Știri

November 3, 2021

NASDAQ investește în pariuri sportive

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Pariurile sportive găsesc sprijin la nivel înalt pe frontul investițiilor. În iunie, NASDAQ și-a aruncat pălăria în ring luând o miză la pariurile sportive și oferind tehnologie de supraveghere partenerilor de pariuri sportive. Folosind un model de schimb, unii analiști prevăd că piața pariurilor sportive ar putea crește la 37 de miliarde de dolari până în 2025.

NASDAQ investește în pariuri sportive

Competiție

NASDAQ nu este singur. Hudson River Trading și Tower Research investesc, de asemenea, pe piața pariurilor sportive. Pe măsură ce piața crește, concurența se va încălzi între furnizorii de lichidități, generând cote și prețuri mai bune. Pe măsură ce mai mulți brokeri intră pe piață, aceștia pot atrage investitori care sunt atât fani ai sportului, cât și interesați de oportunități de recompensă ridicată.

Inovația este cheia pentru a face piața transparentă și sigură. Cu tehnologiile emergente, operatorii de schimb pot deschide ușa statelor pentru a reglementa industria. În prezent, treizeci de state permit pariurile sportive legale. Oficialii din New York, California și Florida explorează cele mai bune modalități de a lansa pariuri sportive în statele lor respective.

Pariurile sportive evoluează într-o formă acceptată de divertisment de peste 60% dintre consumatori. Din anii 1940, mafia a controlat pariuri sportive, iar consumatorii au jucat pe o piață nereglementată. Pe măsură ce evoluția internetului continuă să ofere confidențialitate și anonimat, piața crește exponențial, lăsând oportunități mai mari pentru platformele de nerecunoscut.

Venituri

Statele intervin pentru a reglementa piața și pentru a primi venituri fiscale substanțiale. Cazinourile din 40 de state generează miliarde de venituri din impozite și sprijină aproape două milioane de angajați. Americanii care pariază ilegal cheltuiesc până la 500 de miliarde de dolari și cresc anual.

Dacă un stat realizează 2% sau mai mult din veniturile anuale ale cazinoului, poate folosi acele fonduri pentru a compensa deficitele bugetare și pentru a sprijini școlile, infrastructura și alte priorități legislative. Se estimează că impactul economic va infuza numerar atât de necesar în comerțul cu amănuntul și alte unități de afaceri.

Regulament

Pentru guverne, beneficiul dublu de a strânge bani și de a proteja cetățenii este atractiv. Fără limite de pierdere pe unele site-uri, noile reglementări pot proteja consumatorii care s-au bazat pe medii nereglementate pentru a plasa pariuri până de curând. Piețele de jocuri de noroc sportive guvernate de stat pot solicita cazinourilor și caselor de pariuri sportive să impună limite la pariuri și să monitorizeze jucătorii pentru comportamente riscante.

Tehnologia poate recunoaște și notifica cu ușurință instituția pe platformele digitale atunci când un jucător de noroc manifestă tendințe de dependență. Aceste măsuri sunt primii pași în scoaterea din umbră a pariurilor sportive și în mainstream.

Entuziasm

Jucătorii sunt încântați de noile modificări aduse legilor jocurilor de noroc, care afectează accesibilitatea și legalitatea pariurilor sportive. Din acest motiv, ligile susțin măsurile, care cu siguranță vor crește implicarea publicului în anumite jocuri. Pe măsură ce milioane de oameni se conectează la competiții sportive populare, marea majoritate urmărește meciul pentru a determina rezultatul unui pariu.

Aproape 50% dintre americani sunt interesați de pariuri sportive. De la fotbal la curse auto, aceste concursuri atrag pasionații de sport la nivel mondial. Pe măsură ce piața continuă să crească, investitorii instituționali, guvernele de stat și alți jucători cercetează cum să primească o parte din plăcinta economică.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland
2024-04-18

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland

Știri