Știri

July 3, 2023

Compania Citizen face o nouă întâlnire crucială

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Citizen, una dintre opțiunile de plată de top în scena pariurilor online, l-a anunțat pe Toby Sucharov ca noul său director de tehnologie. Înainte de a se alătura Citizen, Sucharov a fost șeful inovației din Regatul Unit și mai târziu șeful platformei de jocuri ca serviciu (GPAS) la Playtech.

Compania Citizen face o nouă întâlnire crucială

Sucharov aduce o bogată experiență în industria iGaming în extinderea produselor tehnologice pentru a servi sute de operatori de pariuri sportive din întreaga lume. Inainte de Playtech, Sucharov a lucrat cu William Hill în departamentul de sisteme automate de prețuri pentru sport.

Citizen a făcut recent mai multe numiri noi de seniori pentru a-și consolida planurile strategice și atractivitatea globală. Una dintre cele mai semnificative numiri ale companiei este cea a lui Sarah Ahle, acum șeful Compliance.

James Neville, co-fondatorul și directorul executiv al Citizen, a declarat că firma se pregătește pentru o extindere mai mare în a doua jumătate a anului 2023. Prin urmare, este esențial să existe o echipă de conducere excepțională pentru a propulsa și susține afacerea.

Neville a adăugat:

„Toby aduce o mare experiență din sectorul iGaming și în extinderea soluțiilor tehnologice și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu el în misiunea noastră de a simplifica modul în care plătim prin valorificarea inovațiilor în metodele alternative de plată.”

The furnizor de servicii de plată speră că numirea lui Sucharov în funcția de Chief Technology Officer va stimula serviciul de plată cont la cont al companiei pentru întreprinderi din mai multe industrii și locații.

Comentând noua sa numire, Sucharov a spus că este încântat să facă parte din faza de accelerare pentru Citizen, o companie cu un produs de încredere, care poate beneficia multor industrii. El este încrezător că compania se va extinde în continuare și este încântat să aibă un rol în dezvoltarea sa viitoare.

Noul CTO a adăugat:

„Venind dintr-un mediu iGaming, din momentul în care am văzut tehnologia care stă la baza soluției de plată Citizen, am înțeles potențialul produsului. În timp ce la suprafață, open banking-ul înseamnă plăți sigure, cred că capacitatea adăugată de a lega utilizatorii la banca lor. conturi și dovedirea proprietății prin autentificare multi-factor va schimba jocul în industriile care sunt o țintă pentru fraudă sau care au cerințe riguroase de cunoaștere a clientului (KYC)

Dar plecarea lui Sucharov nu pare să afecteze operațiunile Playtech. Furnizorul de tehnologie de pariuri sportive a anunțat recent o înțelegere cu La Française des Jeux (FDJ), unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc din Franţa. Playtech va furniza serviciile sale de rețea de poker operatorului francez în cadrul acestei tranzacții.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere
2024-06-02

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere

Știri