Știri

February 12, 2024

Super Bowl 58: Primul și oricand alegeri ale marcatorului de touchdown

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Următorul Super Bowl 58 este de așteptat să prezinte două dintre cele mai bune apărări din NFL, dar asta nu înseamnă că nu vom vedea câteva meciuri interesante de touchdown de la San Francisco 49ers și Kansas City Chiefs duminică pe Allegiant Stadium.

Super Bowl 58: Primul și oricand alegeri ale marcatorului de touchdown

În Super Bowl de anul trecut, Jalen Hurts de la Philadelphia Eagles a marcat primul touchdown al meciului la doar cinci minute de la începutul concursului. Cu toate acestea, este puțin probabil să vedem un touchdown rapid ca primul scor al jocului din acest an. De fapt, un touchdown în grabă a reprezentat doar de șapte ori primul joc de punctaj din Super Bowl și niciunul dintre aceste cazuri nu a avut loc în ani consecutivi.

Super Bowl de anul trecut a avut un total de nouă touchdown-uri, cu șapte jucători diferiți găsind zona finală. Kansas City Chiefs au ieșit învingători cu o victorie palpitantă cu 38-35 în fața San Francisco 49ers. Linebackerul Nick Bolton a marcat chiar și un touchdown la o revenire balonată în al doilea sfert.

Așadar, cine va găsi primul zona finală în Super Bowl 58 din acest an? Să aruncăm o privire la primele noastre alegeri ale marcatorilor de touchdown și oricând.

Alegerile marcatorilor pentru primul touchdown din Super Bowl

San Francisco 49ers: Christian McCaffrey

  • +155 pentru a marca primul TD al San Francisco
  • +340 pentru a înscrie primul TD din Super Bowl 58

Christian McCaffrey a fost cel mai prolific marcator de touchdown al celor de la 49ers în acest sezon, făcându-l cea mai bună alegere pentru primul marcator de touchdown. McCaffrey a reprezentat 35% din cele 60 de touchdown-uri ale echipei în timpul sezonului regulat. În playoff, el a marcat patru din cele șapte touchdown-uri ale echipei. Cu un palmares de marcat în 16 din 18 meciuri din acest sezon, McCaffrey nu este doar o opțiune excelentă pentru pariul cu primul marcator de touchdown, ci și ca marcator oricând în prima și a doua repriză.

Șefii din Kansas City: Rashee Rice

  • +350 pentru a marca primul TD al lui Kansas City
  • +700 pentru a marca primul TD din Super Bowl 58

Rashee Rice, un primitor începător pentru Kansas City Chiefs, a arătat potențial pe tot parcursul sezonului. El a condus echipa în capturi de touchdown în timpul sezonului regulat și a continuat să aibă un impact în playoff. Rice a marcat patru din cele opt touchdown-uri ale sale ca primul touchdown al Chiefs-ului. Având în vedere capacitatea sa de a înscrie la începutul primului sfert, pariul pe Rice ca primul marcator de touchdown ar putea fi o opțiune cu risc scăzut și cu recompensă mare.

Alegeri ale marcatorilor de touchdown la Super Bowl oricând

San Francisco 49ers: Brandon Aiyuk (+140)

Deebo Samuel poate fi o alegere populară pentru un marcator de touchdown oricând, dar Brandon Aiyuk prezintă o mare valoare ca o amenințare cu mingea adâncă sau în zona roșie. Aiyuk are opt capturi de touchdown în acest sezon și a marcat un touchdown crucial în jocul de campionat NFC. În ciuda unei rate mai scăzute de prindere în playoff, Aiyuk are potențialul de a găsi zona finală în orice moment.

Kansas City Chiefs: Travis Kelce (-130)

Travis Kelce, primitorul principal al Chiefs în sezonul regulat, a continuat să strălucească în playoff. Cu 23 de capturi pentru 262 de metri și trei touchdown-uri în trei jocuri de playoff, Kelce s-a dovedit a fi o țintă de încredere pentru Patrick Mahomes. Are un palmares puternic de a marca touchdown-uri în postsezon, făcându-l o alegere solidă ca marcator de touchdown oricând.

În concluzie, alegerile pentru primul marcator de touchdown de la Super Bowl 58 includ Christian McCaffrey și Rashee Rice pentru San Francisco 49ers și Brandon Aiyuk și Travis Kelce pentru Kansas City Chiefs. Acești jucători și-au demonstrat capacitatea de a găsi zona finală și ar putea juca un rol crucial în determinarea rezultatului jocului.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere
2024-06-02

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere

Știri