Știri

November 10, 2023

Maximizați-vă experiența de încercare cu acces complet la FT.com

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Ce este inclus în încercarea mea?

În timpul perioadei de încercare, veți avea acces digital complet la FT.com, cu tot ce se află în pachetele noastre Standard Digital și Premium Digital.

Maximizați-vă experiența de încercare cu acces complet la FT.com
  • Standard Digital include acces la știri globale, analize și opinii ale experților.
  • Premium Digital include acces la rubrica noastră principală de afaceri, Lex, precum și la 15 buletine informative organizate care acoperă teme cheie de afaceri cu rapoarte originale și aprofundate.

Puteți schimba oricând planul pe care îl veți utiliza în timpul perioadei de încercare, vizitând secțiunea „Setări și cont”.

Ce se întâmplă la sfârșitul procesului meu?

Dacă nu faceți nimic, veți fi înscris automat în planul nostru de abonament lunar digital premium și veți păstra acces complet pentru 709 kr. pe luna.

Pentru economii de costuri, vă puteți schimba oricând planul online, în secțiunea „Setări și cont”. Dacă doriți să vă păstrați accesul premium și să economisiți 20%, puteți opta să plătiți anual la sfârșitul perioadei de încercare.

De asemenea, puteți opta pentru downgrade la Standard Digital, o ofertă jurnalistică robustă care satisface nevoile multor utilizatori. Comparați Standard și Premium Digital aici.

Orice modificări efectuate pot fi făcute oricând și vor intra în vigoare la sfârșitul perioadei de probă, permițându-vă să păstrați accesul complet timp de 4 săptămâni, chiar dacă treceți la o versiune superioară sau anulați.

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri