Știri

January 5, 2022

Pasionații de pariuri sportive online nu vor risca

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Sezonul 2020-21 și-a adunat deja avânt, iar United, cel mai de succes club din istoria ligii, este deja de vorbă în oraș. Cine nu știe că Old Trafford a fost un iad pe vremea lui Sir Alex Ferguson? Cu toate acestea, odată cu sosirea lui Ole Gunnar Solskjær ca manager al clubului după plecarea lui José Mourinho în decembrie 2018, lucrurile au mers din rău în mai rău.

Pasionații de pariuri sportive online nu vor risca

Teatrul Viselor a devenit Teatrul Coșmarurilor după ce Liverpool a reușit cu 5 zero pe 24 octombrie 2021. Da, nici măcar CR7 nu l-a putut ajuta după revenirea sa înfățișată la club. De fapt, Solskjær se confruntă cu o luptă dificilă pentru a-și menține slujba cu United care lâncește pe poziția a șaptea după 9 meciuri jucate în acest sezon.

Ar paria cineva pe Manchester United pentru a termina în primii patru în acest moment? Nu mulți ar face-o. Există un motiv (sau poate motive) pentru care United a fost depășit de cluburi precum Tottenham Hotspur și Westham, ca să nu mai vorbim de suspecții obișnuiți din primele patru curse: Manchester City, Liverpool și Chelsea. Doamne ferește dacă Solskjær îl duce pe United în zona retrogradării după acest sezon.

De ce pariorii nu riscă

În urma meciului lui Liverpool, este greu să pariezi pe United pentru ceva în acest sezon, indiferent cât de mult iubesc oricui pariurile sportive. Și de aceea poate să nu fie surprinzător să vezi platforme de pariuri oferă United cote atractive în viitorul apropiat.

Clubul a fost într-o serie de pierderi

După ce a luat doar un punct în ultimele patru meciuri din ligă, seria de înfrângeri a lui United spune totul. Înainte de înfrângerea de neconceput cu Liverpool, United a suferit o pierdere surprinzătoare în fața lui Aston Villa și Leicester. Tot ce au putut să reușească a fost o remiză împotriva lui Everton, un Old Trafford cu egalitate.

Cu acest tip de record, șansele lui United de a ajunge în primele patru în acest sezon sunt din ce în ce mai mici pe zi ce trece, și nu mulți pasionați de pariuri sportive online sunt susceptibili să-și parieze banii pe club pentru a câștiga un loc de top patru de la like-uri. Tottenham, Westham și chiar Arsenal.

Programe dificile sunt încă în față

Dacă cineva a crezut că următoarele meciuri ale lui United sunt o plimbare în parc, este pe cale să se trezească nepoliticos. Următoarele patru meciuri sunt împotriva lui Tottenham, Manchester City, Watford, Chelsea și Arsenal!

În timp ce cineva poate chiar lângă Watford, Manchester City este o forță la un alt nivel, forma lui Chelsea a revenit după sosirea lui Tuchel ca antrenor, iar Arsenal este întotdeauna greu de spart. Tottenham, pe de altă parte, este cunoscut pentru atitudinea sa de a nu muri niciodată. Astfel, se poate spune cu siguranță că va fi un miracol dacă Solskjær poate scoate United din această situație.

Deci, unde merge echipa de aici? Deși nu se poate nega faptul că United este capabil să revină din această serie de înfrângeri cu o victorie împotriva oricărei echipe aflate în fruntea clasamentului, ar fi foarte neînțelept să pariezi pe United, mai ales în cursa primelor patru.

Acest lucru se datorează faptului că Solskjær nu a reușit să-și inspire jucătorii nici măcar după ce a adus CR7 la bord și asta ar putea fi o mare problemă pentru el. Poate că dacă ar putea schimba tact în următoarele meciuri, ar mai avea o șansă.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo „Teo” Bianchi, aclamat drept „Data Dynamo” de la BettingRanker, este combinația prin excelență între un pasionat de sport și un expert în numere. Cercetarea sa meticuloasă asigură că pariorii sunt întotdeauna cu un pas înainte, făcându-l o piatră de temelie a platformei.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri