Știri

November 1, 2023

Performanță dezamăgitoare pe bancă: o potențial zăpadă pentru Boston Celtics

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Introducere

În timpul extrasezonului, a existat optimism în jurul băncii celor de la Boston Celtics. Cu toate acestea, pe măsură ce sezonul a început, a devenit clar că banca nu funcționează bine și ar putea fi o problemă pentru echipă în viitor.

Performanță dezamăgitoare pe bancă: o potențial zăpadă pentru Boston Celtics

Spectacole slabe

Jucătorii veterani de pe bancă, cum ar fi Payton Pritchard și Al Horford, nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Pritchard, care s-a chinuit să găsească minute în sezonul trecut, i s-a acordat mai mult timp de joc, dar nu a avut mare impact. În primele trei jocuri, a marcat doar 2,3 puncte și a avut procente slabe de șuturi. Horford, care se adaptează la noul său rol de al șaselea bărbat, se luptă și el, având o medie de 5,3 puncte, la nivelul scăzut în carieră, la 36,8% la tir.

Contribuții dezamăgitoare

Alți jucători de la bancă, inclusiv Sam Hauser, Luke Kornet și Oshae Brissett, nu au reușit să aducă contribuții semnificative. Hauser și Kornet s-au combinat pentru doar 11 puncte totale pentru procente slabe de tir. Brissett, care era de așteptat să fie o semnătură cheie, a marcat doar două puncte în două jocuri.

Performanță generală pe bancă

Banca Celtics în ansamblu a fost dezamăgitoare. În prezent, sunt cei mai proasți din NBA în ceea ce privește procentele de marcare și șuturi printre jucătorii de pe bancă. Deși există speranța că jucători precum Horford și Pritchard se vor îmbunătăți pe măsură ce se adaptează la noile lor roluri, banca va trebui să intensifice și să ofere sprijin echipei.

Nevoia de îmbunătățire

În ciuda începutului puternic de sezon al celor de la Celtics, banca rămâne o potențială trage pentru echipă. Cei cinci inițiali sunt formidabili, dar vor avea nevoie de ajutor de la bancă pentru a reuși. Este crucial pentru Celtics să abordeze problemele cu banca lor și să găsească modalități de a-și îmbunătăți performanța.

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri