET, probabil, unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri eSports, se extinde la cote mai mari după ce React Gaming Group și-a achiziționat compania-mamă, Livestream Gaming Inc. La doar câteva luni după achiziția Livestream Gaming Inc., PRADĂ. PARIUCompania-mamă a lui, React Gaming Group dorește să se extindă pe noi piețe.

Cât câștigă jucătorii profesioniști?
2022-08-10

Cât câștigă jucătorii profesioniști?

Pariorii sportivi și-au imaginat cu toții cum ar fi să trăiești din hobby-ul lor. Unii și-au evocat gânduri de a pleca cu o sumă uriașă de 6 cifre, de a cheltui o avere pe mărci de lux și de a călători către destinațiile de vis. Vederea pariorilor profesioniști la televizor pare palpitant. 

Un ghid de pariuri potrivite pentru începători 2022
2022-08-03

Un ghid de pariuri potrivite pentru începători 2022

Pariurile egale, cunoscute și sub denumirea de „vânătoare de bonusuri”, sunt o formă unică de jocuri de noroc pentru pariorii care doresc să obțină profituri fără riscuri prin valorificarea ofertelor caselor de pariuri. Ca și alte activități de jocuri de noroc, cum ar fi pariurile sportive și jocurile de cazinou online, implică utilizarea cele mai bune site-uri de pariuri disponibil. Cu toate acestea, spre deosebire de pariurile obișnuite, jucătorii nu se bazează pe noroc sau experiență. În schimb, au nevoie doar de următoarele pentru a obține un profit:

Greșelile evitabile pe care le fac parorii
2022-07-27

Greșelile evitabile pe care le fac parorii

Nimănui nu îi place să facă erori, mai ales când le costă bani. Erorile pot costa jucători mulți bani în lumea interesantă a pariurilor sportive. Chiar și cea mai mică greșeală ar putea face diferența între o zi reușită și una care îl face pe parior să vrea să plângă.

Lecții învățate prin pariuri sportive
2022-07-20

Lecții învățate prin pariuri sportive

Oamenii preiau lecții neprețuite în mod diferit, uneori când se așteaptă mai puțin. Pentru cei care au pariat activ pe sport, există întotdeauna multe de învățat din pariurile sportive.

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2022-07-13

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Oricine are experiență în pariuri sportive înțelege că alergările proaste sunt la ordinea zilei. În mod ideal, a alergare proasta este un termen folosit în cercurile de pariuri pentru a defini o serie de pierderi care îl fac pe un parior să piardă o sumă considerabilă. Chiar și pro-pariorii se confruntă cu perioade în care totul pare să le sfideze așteptările. Cu toate acestea, capacitatea de a se ridica peste runde proaste este ceea ce îi diferențiază pe cei mai buni pariori din restul.

Nomini după aderarea la piața cazinoului
2022-07-06

Nomini după aderarea la piața cazinoului

Nomini Casino este o nouă casă de pariuri online. În ciuda înființării recente, cazinoul online nu a primit decât feedback pozitiv de la jucători. Este o unitate de jocuri de noroc reputată, condusă de 7StarsPartners. Operatorul este un sport de pariuri tânăr și în curs de dezvoltare, dar are o selecție mare de jocuri în holul său de jocuri. Acestea includ toate titlurile populare de sloturi și jocurile cu jackpot.

Noua margine a pariurilor a lui Melbet
2022-06-29

Noua margine a pariurilor a lui Melbet

Melbet este renumit pentru serviciile sale remarcabile de pariuri sportive. Jucătorii care folosesc furnizorul pot participa la o varietate de evenimente sportive disponibile. De la începuturile sale, platforma a făcut o dezvoltare semnificativă pentru a oferi utilizatorilor săi servicii de clasă mondială.

Paritorii ar putea apela la Campobet în 2022
2022-06-22

Paritorii ar putea apela la Campobet în 2022

Mai mulți experți au indicat că majoritatea pariorilor sportivi ar putea căuta să apeleze la noi site-uri de pariuri în acest an. Campobet este unul site de pariuri online care va beneficia de pe urma acestei dinamici a industriei.

Prev1 / 3Next