Știri

September 14, 2022

Înțelegerea prețului de pornire în pariurile sportive

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Mulți oameni iubesc pariurile sportive, în special pariurile sportive online. Este interesant, ușor și plin de distracție. De asemenea, acești oameni care sunt pariuri pe sport s-ar putea să devină mult mai bogat peste noapte dacă pariază pe sporturi profitabile cu profituri mari. Este bine să înveți câteva sfaturi de pariuri sportive înainte de a o face. Acest articol se concentrează pe prețul de pornire în pariurile sportive. Este nevoie de o privire asupra a ceea ce este, cum este decis și când să o luați, printre alte aspecte.

Înțelegerea prețului de pornire în pariurile sportive

Ce înseamnă prețul de pornire în pariurile sportive?

Prețul de pornire, numit simplu „SP”, se referă la un preț oficial convenit la care un cal pleacă atunci când începe cursa. Pe scurt, este „prețul de pornire” al unui cal la începutul cursei. Este cunoscut și ca prețul final pre-eveniment pentru „Linia de închidere”. Prețul de pornire este decis de mai mulți factori. Prețul șanselor unui cal la curse continuă să se schimbe. Cu toate acestea, odată ce un parior ia prețul de pornire, va fi de acord să accepte SP mai degrabă decât prețul actual al cotei în cursă.

Cum se decide prețul de pornire?

În mod tradițional, un organism oficial stabilește prețul de pornire pe baza cotelor cotate de casele de pariuri pe curs. Dacă nu există nicio casă de pariuri pe curs, prețul de pornire va fi calculat utilizând un exemplu de listă de cote de la casele de pariuri online. Toate cotele caselor de pariuri sunt dispuse de la jos la sus și împărțite în două jumătăți în mod egal. Prețul de pornire va fi luat din cel cu cea mai mare cotă ca preț cel mai scurt.

Această metodă tradițională de calculare a prețului de pornire nu ține cont în mod direct de volumele de pariuri plasate în afara cursului, cum ar fi pariurile sportive online. Cu toate acestea, deoarece pariurile online au devenit miza majoră în curse, acum prețul de pornire din Marea Britanie a urmărit îndeaproape cotele de pe bursa Betfair, care sunt decise de piață. Deoarece nu există o marjă de profit încorporată în prețuri, pariorii ar putea găsi adesea prețuri de pornire mai bune reprezentate de bursa de pariuri decât de casele de pariuri.

De ce este important prețul de pornire în cursele de cai?

Prețul de pornire indică de obicei care cal este în derivă și care cal vine pentru sprijin înainte de începerea cursei. Este de la sine înțeles că acordarea unei atenții sporite prețului de pornire este foarte utilă pentru cei care pariază în timpul cursei. În general, prețul de pornire este un factor în calcularea câștigurilor pentru diferite tipuri de pariuri, cum ar fi tricast-uri și previziuni sau Tote Placepot și Scoop6.

Când ar trebui un parior să ia prețul de pornire?

Prețul cotelor continuă să se schimbe cu o zi înainte de începerea cursei. Atunci când un parior plasează un pariu în ziua cursei, o casă de pariuri îi oferă, de obicei, pariorului opțiunea de a plasa pariul fie la prețul de pornire, fie la prețul cotei curente atunci când pariorul pariază. Deoarece prețul cotelor într-o cursă continuă să fluctueze, eventual oferta înainte de cursă ar putea fi mai mare sau mai mică decât prețul de pornire.

Majoritatea pariorilor ar accepta prețul actual al cotei atunci când pariază. În caz contrar, randamentul lor ar deveni mai mic dacă prețul cailor se va scurta. Cu toate acestea, pariorii ar trebui să ia prețul de pornire dacă cred că prețul cotelor la momentul în care pariază va crește.

În zilele noastre, majoritatea site-urilor de pariuri sportive online ar oferi cele mai bune cote garantate pentru a reduce riscul atunci când selecția nu este atât de bună pe cât dorește un parior. De exemplu, dacă un parior respinge un cal la 12-1, dar acesta se îndepărtează de 14-1 înainte de a începe, pariorul va fi plătit oricum cu 14-1 dacă pariul are succes. BettingRanker este locul potrivit pentru a găsi cele mai bune site-uri de pariuri online și pentru a obține sfaturi utile pentru pariuri sportive.

Cum să știi că pariul este bun sau rău

Într-o cursă, prețul cotelor continuă să se schimbe cu o zi înainte de începerea cursei. Cum ar putea pariorii să știe dacă au un pariu de valoare înainte ca prețul cotelor să se stabilească la valoarea justă aproximativă?

În ansamblu, acest lucru ar putea funcționa prin compararea prețului pariorului cu prețul de pornire, care se numește de obicei învingerea prețului de pornire.

  • Dacă prețul unui parior este mai mic decât prețul de pornire, atunci pariorul nu ridică un pariu de valoare.
  • Dacă prețul unui parior depășește prețul de pornire, atunci pariorul a luat un pariu valoric.

rezumat

Un preț de pornire se referă la prețul cotelor la care un cal pleacă atunci când începe cursa. Este determinat de cotele casei de pariuri. Prețul de pornire este crucial în cursele de cai. Există câteva avantaje în a lua un preț de pornire față de un preț impar actual. Compararea prețului de pornire cu prețul pariorului poate ajuta la determinarea dacă un parior a selectat sau nu un pariu de valoare.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive
2024-05-28

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive

Știri