Știri

November 1, 2023

Isaiah Joe: De la renunțat la jucător valoros - O călătorie de talent, muncă grea și sprijin

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Cu puțin peste un an în urmă, cariera de baschet a lui Isaiah Joe a luat o întorsătură când a fost renunțat de Philadelphia 76ers. Acesta s-a dovedit a fi un catalizator pentru traiectoria lui în NBA.

Isaiah Joe: De la renunțat la jucător valoros - O călătorie de talent, muncă grea și sprijin

Cariera universitară și proiect

Ieșind din facultate, Joe era cunoscut pentru capacitatea sa de a traga și versatilitatea. Stând la 6-foot-4, el ar putea juca ca un gardian în afara mingii sau o adevărată aripă.

Oportunitate limitată în Philadelphia

Selectat de Sixers, Joe s-a trezit într-o echipă concentrată pe câștigarea imediată a unui campionat. Acest lucru a însemnat rotații mai scurte și mai puține oportunități de dezvoltare pentru jucătorii tineri precum Joe. El a jucat mai puțin de 1000 de minute în sezonul regulat de-a lungul a două sezoane înainte de a fi renunțat în octombrie 2022.

Alăturarea lui Oklahoma City Thunder

Oklahoma City Thunder a văzut o oportunitate și l-a semnat pe Joe cu o afacere pe mai mulți ani în valoare de aproape 6 milioane de dolari. S-a dovedit rapid a fi o fură pentru echipă, creând un rol în formația de noapte și adunând performanțe impresionante.

Sezonul Breakout

În primul său sezon cu Thunder, Joe a jucat în 73 de jocuri, având o medie de 9,5 puncte și împușcând 40,9% dincolo de arc. A avut mai multe meciuri remarcabile, inclusiv o ieșire de 33 de puncte împotriva lui Charlotte Hornets.

Influența Tatălui Său

Tatăl lui Joe, Derrick Joe, a jucat un rol important în modelarea mecanicii lui de tragere. Au o relație strânsă, Derrick oferind feedback și sprijin după fiecare joc. Joe are încredere în sfaturile tatălui său și îl merită pentru eficiența sa în tir.

Suport de coaching

Pe lângă tatăl său, Joe are sprijinul lui Chip Engelland, unul dintre cei mai buni antrenori de tir din lume. Prezența lui Engelland în staff-ul Thunder a îmbunătățit abordarea mentală a lui Joe în ceea ce privește tragerile și consecvența.

Succes continuat

În sezonul curent, Joe s-a dovedit încă o dată a fi un jucător cheie pentru Thunder. El a demonstrat abilități suplimentare, inclusiv crearea propriilor lovituri și apărarea îmbunătățită.

În concluzie, călătoria lui Isaiah Joe de la renunțarea la 76ers la a deveni un jucător valoros pentru Thunder este o dovadă a talentului său, a muncii sale și a sprijinului pe care îl primește de la tatăl său și de la personalul de antrenori. El servește drept inspirație pentru tinerii jucători care doresc să-și pună amprenta în NBA.

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri