Știri

October 13, 2023

BetConstruct își propune să remodeleze sectorul livestreaming-ului cu noua platformă OTT

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

BetConstruct, un important furnizor de tehnologie de pariuri sportive, a lansat o nouă platformă OTT pentru a revoluționa serviciile de streaming. Această platformă oferă o acoperire globală prin FastMedia, permițând streamingul sportiv din orice zonă.

BetConstruct își propune să remodeleze sectorul livestreaming-ului cu noua platformă OTT

Soluțiile OTT reprezintă o revoluție pentru furnizorii de streaming live, permițându-le să creeze o platformă care să răspundă cerințelor individuale ale unor mărci specifice și ale corporațiilor de streaming. Acest instrument de administrare intuitiv și rapid facilitează personalizarea și construirea unei platforme care se potrivește exact viziunii clientului.

Cu această tehnologie, operatorii de pariuri sportive pot crea design-uri personalizate pe baza propriilor preferințe și pot adăuga cu ușurință procese de plată pentru platforma OTT. Mai mult, servicii suplimentare oferite de Fast Media sunt disponibile la cerere.

Produsul OTT este disponibil în diferite forme, inclusiv web și mobil. Puteți folosi acest produs și pe pariuri sportive și aplicații de jocuri de noroc accesibile gratuit în App Store, Play Market, Apple TV și Android TV. În plus, aplicațiile personalizate Smart TV sunt disponibile la cererea clientului. 

Conform BetConstruct, platforma OTT va oferi o experiență dinamică, ușor de utilizat și ajustabilă, care include acces la:

  • Streaming live și conținut VOD
  • Monetizare prin abonamente și PPV-uri
  • Difuzare multicanal
  • Suport în mai multe limbi

Acest anunț este o completare excelentă la colecția BetConstruct de produse tehnologice pentru pariuri sportive și jocuri de noroc. Luna trecută, compania a anunțat a parteneriat cu XGateway, un furnizor de servicii de plată vizionar și dinamic. 

Tot în aceeași lună s-a lansat furnizorul de software Pariați ușor, o soluție multiplatformă pentru dezvoltarea jocurilor de noroc pe mobil și aplicații de pariuri sportive. Oferă mai multe opțiuni de integrare pentru a îmbunătăți implicarea și interacțiunea utilizatorilor.

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri