Știri

November 16, 2022

Cote de pariuri la Cupa Mondială FIFA 2022

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Cupa Mondială FIFA 2022, mult așteptată, este în sfârșit la colț. Qatarul, națiunea gazdă, se va lega cu Ecuadorul pe 20 noiembrie, în ceea ce se pare că va fi o ridicare de cortina interesantă a turneului de o lună. De la vedete sud-americane precum Neymar și Messi până la cele mai bune din Europa, precum Harry Kane și Kylian Mbappe, se așteaptă că turneul va prezenta unele dintre cele mai bune talente care au lovit vreodată mingea.

Cote de pariuri la Cupa Mondială FIFA 2022

desi case de pariuri de top și-au publicat deja cotele la Cupa Mondială FIFA 2022, zeci de pasionați de fotbal și-au făcut propria analiză pentru a prezice echipele cu cele mai bune șanse de a ridica cupa. Martin Green este unul dintre acei indivizi.

Martin Green dintr-o privire: După ce a lucrat ani de zile în industria pariurilor sportive, Martin Green a trecut într-un scriitor profesionist de sport și handicapator. De când s-a scufundat în noul său demers, predicțiile lui Green au fost uimitor de precise, cu degetul pe pulsul fotbalului din întreaga lume. 

Prin urmare, el a fost de preferat pentru mulți pariori, începători și experimentați. După ce a analizat întâlnirea din 2022, Green nu a ezitat să-și facă alegerile și predicțiile cunoscute comunității globale de pariuri pe fotbal.

Care sunt predicțiile lui Green pentru Cupa Mondială FIFA 2022?

Trebuie amintit că previziunile nu sunt neapărat corecte. Cu toate acestea, ei indică rezultatul probabil și orice parior i-ar ignora pe riscul său. După ce am explicat acest lucru, este timpul să ne lansăm pe esență: părerea și predicțiile lui Green.

Brazilia ca favorită la turneu

Deși Green nu are șanse mari ale Braziliei de a câștiga trofeul, el admite că Brazilia va fi o forță de luat în seamă în 2022 Turneul Cupei Mondiale FIFA. Desigur, Green nu este prea ambițios aici; cine nu cunoaste Brazilia? De fapt, este cea mai de succes echipă din istoria turneului, care și-a revendicat gloria de cinci ori. 

Având în vedere că majoritatea națiunilor visează să se califice la turneu (darămite să-l câștige), aceasta este o ispravă uriașă pe care doar câteva țări ar putea-o realiza în secolul 21.

Cu excepția Germaniei și Italiei, care au fost încoronate campioni la Cupa Mondială de patru ori fiecare, nicio țară nu a amenințat să depășească Brazilia. Ce rost are atunci? Ideea este că apariția Braziliei ca cote de fotbal-pe favorite nu este bizar și exagerat.

Seria de neînvinsuri a Braziliei

Pe perete scrie că Selecao s-a bucurat de cea mai bună formă din lumea fotbalului înainte de Cupa Mondială FIFA 2022. A jucat 13 jocuri fără nicio înfrângere evidențiază această afirmație. Deși echipa este adesea vestită pentru stilul său de joc care curge liber, apărarea lor a fost remarcabilă în timpul lor neînvins. Dar de ce Green nu este sigur cu o țară care va căuta să câștige a șasea coroană?

O fărâmă de îndoială asupra Braziliei

În timp ce casele de pariuri au pus Brazilia înaintea fiecărei echipe (cel puțin deocamdată), Green pare să aibă un punct de vedere divergent, deoarece nu crede că echipa lui Tite are tot ce este necesar pentru a învinge pe alți concurenți de top. După ce nu a reușit să câștige Copa America vara trecută, se vede că echipa s-ar putea să nu evolueze la cea mai mare etapă așa cum s-ar aștepta mulți. 

Mai rău este faptul că au pierdut turneul continental în fața unui arhirrival pe pământul propriu. Da, o echipă care caută să câștige Cupa Mondială nu ar trebui să piardă atunci când contează cel mai mult.

Mai mult decât atât, Selecao nu și-a pus niciodată mâna pe cel mai mare trofeu din 2022, iar performanța lor în ediția din 2018 nu a fost la înălțime – au căzut din competiție în sferturile de finală. Și, fraternitatea de fotbal nu a uitat de performanța copleșitoare din 2014 pe terenul propriu, care i-a văzut învingându-i în frunte de Germania (7-1).

Franța, Spania și Anglia

După ce a analizat punctele tari și punctele slabe ale Braziliei, Green pare să încline spre alți jucători de fotbal, inclusiv Franța, Spania și Anglia. Bineînțeles, istoria Franței în turneu este bine documentată, iar faptul că sunt campionii apărați înseamnă că vor merge până la orice pentru a păstra cupa. 

Au fost favoriți clar în 2018 și au încă ceea ce este necesar pentru a-i asigura pe fani că sunt încă cei mai buni. Cu talente precum Kylian Mbappé și Ousmane Dembélé la apogeul carierei de fotbalist, balanța se poate înclina cu ușurință în favoarea Franței.

Vorbind despre Spania și Anglia, cele două echipe au echipe întinerite care pot oferi oricărei cele mai bune echipe o cursă pentru banii lor. În plus, ei au câștigat turneul o dată fiecare, ceea ce înseamnă că nu va fi o surpriză dacă oricare dintre echipe își revendică victoria de data aceasta.

Cele mai recente cote de pariuri la Cupa Mondială FIFA 2022

Pentru pariorii pasionați, Cupa Mondială prezintă o oportunitate excelentă de a paria. Deși există multe pariuri din care să alegeți, „câștigătorul turneului” este printre cele mai populare. Cele mai recente cote indică faptul că Brazilia este cea mai favorizată pentru a ridica coroana la Doha, casele de pariuri oferindu-i +450. Iată șansele primelor 10 favorite:

  • Brazilia: +450
  • Franța: +550
  • Anglia: +600
  • Spania: +750
  • Germania: +1000
  • Argentina: +1000
  • Belgia: +1200
  • Portugalia: +1200
  • Olanda: +1400
  • Danemarca: +2800

Deci, cine este mai bine plasat pentru a câștiga Cupa Mondială FIFA 2022? Cu șansele de mai sus, ar trebui să puteți da o ghicire bună, luând în considerare opiniile expertului însuși - Martin Green.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive
2024-05-28

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive

Știri