Știri

October 31, 2023

Chet Holmgren: Performanța impresionantă a începătorilor provoacă entuziasm pentru fanii Thunder

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Introducere

Chet Holmgren, foarte așteptatul începător pentru Oklahoma City Thunder, a arătat un potențial mare în primele trei jocuri NBA. Deși este încă la începutul carierei sale, există deja motive de optimism cu privire la viitorul său.

Chet Holmgren: Performanța impresionantă a începătorilor provoacă entuziasm pentru fanii Thunder

Statistici impresionante

În primele trei jocuri, Holmgren a înregistrat o medie de 15,3 puncte, 7,0 recuperări și 2,3 blocaje pe joc. El a tras un impresionant 57% din teren și 55% dincolo de arc. Aceste numere nu fac decât să zgârie suprafața impactului său asupra terenului.

Analiza jocului

În debutul său în NBA, Holmgren a avut o performanță solidă, contribuind cu 11 puncte, patru recuperări și trei pase decisive. Cu toate acestea, a simțit că ar putea face mai bine și să-și stabilească standarde mai înalte.

În al doilea joc, Holmgren și-a arătat cu adevărat potențialul. El a marcat 16 puncte, inclusiv un triplu crucial în ultimul minut, și a stabilit un record de începători Thunder cu șapte blocuri. Performanța sa a câștigat laude atât de la coechipieri, cât și de la adversari.

În al treilea joc, Holmgren s-a confruntat cu o confruntare grea împotriva lui Nikola Jokic, MVP-ul în exercițiu. În timp ce s-a luptat în defensivă, a avut cel mai bun joc ofensiv al sezonului, înscriind 17 puncte în prima repriză.

Concluzie

Performanțele timpurii ale lui Chet Holmgren i-au demonstrat versatilitatea și potențialul. Pe măsură ce continuă să se dezvolte și să câștige experiență, el are potențialul de a deveni un superstar în NBA. Fanii Thunder au motive să fie încântați de viitorul cu Holmgren în echipa lor.

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri