Știri

May 9, 2023

Campanii de bun venit pentru pariuri sportive pentru carduri de debit și credit în mai 2023

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Mai este de obicei o lună aglomerată din punct de vedere sportiv, majoritatea competițiilor europene fiind în vârful sezonului. În același timp, casele de pariuri oferă cote tentante pe piețe și evenimente nesfârșite. Deci, dacă vă alăturați târziu pentru a începe să pariați pe sport, acest articol vă va ușura misiunea de vânătoare de bonusuri. Veți afla primele trei bonusuri de bun venit pentru depunerile cu cardul de credit/debit în mai 2023. 

Campanii de bun venit pentru pariuri sportive pentru carduri de debit și credit în mai 2023

15 € pariu gratuit la Leonbet

Pariurile gratuite nu sunt la fel de populare ca pariurile fără risc și bonusurile de depunere la site-uri de pariuri reglementate. Dar aceste bonusuri la pariuri sportive se remarcă prin natura lor simplă și necomplicată. Trebuie doar să a face un depozit și plasați un pariu folosind bonusul pentru a vă răscumpăra câștigurile.

La Leonbet, veți fi întâmpinat cu până la 20 de credite pentru pariuri gratuite de 15 EUR de acum până la 31 decembrie 2023. Doar depuneți cel puțin 10 EUR și revendicați creditele pentru pariuri gratuite. Și pentru a declanșa recompensa, trebuie să introduceți codul bonus pentru pariuri gratuite în valoare de 300 EUR.

Iată care sunt condițiile suplimentare:

  • Fiecare pariu gratuit este echivalent cu $/€15.
  • Fiecare jucător poate revendica până la 20 gratuit pentru întreaga campanie.
  • Utilizați creditele pe un singur pariu înainte de meci sau live cu cote minime de 2,50 sau 1,30.
  • Pariurile trebuie decontate în 48 de ore pentru a primi pariurile gratuite.

100% până la 100 € la Zulabet

Pariurile gratuite pot părea simple, dar nu se pot compara cu potrivește bonusurile de depozit din punct de vedere al mărimii. La Zulabet, clienții noi primesc până la 100% 100 EUR la primul depozit în bani reali. Mai simplu, poți primi întregul bonus de pariuri sportive după ce ai depus 100 € pe site-ul de pariuri sportive. Jucătorii din anumite țări precum Georgia, Azerbaidjan și Kazahstan pot primi maximum 50 EUR, în timp ce omologii lor finlandezi și norvegieni primesc 200 EUR. 

Ca orice alt bonus de depunere la pariuri sportive, această recompensă are o cerință de pariere de 6x care trebuie îndeplinită. Cu toate acestea, jucătorii din Finlanda și Norvegia vor îndeplini o cerință de joc de 5x puțin mai mică. Alte condiții includ:

  • Depunerea minimă pentru bonusul de meci este de 20 EUR.
  • Pariorii trebuie să folosească întreaga lor prima depunere la un pariu cu cote de cel puțin 1,50.
  • Depunerile Netter și Skrill nu se califică pentru promoție.
  • Cazinoul și pariurile virtuale nu contribuie la cerințele de pariere.

Bonusul Betinia de 100% până la 100 EUR

Dacă nu puteți crea un cont Zulabet dintr-un motiv sau altul, luați în considerare alăturându-se Betiniei pentru a primi un bonus similar. Aceeași companie, Maltix Limited, operează aceste site-uri de pariuri, ceea ce înseamnă că condițiile de bonus Zulabet se aplică și noilor semnatari la Betinia.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere
2024-06-02

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere

Știri