Știri

October 31, 2023

NFL domină ratingurile, World Series scade, fotbalul universitari dezamăgește

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Introducere

Cele mai recente diagrame săptămânale de evaluări sportive dezvăluie o performanță puternică a NFL duminică după-amiază, în timp ce World Series a înregistrat o scădere a audienței. În plus, jocurile de fotbal din colegiu nu au reușit să atingă pragul de șapte milioane de spectatori. Să aruncăm o privire mai atentă la punctele importante din evaluări.

NFL domină ratingurile, World Series scade, fotbalul universitari dezamăgește

Evaluări NFL

NFL a dominat din nou ratingurile, fereastra națională de duminică de la CBS atrăgând cei mai mulți telespectatori ai săptămânii. Meciul dintre cei de la 49ers și Bengals a adunat 26,06 milioane de telespectatori, devenind a doua cea mai vizionată fereastră NFL a sezonului. Singleheader-ul FOX, cu Rams și Cowboys, a avut, de asemenea, rezultate bune, atrăgând aproape 20 de milioane de spectatori.

Cu toate acestea, jocul de la NBC între Bears și Chargers a atins un nivel minim al sezonului, cu doar 15,72 milioane de telespectatori.

Vizualizare la Seria Mondială

World Series, deși cea mai mare remiză non-NFL, a cunoscut o scădere a spectatorilor. Meciul 1 de vineri a atras 9,17 milioane de spectatori, în timp ce meciul 2 de sâmbătă a avut 8,15 milioane de spectatori. Aceste numere reprezintă două dintre cele mai mici audiențe din istoria World Series, cu Game 2 pe ultimul loc.

Evaluări de fotbal universitar

Într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, niciun meci de fotbal din colegiu nu a atins în această săptămână pragul de șapte milioane de spectatori. Jocul Georgia-Florida a ajuns în fruntea topurilor cu 5,95 milioane de spectatori.

Alte Repere

În afară de NFL și World Series, au existat și alte câteva evenimente notabile în rating. Duminică s-a înregistrat un record de audiență de volei universitar, în timp ce săptămâna de deschidere a NBA a adunat cea mai mare audiență din ultimii șase ani.

Concluzie

În concluzie, NFL continuă să domine ratingurile săptămânale sportive, în timp ce World Series a cunoscut o scădere a audienței. Nici jocurile de fotbal din facultate nu au reușit să atragă un public numeros. Aceste evaluări evidențiază popularitatea continuă a NFL și provocările cu care se confruntă alte sporturi pentru a atrage atenția spectatorilor. Va fi interesant de văzut cum evoluează ratingurile în următoarele săptămâni.

Evaluări sportive săptămânale, 23-29 octombrie

Sunt enumerate doar evenimentele cu cel puțin 150.000 de spectatori. Evaluările gospodăriilor de 0,55 sau mai mici sunt afișate până la a doua zecimală.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive
2024-05-28

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive

Știri