Știri

August 2, 2023

Top 3 bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive pentru plățile cu Visa/Mastercard

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Când căutați o casă de pariuri sportive la care să vă înscrieți, este vital să luați în considerare opțiunile de plată și ofertele de bun venit disponibile. Din fericire, majoritatea caselor de pariuri oferă plăți cu cardul de debit/credit prin Mastercard sau Visa. Și mai bine, vei primi un bonus de pariuri sportive după ce ai depus fonduri și, în unele cazuri, vei face primul pariu real pe bani.

Top 3 bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive pentru plățile cu Visa/Mastercard

Dar alegerea bonusului de bun venit ideal pentru pariuri sportive ar putea avea nevoie de cunoștințe de specialitate. BettingRanker se angajează să vă ajute să găsiți cele mai bune oferte de bun venit la casele de pariuri reglementate din întreaga lume. Deci, unde pot găsi jucătorii cu carduri de credit/debit cele mai bune oferte de bun venit în august 2023? Citiți mai departe pentru a afla!

Ofertă de pariuri egale de până la 100 USD la BetVictor

Lansat în 2000 de BV Gaming Limited, BetVictor este printre cele mai respectate site-uri de pariuri sportive astăzi. Casa de pariuri este cunoscută pentru aspectul său modern și pentru sutele de meciuri zilnice cu cote competitive.

BetVictor oferă, de asemenea, un fantastic bonus de bun venit de 100% până la 100 USD în pariuri gratuite după efectuarea unei depuneri prin PayPal sau carduri de credit/debit și plasarea unui pariu cu cote de 2,00 sau mai mare. Rețineți că trebuie să depuneți fondurile în termen de 7 zile de la deschiderea contului.

Mai jos sunt condițiile:

 • Bonusul de bun venit este eligibil pentru utilizare în orice sport.
 • Pariurile bonus nu pot fi încasate.
 • Bonusul expiră în 7 zile dacă nu este utilizat.
 • Fără cerințe de pariere.

50% până la 200 € Pariu gratuit la N1 Bet

N1 pariu este un site de pariuri de top care acceptă jucători din mai multe țări datorită licenței Curacao. Site-ul se mândrește cu una dintre cele mai intuitive și moderne interfețe din scena pariurilor sportive, mai ales când se folosește versiunea mobilă.

La N1 Bet, noii pariori primesc 50% până la 200 EUR în credite pentru pariuri gratuite. Iată ce trebuie să faceți pentru a solicita bonusul:

 1. Înscrieți-vă pe N1 Bet și depuneți fonduri folosind Visa sau Mastercard. 
 2. Amintiți-vă să introduceți PRIMUL cod bonus. 
 3. Casa de pariuri vă va recompensa cu un bonus de bun venit de 50% până la 200 €.

Termenii suplimentari pentru acest bonus de pariuri sportive includ:

 • Pariurile gratuite pot fi folosite la toate evenimentele.
 • Pariurile gratuite pot fi folosite pentru selecțiile live și înainte de meci.
 • Pariul bonus trebuie să aibă cote de 1,01 până la 2,00.

20 € în pariuri gratuite la Casumo

Casumo este mai popular printre jucătorii de cazinou decât pariorii sportivi. Dar casa de pariuri își desfășoară activitatea de pariuri sportive în tăcere și eficient. La Casumo, te vei bucura de un site de pariuri simplu, cu mii de cote competitive înainte de meci și live. Odată ce aveți un cont de pariuri, depuneți fonduri utilizând opțiunile de plată disponibile și faceți un pariu în valoare de cel puțin 10 EUR pentru a revendica oferta de bun venit de 20 EUR. Trebuie să plasați pariul în termen de 10 zile de la înregistrare, iar pariul trebuie să aibă cote minime de 1,6.

Alte conditii sunt:

 • Oferta este disponibilă jucătorilor de la Irlanda numai.
 • Pariurile pre-meci și live se califică pentru promovare.
 • Pariurile gratuite sunt disponibile pe orice piață de sport.
 • Fără încasări parțiale pentru pariurile bonus.
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici
2024-06-08

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici

Știri