Știri

October 31, 2023

NFL domină ratingurile, World Series scade, fotbalul universitari dezamăgește

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Introducere

Cele mai recente diagrame săptămânale de evaluări sportive dezvăluie o performanță puternică a NFL duminică după-amiază, în timp ce World Series a înregistrat o scădere a audienței. În plus, jocurile de fotbal din colegiu nu au reușit să atingă pragul de șapte milioane de spectatori. Să aruncăm o privire mai atentă la punctele importante din evaluări.

NFL domină ratingurile, World Series scade, fotbalul universitari dezamăgește

Evaluări NFL

NFL a dominat din nou ratingurile, fereastra națională de duminică de la CBS atrăgând cei mai mulți telespectatori ai săptămânii. Meciul dintre cei de la 49ers și Bengals a adunat 26,06 milioane de telespectatori, devenind a doua cea mai vizionată fereastră NFL a sezonului. Singleheader-ul FOX, cu Rams și Cowboys, a avut, de asemenea, rezultate bune, atrăgând aproape 20 de milioane de spectatori.

Cu toate acestea, jocul de la NBC între Bears și Chargers a atins un nivel minim al sezonului, cu doar 15,72 milioane de telespectatori.

Vizualizare la Seria Mondială

World Series, deși cea mai mare remiză non-NFL, a cunoscut o scădere a spectatorilor. Meciul 1 de vineri a atras 9,17 milioane de spectatori, în timp ce meciul 2 de sâmbătă a avut 8,15 milioane de spectatori. Aceste numere reprezintă două dintre cele mai mici audiențe din istoria World Series, cu Game 2 pe ultimul loc.

Evaluări de fotbal universitar

Într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, niciun meci de fotbal din colegiu nu a atins în această săptămână pragul de șapte milioane de spectatori. Jocul Georgia-Florida a ajuns în fruntea topurilor cu 5,95 milioane de spectatori.

Alte Repere

În afară de NFL și World Series, au existat și alte câteva evenimente notabile în rating. Duminică s-a înregistrat un record de audiență de volei universitar, în timp ce săptămâna de deschidere a NBA a adunat cea mai mare audiență din ultimii șase ani.

Concluzie

În concluzie, NFL continuă să domine ratingurile săptămânale sportive, în timp ce World Series a cunoscut o scădere a audienței. Nici jocurile de fotbal din facultate nu au reușit să atragă un public numeros. Aceste evaluări evidențiază popularitatea continuă a NFL și provocările cu care se confruntă alte sporturi pentru a atrage atenția spectatorilor. Va fi interesant de văzut cum evoluează ratingurile în următoarele săptămâni.

Evaluări sportive săptămânale, 23-29 octombrie

Sunt enumerate doar evenimentele cu cel puțin 150.000 de spectatori. Evaluările gospodăriilor de 0,55 sau mai mici sunt afișate până la a doua zecimală.

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri