Noua margine a pariurilor a lui Melbet

Știri

2022-06-29

Melbet este renumit pentru serviciile sale remarcabile de pariuri sportive. Jucătorii care folosesc furnizorul pot participa la o varietate de evenimente sportive disponibile. De la începuturile sale, platforma a făcut o dezvoltare semnificativă pentru a oferi utilizatorilor săi servicii de clasă mondială.

Noua margine a pariurilor a lui Melbet

Există peste două sute de evenimente sportive pe care jucătorii pot miza în fiecare zi. Site-ul este potrivit atât pentru pariori noi, cât și pentru cei experimentați. Unii dintre utilizatorii de sport proeminenți pe care îi pot găsi pe Melbet sunt Formula 1, Floorball și baseball. De asemenea, bowle, snooker, curling și schi sunt disponibile cu furnizorul, printre alte sporturi.

Melbet oferă peste 20.000 evenimente de pariuri pre-meci pe luna. De asemenea, oferă un serviciu de streaming live care difuzează meciuri de înaltă definiție din cele mai importante ligi, inclusiv La Liga, Bundesliga și Premier League.

Cu toate acestea, cea mai proeminentă caracteristică este multi-Live. Funcția permite clienților să urmărească și să parieze pe până la patru evenimente sportive diferite simultan. Melbet are, de asemenea, un parteneriat media cu La Liga spaniolă. Cluburi mari precum Real Madrid și Barcelona concurează, iar parteneriatul este unul dintre cele mai notabile succese ale lor.

Bonusuri la Melbet

Bonusuri și promoții sunt metode folosite de multe firme de pariuri și jocuri de noroc online pentru a atrage noi consumatori și a-i păstra pe cei existenți. Bonusurile vin sub diferite forme, inclusiv ca bonus de primă depunere pentru clienți noi sau pariuri gratuite dacă îndeplinesc anumite condiții stabilite de site. Există o serie de promoții în derulare cu Melbet.

Bonus de cod promoțional

Utilizatorii pot primi până la 100 USD folosind codul. Codul promoțional este o ofertă fantastică și sunt disponibile mai multe oferte. Alte oferte de bun venit sunt disponibile pentru alte națiuni din întreaga lume. Pentru a fi eligibili pentru bonus, pariorii trebuie să facă o depunere minimă de 10 USD.

Pentru a folosi tot ce are de oferit site-ul Melbet, trebuie mai întâi să vă creați un cont la casa de pariuri sportive. Pentru a obține cadoul de bun venit de până la 130 USD (100 EUR), jucătorii trebuie să introducă codul promoțional STYVIP1. Există pagini dedicate care oferă mai multe sfaturi și informații despre codul promoțional.
Paritorii pot finaliza procedura de înregistrare în mai multe moduri diferite. Un singur clic, telefonul, e-mailul și rețelele sociale pot face toate acestea. Nu este o procedură complexă, dar trebuie să furnizeze Melbet informații exacte.

Bonusuri de bun venit pentru jucătorii noi

Bonusul de bun venit al Melbet este supus unor termeni și limitări specifice. Pentru început, fiecare client este eligibil pentru un singur bonus de bun venit. Acest lucru este valabil pentru o adresă unifamilială, un computer partajat și o adresă IP partajată. Utilizatorii nu pot deschide mai multe conturi Melbet folosind aceleași informații despre cont, cum ar fi un cont bancar, un card de credit, un cont de plată online sau o adresă de e-mail. Dacă se descoperă că cineva a profitat de oferta de bonus, contul Melbet va fi anulat.

Condiții pentru bonusurile de bun venit

Stimulentul trebuie utilizat în termen de 30 de zile de la data expirării. În plus, jucătorii trebuie să folosească întreaga valoare a bonusului înainte de a retrage fonduri din contul lor. Înainte de a efectua o retragere, trebuie să îndepliniți toți ceilalți termeni de bonus. În caz contrar, bonusul și toate câștigurile vor fi pierdute. Melbet își rezervă, de asemenea, dreptul de a acorda sau de a anula bonusul dacă se consideră necesar.

Utilizatorii trebuie să parieze de 12 ori valoarea bonusului în pariurile cu acumulator pentru a fi eligibili pentru bonus. Cel puțin trei evenimente trebuie incluse în orice pariu acumulator. Într-un pariu acumulator, cel puțin trei evenimente trebuie să aibă cote de 2,10 sau mai mari. Când toate pariurile făcute cu acea sumă au fost decontate, valoarea pariului necesară este considerată îndeplinită. Orice alte oferte promoționale sau speciale nu pot fi combinate cu bonus de bun venit. Înainte de a îndeplini cerințele de pariere bonus, jucătorii își pot retrage fondurile și pot pierde premiul și toate câștigurile asociate.

Pariu gratuit pentru ziua de naștere

Melbet dorește ca utilizatorii să aibă o experiență unică de pariuri. Astfel, în cea mai importantă zi a anului a unui jucător, acesta oferă un bonus special pentru ziua de naștere. Dacă cineva dorește să fie eligibil pentru bonusul de naștere, trebuie să fi depus cel puțin 100 EUR și să aibă contul de cel puțin 30 de zile. De asemenea, trebuie să fi fost activ în ultimele 30 de zile înainte de ziua lui și trebuie completat un profil personal.

Parteneriat cu WSbettico din Ghana

Melbet și Bettico au făcut echipă pentru a facilita pariorilor să dubleze taloanele de pariuri de pe ambele site-uri. Această funcție inedită permite jucătorilor să partajeze taloanele de pariuri cu prietenii lor. WSbettico este prima platformă de pariuri sociale din lume bazată pe blockchain. Acest lucru va oferi pariorilor un avantaj competitiv pe piața pariurilor. Cu simbolul WSC, utilizatorii pot accesa diverse cote de cote, pot vinde cote probabil câștigabile, pot participa la pariuri P2P și pot crea un eveniment de pariu personal.

Furnizorii urmăresc să stabilească un mediu potrivit pentru a juca o varietate de jocuri interesante NFT și VR și pentru a avea acces la o varietate de bunuri de investiții profitabile prin recomandările WSC AI. Alte două motive pentru a vă alătura acestui proiect sunt Mentors World și WSC Metaverse.

Cele mai recente știri

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?
2022-11-30

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?

Știri