Știri

October 13, 2023

BetConstruct își propune să remodeleze sectorul livestreaming-ului cu noua platformă OTT

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

BetConstruct, un important furnizor de tehnologie de pariuri sportive, a lansat o nouă platformă OTT pentru a revoluționa serviciile de streaming. Această platformă oferă o acoperire globală prin FastMedia, permițând streamingul sportiv din orice zonă.

BetConstruct își propune să remodeleze sectorul livestreaming-ului cu noua platformă OTT

Soluțiile OTT reprezintă o revoluție pentru furnizorii de streaming live, permițându-le să creeze o platformă care să răspundă cerințelor individuale ale unor mărci specifice și ale corporațiilor de streaming. Acest instrument de administrare intuitiv și rapid facilitează personalizarea și construirea unei platforme care se potrivește exact viziunii clientului.

Cu această tehnologie, operatorii de pariuri sportive pot crea design-uri personalizate pe baza propriilor preferințe și pot adăuga cu ușurință procese de plată pentru platforma OTT. Mai mult, servicii suplimentare oferite de Fast Media sunt disponibile la cerere.

Produsul OTT este disponibil în diferite forme, inclusiv web și mobil. Puteți folosi acest produs și pe pariuri sportive și aplicații de jocuri de noroc accesibile gratuit în App Store, Play Market, Apple TV și Android TV. În plus, aplicațiile personalizate Smart TV sunt disponibile la cererea clientului. 

Conform BetConstruct, platforma OTT va oferi o experiență dinamică, ușor de utilizat și ajustabilă, care include acces la:

  • Streaming live și conținut VOD
  • Monetizare prin abonamente și PPV-uri
  • Difuzare multicanal
  • Suport în mai multe limbi

Acest anunț este o completare excelentă la colecția BetConstruct de produse tehnologice pentru pariuri sportive și jocuri de noroc. Luna trecută, compania a anunțat a parteneriat cu XGateway, un furnizor de servicii de plată vizionar și dinamic. 

Tot în aceeași lună s-a lansat furnizorul de software Pariați ușor, o soluție multiplatformă pentru dezvoltarea jocurilor de noroc pe mobil și aplicații de pariuri sportive. Oferă mai multe opțiuni de integrare pentru a îmbunătăți implicarea și interacțiunea utilizatorilor.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive
2024-05-28

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive

Știri