Știri

October 8, 2021

Summit-ul SBC al CEI din Ucraina - The Next World Center of Gambling Technology

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Lunile următoare, SBC Summit of the CSI, oferit de Parimatch, a fost înființat pentru a arăta potențialul Ucrainei următorului centru internațional major de tehnologie și jocuri de noroc.

Summit-ul SBC al CEI din Ucraina - The Next World Center of Gambling Technology

Ucraina este una dintre temele centrale ale seriei de conferințe și comerț, în care adjuncții operatorilor, furnizorilor, asociaților, investitorilor și autorităților de reglementare se vor întâlni la Centrul Internațional de Convenții Parkovy Kiev pe 13 octombrie.

O prezentare generală a sectorului iGaming din Ucraina

Decizia guvernului Ucrainei de a legaliza jocurile de noroc a deschis o nouă piață, potențial enormă, pentru principalii operatori, dar această națiune de peste 40 de milioane de oameni a recomandat și meciurile furnizorilor de tehnologie.

În trecut, costurile mai mici cu forța de muncă ale companiilor de înaltă tehnologie din Ucraina au făcut furori, dar nu mai este motivul principal pentru care companiile internaționale aleg să înființeze R&D și să sprijine acolo.

Țara are o populație foarte pregătită, iar universitățile sale au un aport de 16.000 de noi absolvenți în fiecare an. Este deja cea mai mare forță de muncă de IT calificată din Europa Centrală și de Est. 

Ucraina nu are doar personalul calificat necesar pentru a sprijini creșterea companiilor de tehnologie și dezvoltarea produselor tehnologice, dar piața este, de asemenea, pregătită să atragă investiții și să recunoască potențialul de creare economică și de muncă oferit de industria angajată.

SBC Summit CIS este mediul ideal pentru a afla mai multe despre oportunitățile pentru operatorii internaționali, furnizorii de tehnologie, jocuri și studii pentru investitori în Ucraina. Anton Kuchukhidze, președintele unuia dintre partenerii strategici ai evenimentului, declară că țara este deja pe drumul cel bun pentru a deveni un centru de excelență pentru sector.

Câteva cuvinte de la Anton Kuchukhidze

El a spus: „Ucraina își va revendica acum în mod public ambiția de a deveni un centru IT pentru industria jocurilor de noroc. Când piața jocurilor de noroc s-a „închis” în Ucraina, au existat multe companii de tehnologie diferite care au ales să lucreze pentru companiile occidentale. Grozav. Au software realizat, multiple platforme IT și diferite soluții online.De aceea, Ucraina este cunoscută de mult în lumea jocurilor de noroc.

Acum, după legalizarea, directorii executivi și reprezentanții acelorași companii au început să vorbească despre munca lor. Aproximativ 10 până la 15 dintre cele mai mari mărci de jocuri din lume au avut deja birouri care și-au creat produsele și au ajutat operațiunile sale din întreaga lume să se bucure. „Deci, nimic nu schimbă nimic. 

Ucraina începe să o ducă în domeniul public. În plus, aceste companii străine sunt conectate la nivel național, intern și legal, acum vorbesc deschis despre echipele lor IT. Prin urmare, Ucraina are deja o poziție destul de puternică, de a se oferi ca centru pentru a crea soluții tehnice pentru jocurile de noroc. "

Agenda conferinței SBC summit GOS oferă sesiuni care includ problemele legate direct de operațiunile din Ucraina și Europa de Est, inclusiv „oferirea de oportunități pentru pariuri și iGaming în Ucraina”, „O investiție în viitor, recrutare și reținere”, și „Apariția CSI ca centru tehnologic global iGaming”

Ce ne rezervă viitorul?

Delegații se pot aștepta, de asemenea, la conținutul sponsorizării sportive, la schimbări în legislația privind impozitarea animalelor sălbatice din Ucraina, la oportunități create de schimbările de reglementare din CSI și Europa de Est, creșterea pariurilor eSport și strategii de campanie de marketing localizat de succes.

Alături de conferință este o expoziție în care veți vedea 20 de furnizori de top prezentând cele mai recente inovații și un eveniment „Night Networking” în locații elegante din Kiev.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici
2024-06-08

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici

Știri