Știri

May 14, 2023

5 vedete de fotbal care iubesc pariurile și jocurile de noroc

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Luarea unui punt este o practică obișnuită printre majoritatea oamenilor. Dar acest lucru poate atrage atenția atunci când ești unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști. Deci, care sunt câțiva dintre acești jucători care nu pot rezista tentației de a plasa un pariu, fie că este vorba despre o cursă de cai, un meci de fotbal sau un joc de slot machine? Acest articol conține o listă a primilor cinci jucători de fotbal care împărtășesc același entuziasm pentru jocurile de noroc. Este unul interesant!

5 vedete de fotbal care iubesc pariurile și jocurile de noroc

Zlatan Ibrahimović

Povestea lui Zlatan Ibrahimović și pariurile/jocurile de noroc este una interesantă. Fostul internațional suedez are interese financiare la Bethard, o companie din Malta site de pariuri sportive, unde este coproprietar din 2018. FIFA a spus că acest lucru este ilegal și a fost amendat cu 50.000 de euro. Clubul său de fotbal de atunci, AC Milan, a fost și el amendat cu 25.000 de euro. 

Wayne Rooney

În 2008, Wayne Rooney, fost atacant de la Manchester United, a pierdut 65.000 de lire sterline în două ore de joc video poker. El a zburat înapoi la Manchester în timp ce soția lui era plecată înainte de a paria mize maxime la blackjack, pierzând continuu. Rooney a luat pierderile cu pași înainte de a trece la ruleta, unde a pierdut din nou. Până la închiderea stabilimentului, el își pierduse întregul salariu. Acest incident ia adus lui Rooney un loc pe această listă.  

Tony Adams

Tony Adams, un fost fundaș al lui Arsenal, era cunoscut pentru atacurile sale dure asupra atacanților pe teren. Dar acesta este opusul abilităților sale de pariuri. Fostul internațional al Angliei era un alcoolic care a fost chiar închis pentru conducere în stare de ebrietate. Deși Arsene Wenger l-a ajutat să-și scape de dependența de alcool, Tony Adams a fost un parior pasionat. A pierdut multe la pariuri sportive, mese de poker și ruleta. Interesant este că acum este un bărbat reformat, care conduce o clinică pentru jucători cu probleme și alcoolici. 

Gianluigi Buffon

Fostul portar al Italiei și al lui Juventus a suferit multe stereotipuri și scandaluri de aranjare de meciuri care amenință să-i deraieze cariera ilustră. Înainte de finala Cupei Mondiale din 2006 și în 2012, portarul a făcut parte dintr-un grup investigat pentru plasarea de pariuri ilegale în valoare de 1,5 milioane de dolari. FIFA a renunțat la acuzații. 

Neymar Jnr

Fotbalistul din Brazilia și PSG vă poate câștiga cu ușurință un pariu în ziua lui. Dar Neymar are și alte abilități în afară jucand football. Poate să danseze, să cânte, să cânte la instrumente muzicale și să facă pariuri la poker, în special cu prietenii la cazinourile online. 

Acest articol a lipsit un nume pe care îl cunoașteți? Gerard Pique, David Bentley, Joey Barton și Roy Carroll sunt alte nume notabile din industria pariurilor. Dar amintiți-vă că povestea de multe ori nu se termină bine, majoritatea suferind din cauza pierderilor care zguduie cariera. Așadar, pariază cu strategie și responsabil.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland
2024-04-18

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland

Știri