Știri

November 20, 2023

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Oricine are experiență în pariuri sportive înțelege că alergările proaste sunt la ordinea zilei. În mod ideal, a alergare proasta este un termen folosit în cercurile de pariuri pentru a defini o serie de pierderi care îl fac pe un parior să piardă o sumă considerabilă. Chiar și pro-pariorii se confruntă cu perioade în care totul pare să le sfideze așteptările. Cu toate acestea, capacitatea de a se ridica peste runde proaste este ceea ce îi diferențiază pe cei mai buni pariori din restul.

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Cursurile proaste fac parte din viața oricărui parior. Ca atare, orice parior sportiv ar trebui să înțeleagă că pierderile vin sub diferite forme și în orice moment. În loc să se tăgăduiască în frustrări nesfârșite, mai ales când totul pare să sfideze logica, acest articol împărtășește câteva perspective neprețuite care ar putea ajuta la gestionarea „situației”

Este important să știi când pariurile tale nu merg bine. Acest lucru vă ajută să evitați să pierdeți mai mulți bani și să faceți ajustări. Cursurile proaste pot fi frustrante, dar vă pot oferi și o perspectivă asupra abordării dvs. Iată câteva semne de care trebuie să fii atent la pariuri pierdute în mod repetat, să te simți mai puțin încrezător, să reacționezi emoțional la pierderi și să schimbi modul în care pariezi de obicei. Dacă vedeți aceste semne, luați o pauză și evaluați situația. 

Un semn al unei curse proaste este pierderea multor pariuri la rând. Este normal să pierzi un pariu din când în când, dar dacă continui să pierzi mult timp, ar putea însemna că ceva nu este în regulă. Dacă începi să te îndoiești de strategia sau capacitatea ta, abordează imediat aceste probleme. Emoțiile puternice precum frustrarea, furia și disperarea te pot face să acționezi impulsiv și să-ți rănească judecata. În cele din urmă, dacă schimbi modul în care pariezi și începi să-ți asumi riscuri pe care în mod normal nu ți-ai asumă, acesta este un semn al unui curs prost.

Recunoașterea acestor semne de la început vă poate ajuta să schimbați lucrurile. Puteți afla care este cauza problemei și puteți face modificări.

10 greșeli frecvente la pariurile sportive de evitat

 • Ia o pauză

  Una dintre cele mai bune modalități de a gestiona o serie de înfrângeri este de a evita urmărirea pierderilor. Ficologii susțin că primele cincisprezece minute după un pariu evaluat prost sau o pierdere mare sunt de obicei cele mai periculoase pentru orice parior. Urmărirea pierderilor este, fără îndoială, cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui parior după ce a suportat o serie de pierderi.

  Pariorii sportivi sunt sfătuiți să vadă jocurile de noroc pe orizonturi lungi de timp. Deși ar putea exista o oarecare urgență în recuperarea pierderilor dintr-o dată, urmărirea pierderilor se termină adesea în lacrimi. În schimb, jucătorii sunt sfătuiți să ia pierderi pe bărbie.

  Rămâi profesionist

  Chiar și pariorii experimentați trec prin serie de pierderi. Cu toate acestea, modul în care se confruntă cu aceste situații îi diferențiază de alți pariori sportivi. La fel ca în sporturile de competiție, majoritatea managerilor nu și-ar dori ca echipa sau jucătorul lor să concureze într-un alt meci cu o valoare mare în urma unei înfrângeri. Acest principiu este valabil și atunci când pariorii suportă o pierdere.

  Cea mai bună modalitate de a face față unei curse proaste este să rămâneți profesioniști și să evitați să cedați în fața leagănului de emoții care deseori urmează unui rezultat prost. Cel mai bun mod de a da dovadă de profesionalism este să respectați cu strictețe un plan de staking. De asemenea, este foarte recomandabil să vă luați câteva zile libere pentru a analiza posibilele cauze ale alegerilor greșite.

  Reduceți volumul

  Cu site-uri de pariuri oferind zeci de sporturi, mulți pariori de astăzi nu ar deranja să parieze pe mai multe sporturi. Este ușor pentru un parior să cadă în tentația de a trage mai mult pentru a compensa pierderile în timpul unei curse proaste. Din păcate, aceasta nu este întotdeauna calea de urmat. În ceea ce privește pariurile sportive, pariorii pasionați de a-și crește volumele riscă să înregistreze mai multe pierderi.

  Cel mai bun sfat pe care să-l dai unui parior după o serie de înfrângeri este să reducă mizele și să limitezi pierderile maxime până când își recuperează încrederea. Trecerea la maxim după o serie de pierderi poate fi asemănată cu un atlet care sprintează la jumătatea drumului spre maraton doar pentru a se epuiza.

  Analizând strategia de pariuri

  Când treci printr-o perioadă dificilă cu pariurile tale, este important să arunci o privire obiectivă asupra strategiei tale. În primul rând, uită-te înapoi la pariurile tale anterioare și vezi dacă există modele sau tendințe. De exemplu, pariezi constant pe anumite echipe sau evenimente care par mereu să te dezamăgească? Evaluează dacă strategia ta se bazează pe cercetări amănunțite sau dacă iei decizii impulsive bazate pe părtiniri personale.

  Apoi, aruncați o privire asupra procesului dvs. de luare a deciziilor. Faceți alegeri informate sau vă lăsați să vă ghideze emoțiile și părtinirile? Evaluați calitatea cercetării dvs., fiabilitatea surselor și cât de amănunțit vă analizați opțiunile. Efectuarea acestei autoevaluări vă va ajuta să identificați domeniile în care vă puteți îmbunătăți și să luați decizii mai inteligente de pariuri.

  În cele din urmă, căutați feedback de la alți pariori experimentați sau de la comunități online. Obținerea unei perspective externe vă poate ajuta să descoperiți punctele moarte și să obțineți idei noi pentru a vă îmbunătăți strategia. Amintiți-vă, analizarea strategiei dvs. și efectuarea ajustărilor este cheia pentru a vă remedia cursa proastă.

  Analizați Istoria

  Există întotdeauna șansa să fie ceva în neregulă în timpul unei înfrângeri. Având în vedere acest lucru, orice parior sportiv perceptiv ar trebui să-și ia puțin timp liber și să cerceteze istoricul pariurilor. Nu este vorba doar de a privi rezultatele; o bună practică este să acordați atenție abordării utilizate.

  Analiza istoricului ajută un parior să identifice inconsecvențele pariurilor care adesea duc la eșec, cum ar fi lipsa unei strategii clare. În cele mai multe cazuri, pariorii pot identifica doar momente de slabă disciplină care i-au costat bani în urma unei înfrângeri.

  Joaca-te cu grija

  Nimic nu bate jocul responsabil. Jocul de noroc responsabil înseamnă a rămâne stoic, adică a nu fi influențat de rezultatele pariurilor pe termen scurt. Cel mai bun sfat pe care să-l dai unui parior cu privire la jocurile de noroc responsabile este să nu urmărești fiecare pariu plasat. Cursurile proaste se vor întâmpla. Parierii care nu au forța mentală de a face față unei curse proaste cu siguranță nu sunt apți pentru pariuri sportive.

  Timpul nu este întotdeauna de mare îngrijorare când vine vorba de pariuri sportive. Vor fi întotdeauna mai multe evenimente sportive care urmează, așa că ultimul lucru pe care îl poate face un parior este să înceapă să urmărească pierderile. Ori de câte ori un jucător consideră că este potrivit să-și ia ceva timp și să se răcorească, este în interesul său să ia o pauză.

  Ia o pauză

  Uneori, cel mai bun mod de a răspunde la o serie de pariuri proaste este să iei o pauză. Cu toate acestea, cei mai mulți pariori care iubesc cu pasiune jocul nu ar saluta niciodată ideea de a renunța complet la pariurile sportive. În cele mai multe cazuri, posibilitatea de a rafina mai degrabă decât de a relega este de obicei binevenită. Pariorii care au o perioadă prelungită fără să parieze tind să-și recapete perspectiva asupra lucrurilor și s-ar putea să revină cu lucrări mai bune care funcționează pentru ei.

  Pariurile sportive pot fi captivante, dar pot fi și provocatoare, mai ales după o bătaie teribilă. Niciun parior nu este imun la o cursă proastă. Sfaturile împărtășite în acest articol sunt esențiale pentru oricine se confruntă cu o perioadă proastă. În mod ideal, a face față unei curse proaste necesită calm, gestionarea fondurilor și menținerea disciplinei.

Concluzie

Când pariezi, este obișnuit să experimentezi o serie de pierderi. Dar cu mentalitatea și strategiile potrivite, poți depăși aceste eșecuri și poți ieși mai puternic. Amintiți-vă că pariurile implică probabilitate și variație, astfel încât pierderile sunt o parte normală a procesului.

Pentru a naviga prin runde proaste, există mai multe lucruri pe care le puteți face. În primul rând, înțelegeți conceptele de probabilitate și varianță. Apoi, recunoașteți semnele unei curse proaste și analizați-vă strategia de pariere. Păstrează-ți emoțiile sub control și ajustează-ți bankroll-ul la pariuri. Cere sfaturi de la comunitatea de pariuri, ia pauze și învață continuu din experiențele tale.

Făcând aceste lucruri, puteți dezvolta abilitățile și rezistența necesare pentru a obține succesul pe termen lung. Amintiți-vă, o serie de pierderi este o oportunitate de creștere și îmbunătățire. Rămâneți disciplinat, rămâneți concentrat și păstrați o perspectivă pe termen lung. Cu aceste strategii implementate, vei fi bine echipat pentru a transforma acele pierderi în câștiguri și vei deveni un parior mai încrezător și de succes.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive
2024-05-28

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive

Știri