Știri

November 10, 2021

Cele mai recente oferte promoționale ale Unibet

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Unibet este cunoscut pentru unele dintre cele mai bune oferte promoționale. Este printre principalele motive pentru care îi întâmpină pe pariori în fiecare zi. De cele mai multe ori, ofertele promoționale ale Unibet sunt de obicei sub formă de bonusuri. Sunt oferite în trei categorii principale: pariuri sportive, jocuri de cazinou și poker.

Cele mai recente oferte promoționale ale Unibet

Unele dintre ofertele promoționale se schimbă de obicei din când în când, în funcție de dinamica pieței. De asemenea, Unibet introduce ocazional noi oferte, de care se pot bucura atât jucătorii noi, cât și membrii înregistrați. Mai jos sunt câteva dintre Cele mai recente oferte promoționale ale Unibet .

Bonus de recomandare

Bonusul de recomandare se aplică doar jucătorilor înregistrați. Jucătorii trebuie să trimită cazinoul online la orice parior neînregistrat pentru a câștiga bonusul. În prezent, un utilizator poate câștiga până la 200 EUR pentru primele trei recomandări făcute. Aceasta este împărțită în 50 EUR pentru primele două recomandări și 100 EUR pentru a treia recomandare. Procesul este la fel de simplu ca trimiterea unui link unic către pariori neînregistrați.

Pentru a primi bonusul, prietenul invitat trebuie să se înregistreze prin link-ul trimis lui. Prietenul invitat trebuie, de asemenea, să depună fonduri în contul său Unibet creat și să îndeplinească cerințele de pariere stabilite înainte ca bonusul de recomandare să poată fi acordat.

Bonus de bun venit

Bonusul de bun venit este oferit tuturor noilor înregistrați pariuri sportive jucători. În prezent, Unibet oferă o primă 100%. bonus de depunere până la 50 EUR pentru casele de pariuri sportive, 100 EUR pentru cazinouri și 200 EUR pentru poker.

Utilizarea bonusului de bun venit este la fel de simplă cu cât jucătorul introduce codul promoțional de bun venit relevant în timp ce face prima depunere. Depunerea trebuie, de asemenea, efectuată prin metodele de plată specificate.

Bonus săptămânal de cazinou live

Paritorii pot primi, de asemenea, premii bonus jucând frecvent oricare dintre jocurile de cazinou. Premiul bonus pentru fiecare săptămână totalizează 25000 EUR, distribuit între jucătorii calificați. Bonusul este acordat pariorilor care joacă cel mai mult în cursul săptămânii.

Bonusul maxim săptămânal de cazinou live acordat per jucător este de 5000 EUR. Suma bonusului este de obicei supusă modificării în fiecare lună.

Oferte cashback

Jucătorii se pot bucura și de cashback la pariurile pe care le fac. Cashback-ul este de obicei oferit jucătorilor care pierd întreaga sumă a mizei lor. Suma cashback-ului este de obicei un mic procent din suma de bani pierdută. Cashback-urile au de obicei cele mai prietenoase cerințe de pariere.

Bonusuri pentru jocuri noi

Unibet oferă de obicei bonusuri jucătorilor de fiecare dată când introduc un nou joc de cazinou. Bonusurile sunt de obicei limitate pentru utilizare în noul joc. În general, acestea sunt menite să permită jucătorilor să încerce noul joc și să se familiarizeze cu el înainte de a-și risca banii jucându-l.

Cerințe de pariere

Toate bonusurile acordate de Unibet vin cu cerințe de pariere. Orice jucător care nu îndeplinește cerințele de pariere înainte de expirarea bonusului pierde bonusul acordat și toate câștigurile posibile atașate acestuia. Cerințele de pariere sunt, de asemenea, diferite pentru sporturi, cazinouri și bonusuri de poker.

Unele dintre principalele cerințe de pariere includ de câte ori un jucător trebuie să parieze suma bonusului, cotele minime pentru pariuri, numărul de evenimente per pariu și valoarea pariului. Unele dintre bonusuri au și cerințe specifice, pe care jucătorii le pot face găsiți pe site-ul Unibet.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive
2024-05-28

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive

Știri