Știri

May 7, 2023

Top 4 câștigători de pariuri pe fotbal din toate timpurile

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Fotbal este printre cele mai simple sporturi pe care să pariezi case de pariuri sportive reglementate oferind nenumărate competiții și piețe. Cu toate acestea, uneori s-ar putea să aveți nevoie de mai multă motivație în timp ce căutați o plată mare în pariurile pe fotbal. Deci, această postare listează și discută primele patru victorii la pariuri pe fotbal din ultima vreme. 

Top 4 câștigători de pariuri pe fotbal din toate timpurile

#1: Steve Whitely - 1,45 milioane de lire sterline

În 2011, Steve Whitely, un fan al curselor de cai în vârstă de 60 de ani (pe atunci), spera să câștige doar câteva lire sterline după ce miza 2 lire sterline pe un bilet de fotbal și curse de cai de nouă etape. Acesta a fost tot ceea ce avea nevoie domnul Whitely pentru a declanșa plata care va schimba viața. Interesant este că a câștigat jackpot-ul după ce a susținut cai relativ neflectați.

A explicat:

"Este greu de spus cum am venit cu selecțiile mele. La început, aveam două în fiecare cursă și asta urma să coste 32 de lire sterline, așa că am renunțat la asta."

#2: Daman Chick - 1 milion de lire sterline

În 2016, Daman Chick, un montator de bucătărie, a câștigat un milion de lire sterline, după ce a pariat pe portughezul Ender pentru a marca primul gol în 2016 Finala Euro 2016 cu Franța. Pariând pe un site de pariuri sportive reglementat din Marea Britanie, originar din Birmingham prezisese ca golul să fie marcat în minutul 84, deși atacantul a marcat în minutul 109. 

#3: Mick Gibbs - 500.000 GBP

Mick Gibbs, un acoperiș și un fan persistent al fotbalului, a câștigat o plată de 500.000 de lire sterline după ce a pariat un pariu parlay în 2001. Fanul lui Manchester United avea nevoie de Bayern Munchen pentru a câștiga Cupa Europei pentru a putea traversa jocul său de 15 etape. Bayern a revenit de la 1-0 pentru a învinge Valencia, o echipă spaniolă. În mod surprinzător, Mick Gibbs câștigase un pariu acumulator de 157.400 de lire sterline în 1999. 

#4: Paritor anonim - 585.000 GBP

Sezonul 2015/2016 din Premier League engleză a fost printre cele mai surprinzătoare din istoria ligii. În acest sezon, Leicester a învins Arsenal și a câștigat râvnitul trofeu. Mulți nu ar prezice rezultatul, dar un parior anonim a mizat 20.000 de lire sterline pe club pentru a câștiga liga cu cote de 5000:1. Paritorul a câștigat 585.000 GBP din acest pariu nefavorabil. 

Acestea sunt unele dintre cele mai norocoase pariuri pe fotbal din istoria jocului. Dar este vital să ne amintim că pariurile sportive se bazează în primul rând pe noroc, deoarece nicio echipă nu are garantat să câștige un meci. Deci, pariază cu o strategie și nu miza mai mult decât poți pierde confortabil.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere
2024-06-02

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere

Știri