Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet

Știri

2022-09-28

Baschetul este al doilea după fotbal în ceea ce privește popularitatea la nivel mondial. Sportul a fost înființat în anii 1890, făcându-l relativ proaspăt în comparație cu alte sporturi. Are un atractiv global, așa cum se vede prin competitivitatea sa în timpul Jocurilor Olimpice de vară și al sezonului NBA.

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet

Pariurile pe baschet sunt o afacere mare, unde, în fiecare sezon, pariurile la diverse evenimente de baschet se ridică la miliarde de dolari la cele mai bune site-uri de pariuri la baschet. Este un sport profitabil pentru proprietarii de echipe, jucători, case de pariuri sportive și chiar pariori. 22Bet, BetWinner și Megapari sunt printre site-uri de top pentru a paria pe baschet recomandat de cei mai buni recenzenți.

22 pariu

Cazinou online european 22 pariu a fost înființată în 2018. Pariorii de baschet din întreaga lume se pot aștepta la cea mai bună experiență de pariuri online de la casa de pariuri. Clienții au o experiență minunată cu ei datorită interfeței lor simple de utilizare și a șanselor mari.

De la începuturi, 22Bet a crescut în întreaga lume și în Europa. Creșterea sa rapidă este atribuită faptului că oferă o selecție uriașă de piețe zilnice de baschet, cote mari și o experiență de utilizator remarcabilă.

Varietatea opțiunilor de depozit disponibile face plățile simple. Totul, de la transferuri bancare la criptomonede, este disponibil jucătorilor. În plus, un număr mare de tehnici local mai populare sunt accesibile. Neteller, Skrill, Qiwi, PaySafe, EcoPayz și Webmoney sunt câteva dintre acestea.

Pariuri Parlays la 22Bet

Pariurile directe la baschet, care includ plasarea de pariuri pe o singură echipă împotriva spread-ului, sunt printre pariurile populare la baschet la 22Bet. Pariurile Parlay le permit jucătorilor să combine mai multe echipe într-un singur pariu. Jucătorii pot adăuga două până la opt echipe la un parlay. Toate aceste echipe trebuie să aibă totaluri care depășesc diferența de puncte.

Distribuția punctelor scade atunci când există o împingere sau o remiză. O împingere apare atunci când jucătorii pariază pe o echipă, iar rezultatul se potrivește exact cu pariul lor. De asemenea, atunci când există un push într-un parlay de opt echipe pe care jucătorii pariază, se schimbă într-un parlay de șapte echipe. Parlay-ul cu patru echipe devine un parlay cu trei echipe atunci când există trei câștigători și o apăsare.

De obicei, un teaser cu două echipe devine No Action în cazul unei egalități la pariuri, iar jucătorii își primesc banii înapoi. Un teaser cu trei echipe devine un teaser cu două echipe atunci când există o egalitate. În cele din urmă, un teaser cu patru echipe se transformă într-un teaser cu trei echipe și invers.

BetWinner

BetWinner oferă peste 40 de piețe distincte, sute de jocuri și activități înainte de meci pe terenul de baschet. Casa de pariuri oferă cote excelente la majoritatea jocurilor și este extrem de competitivă, în special la pariurile la pauză și la câștigarea meciurilor. Betwinner afișează cote de baschet în formatul de cote americane.

Pariorii pot transmite jocurile și pot plasa pariuri live. În plus, compatibilitatea mobilă este perfectă pe BetWinner. Utilizatorii se pot juca pe site sau pot descărca aplicația, care este disponibilă pentru iOS și Android. Utilizatorii pot plasa pariuri din mers, ceea ce este incredibil de ușor de utilizat și ușor de gestionat.

Pariați pe liniile sau sferturi din prima jumătate la BetWinner

Înainte de începerea meciului, pariorii pot plasa pariuri la BetWinner în primul trimestru și prima jumătate a unui joc în cadrul unei funcții de pariere. Echipa pe care se prevede că va acoperi spread-ul la sfârșitul trimestrului poate fi aleasă pe linia sfertului.

Câțiva factori de luat în considerare la plasarea acestor pariuri includ posibilitatea ca o echipă să conducă la început, dar să rămână în urmă în a doua repriză. De asemenea, o echipă poate avea un start lent înainte de a prelua conducerea în al patrulea sfert. Prin urmare, înțelegerea performanței istorice este esențială, mai degrabă decât doar modul în care echipa în cele din urmă performează.

Megapari

Megapari este o casă de pariuri nou-nouță fondată în 2019. Are legături cu Europa de Est și operează sub o licență Curacao. Jucătorii se pot înscrie cu ușurință prin rețelele de socializare, verificare prin telefon sau e-mail.
Megapari oferă statistici de încredere cu opțiuni de plată simple, sigure și practice pentru jucători. Multe mii de utilizatori frecventi au încredere în site-ul web. Utilizatorii pot paria pe site cu incredere deplina deoarece ofera un nivel ridicat de securitate si anonimat, iar serviciul este extrem de profesional.

Pariuri futures la baschet la Megapari

Când jucătorii pariază pe viitor, ei prevăd că o echipă va performa atât de bine încât vor câștiga totul. Se poate plasa un pariu bazat doar pe o bănuială. Cu toate acestea, pariorii o pot face și folosind statistici din trecutul recent. Ei pot paria pe o echipă pentru a-și câștiga conferința sau titlul de ligă atunci când își pierd primele trei jocuri. Cotele s-ar putea schimba brusc. Cu toate acestea, Megapari garantează o plată conform cotelor în vigoare la plasarea tuturor pariurilor.

Pariuri pentru props la Megapari

Pariurile cu recuzita baschet se bazează pe statistici. Indivizii pariază, în esență, pe performanța unui jucător în timpul jocului și pe cât de bine sau de prost se vor descurca. Alternativ, jucătorii de la Megapari pot paria că un jucător va înscrie sau nu mai mult de 50 de puncte într-un meci.

Strategii pentru a paria pe baschet pe site-urile de mai sus

Performanța echipei de-a lungul sezonului curent trebuie luată în considerare mai întâi. De asemenea, jucătorii trebuie să ia în considerare performanța anterioară a echipei pe lângă valorile actuale. Un alt lucru de luat în considerare este cât de bine se descurcă fiecare jucător în parte. Trebuie să fiți la curent cu accidentările echipei și jucătorii susceptibili de a începe un joc.

Examinarea programului echipei este, de asemenea, un factor esențial. Cu 82 de jocuri într-un sezon comprimat, ei ar putea călători la următorul teren la fiecare câteva zile. Eficacitatea lor ar putea fi afectată de epuizarea cauzată de programele încărcate.

Cele mai recente știri

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?
2022-11-30

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?

Știri