Cele mai bune curse de cai de Anul Nou

Știri

2021-12-22

2022 va fi, sperăm, primul început normal de an după mult timp. Ei bine, lumea a ratat doar 2021, dar chiar se simte ca vârste, nu-i așa? Cu activitățile normale reluând aproape peste tot în lume, cursa de cai este una dintre activitățile pe care fanii le așteptau cu nerăbdare. Va fi o mulțime de acțiune oferită peste tot; niciun ventilator nu ar trebui să rateze. 

Cele mai bune curse de cai de Anul Nou

Curse de Anul Nou Sky City

În Auckland, Noua Zeelandă, iubitorii de curse vor deschide anul cu divertisment complet la cursele din Sky City. Evenimentul începe la ora 11 dimineața și continuă până la ora 18:00 când va avea loc ultima cursă. Opt curse vor fi capul unei zile pline, printre care Rich Hill Mile și Finala Campionatului. 

Păi de 18 participanți la curse pot intra în standul Cuvée Ground Floor Ascot, unde se pot bucura de muzică DJ în timp ce urmăresc sprinturile. Există o zonă de divertisment pentru familii, unde copiii se pot bucura de castele gonflabile și multe altele. Copiii sub 15 ani beneficiază de intrare gratuită. Pentru cei care iubesc o atmosferă relaxată, Champagne Lawn este locul perfect pentru a urmări direct acasă. Aici, se pot relaxa cu un Bloody Mary gratuit sau orice altă alternativă la alegere.

Cheltenham de Anul Nou

Cheltenham este sinonim cu sportul regilor și este cunoscut pe scară largă pentru pariurile la cursele de cai. În zilele noastre, site-urile de case de pariuri online au înlocuit majoritatea vechilor case de pariuri. Cursul va începe anul cu o acțiune uimitoare National Hunt (din nou) care îi va vedea pe Bootleg Beatles și formațiile Premier Beatles distrați cursanții la o petrecere de după. Ce e mai bine? Au o aplicație mobilă pe care participanții la curse o pot folosi pentru a urmări cursele în mod digital și, de asemenea, pentru a câștiga premii uimitoare.

The Hanging Rock de Anul Nou

Participanții la curse din Victoria se vor bucura de o zi Covidsafe la stâncă, un alt eveniment iubit de cele mai bune case de pariuri și pariori online. Cursul situat la 44 de mile (70 km) de Melbourne are o mulțime de curse și activități de divertisment pentru întreaga familie. Acesta va fi un eveniment grozav pentru ca victorieni să iasă, pe măsură ce o izolare îndelungată va ușura.

Pariuri pe curse de cai

Pariurile online au luat locul cabinelor în cursele de cai. Jucătorii pot paria acum pe orice cursă din întreaga lume din confortul casei lor. Singura precauție necesară în pariurile online pe curse de cai este să alegeți cea mai bună casă de pariuri. Acestea sunt case de pariuri cu site-uri web sigure și securizate, disponibil în locația jucătorului, ușor de navigat, rapid în tranzacții și furnizarea de asistență eficientă pentru clienți.

De asemenea, jucătorii ar trebui să caute să profite de promoțiile oferite de majoritatea site-urilor de pariuri pe curse de cai în Noul An. În acest moment, există numeroase bonusuri de care se pot bucura, multe cu termeni relaxați. Unele case oferă, de asemenea, pariuri gratuite, pariuri cu acumulator și pariuri fără risc, în care banii unui jucător sunt rambursați dacă pariul nu este câștigător. Bucurați-vă de cele mai bune curse și de cele mai bune pariuri online pe curse de cai chiar la începutul anului. Bun venit 2022 cu stil!

Cele mai recente știri

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet
2022-09-28

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet

Știri