Știri

October 12, 2022

5 mituri de pariuri sportive demistificate

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Odată privite ca un subiect tabu, pariurile sunt acum noua normă în industria sportului. Oamenii au făcut pariuri încă din cele mai vechi timpuri, relatările timpurii grecești și romane arătând că oamenii obișnuiau să parieze pe bătălii sportive și de gladiatori. În ultimii ani, pariuri sportive online a evoluat într-o distracție populară, în care pariorii fac pariuri pe evenimente sportive pentru a prezice cu exactitate rezultatele diferitelor jocuri și, eventual, a câștiga niște bani.

5 mituri de pariuri sportive demistificate

De-a lungul anilor, mainstream-ul și rețelele sociale au încercat adesea să evidențieze unele lacune în pariurile sportive. În timp ce unele observații ar putea fi valide, un număr bun nu are temei. Aceasta, la rândul său, a creat un teren fertil pentru ca diverse mituri să prindă rădăcini. Există întotdeauna o probabilitate ca oricine pasionat de pariurile sportive să fi întâlnit mai multe mituri, dintre care majoritatea sunt neadevărate. Așadar, fără alte prelungiri, acest articol încearcă să dezminți unele dintre cele mai mari mituri ale pariurilor sportive.

Casele de pariuri știu mai bine

În ultimii ani, site-urile de pariuri sportive online au reușit să arate ca o autoritate. De exemplu, ori de câte ori cote mari nu sunt confirmate și multe pariuri sunt pierdute, majoritatea pariorilor sunt obligați să creadă că casele de pariuri au prevăzut deja rezultatul.

Întradevăr, casele de pariuri sunt doar persoane care operează un software care sunt la fel de predispuse la greșeli și estimări false. Drept urmare, în unele ocazii, ei sunt obligați să treacă cu vederea unele detalii critice. Acest lucru este de obicei obișnuit în rândul ligilor de nivel inferior, iar unii pariori inteligenți sunt de obicei gata să se năpustească și să facă o „ucidere”.

Urmărirea unui tipster „dovedit” este o modalitate sigură de a câștiga

Unii oameni au o istorie de a face o serie de predicții corecte când pariuri pe sport. De fapt, cine ajunge la un punct de a-și împărtăși predicțiile tinde să aibă mai mult succes decât un jucător obișnuit. În loc să petreacă zile întregi analizând echipe, majoritatea jucătorilor optează pentru a se abona la un serviciu de bacșiș. Un mit comun printre jucători este că informatorii oferă o modalitate sigură de a câștiga, ceea ce este în mare parte neadevărat.

Întradevăr, orice tipster profesionist este la fel ca oricine pariază pe sport. Singura diferență este că petrec ore lungi încercând să aleagă meciuri, având în vedere că aceasta este munca lor de zi cu zi. Cu toate acestea, aceasta nu este o garanție că vor da predicții corecte în mod fiabil. La urma urmei, ei sunt oameni cu succesele și ratarile lor.

Jocurile sunt fixe

Pariorilor sportivi li se face să creadă în existența unei influențe externe care manipulează rezultatele jocului. Ca atare, pariorii care visează să realizeze pariuri sportive profitabile consideră adesea fiecare supărare majoră ca o dovadă de nerefuzat că „meciurile sunt fixe”

Întradevăr, este aproape imposibil ca un casa de pariuri să stabilească rezultatul oricărui meci. La urma urmei, majoritatea profesioniștilor de acolo se concentrează pe maximizarea succesului lor și nu pe o plată medie. Mai mult, autoritățile țin de veghe și iau toate măsurile cunoscute pentru a se asigura că astfel de practici nu au loc în sportul modern. Deci, da, ar putea exista apeluri proaste, inconsecvențe tactice sau jucători cu performanțe slabe, dar șansele de a influența o anumită decizie sunt mici.

Jucătorii cu fonduri mari au șanse mai mari de câștig

Există o credință comună că bankroll-urile mari ajută la deblocarea câștigurilor. Acest mit este adesea răspândit după un weekend bun când majoritatea favoriților și-au câștigat meciurile. În pariurile pe fotbal, dacă un jucător pariază 1.000 de dolari pe Arsenal pentru a câștiga acasă cu cota de 1,2, el poate pune cu ușurință 200 de dolari într-o zi bună, spre deosebire de susținerea nefavorabilului cu o cotă de 5,00 și miza de 50 de dolari. „Noțiunea de bankroll mare” îi face deseori pe indivizi să cadă într-o capcană a dezgustului de sine, mai ales când văd că un mare cheltuitor face profituri uriașe rapid.

Întradevăr, un bankroll mare nu face ca un jucător să câștige ușor. De fapt, riscul este, de departe, prea semnificativ pentru un high roller. Prin urmare, orice parior ar trebui să fie prudent atunci când se confruntă cu tentația de a paria mare, deoarece acest lucru ar putea avea implicații financiare profunde.

Publicul este întotdeauna greșit

Altfel spus, cu cât se pariază mai mult pe un anumit pariu, cu atât sunt mai mici șansele ca pronosticul să se manifeste. Interesant este că există o acceptare comună că pariorii experimentați sunt întotdeauna cu un pas deasupra pariorilor ocazionali. Ca atare, majoritatea pariorilor cu experiență tind să meargă împotriva publicului în mod automat.

Întradevăr, sunt sute de „meciuri supraîncărcate” în care favoriții ies învingători. Statisticile arată că cei mai de succes pariori au o rată de câștig de 53 -55%. Prin urmare, a nu fi de partea publicului doar pentru că 70% dintre pariuri sunt favoriți acasă este prost recomandat.

Este surprinzător să vezi că mulți pariori se îndrăgostesc de mituri comune. În loc să asculte fapte „fără temei” care nu sunt justificate de statistici, cel mai bun lucru pe care îl poate face un jucător este să facă diligență din partea sa. Succesul la pariuri este de obicei în a face alegeri informate. Așa că oricine pariază pe sport ar trebui să fie întotdeauna dornic să urmeze sfaturi informate de pariuri sportive bazate pe analize obiective.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive
2024-05-28

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive

Știri