Știri

January 12, 2022

Tranzacționarea la rece explicată

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Tranzacționarea la rece este destul de comună în lumea financiară. Cu toate acestea, devine tot mai popular în lumea pariurilor, în special în rândul pariorilor care nu au prea multe sau nu au cunoștințe sportive. Comercianții la rece își desfășoară activitatea în principal pe piețe sau evenimente care au o volatilitate ridicată, cum ar fi cursele de cai.

Tranzacționarea la rece explicată

Ei nu trebuie să știe altceva decât cotele referitoare la evenimentul de pariuri. De asemenea, nu contează toți factorii care ar putea influența rezultatul. Spre deosebire de pariurile sportive, succesul strategiei de pariuri nu se bazează neapărat pe cunoștințele sportive ale pariorului.

Comparații între tranzacționare și pariuri

Când vine vorba de tranzacții, investitorii cumpără sau vând de obicei acțiuni chiar dacă nu înțeleg funcționarea internă a companiei. În cea mai mare parte, aceștia iau decizii de investiții bazate pe tendințele care apar pe piață și pe proiecțiile estimate.

Unii comercianți pot face investiții pe baza percepțiilor lor despre companie. Asta pentru că profiturile sunt realizate pe baza valorilor în schimbare ale stocului și nu a unui obiectiv predeterminat.

Comercianții rece din lumea pariurilor folosesc aceeași abordare pentru pariuri sportive online. Pariorii plasează pariuri și obțin profituri pe baza modului în care se schimbă cotele înainte și în timpul evenimentului. Pariorii pot câștiga profituri din pariuri înapoi și pariuri lay. Pentru pariurile inverse, pariorul realizează profit dacă cotele scad. Pentru pariurile lay, pariorul realizează profit dacă cotele cresc. Ambele cazuri sunt destul de comune.

Perioade de tranzacționare la rece

Majoritatea comercianților la rece operează de obicei între o oră până la începerea evenimentului și când începe evenimentul. Volatilitatea cotelor este de obicei ridicată, ceea ce face ca piețele să fie potrivite pentru tranzacții rapide în acea perioadă. De obicei, comercianții rece se străduiesc să-și finalizeze toate activitățile înainte de începerea startului și să își transfere atenția către următorul eveniment.

Asta înseamnă că își fac profituri și uită de eveniment chiar înainte de a începe evenimentul. Modul de joc și rezultatul evenimentului nu le afectează în niciun fel profitabilitatea.

Cum să faci tranzacții la rece

Profiturile implicate în tranzacționarea la rece sunt de obicei relativ mici. Asta înseamnă că pariorii trebuie să facă multe tranzacții pentru a obține un profit semnificativ. La fel ca pariurile sportive, este posibil să faci totul personal, dar procesul poate fi lent și plictisitor, cu posibilități mari de a face erori.

Majoritatea pariorilor preferă de obicei să folosească instrumente de pariuri sau roboți automati. Încorporarea tehnologiei face totul mai ușor și maximizează profiturile potențiale. Pariorii trebuie să aleagă cele mai bune instrumente de tranzacționare și să parieze pe cele mai de încredere site-uri de pariuri pentru a profita la maximum de instrumentele de pariuri.

Piețe ilichide

Majoritatea comercianților la rece preferă să parieze pe activități aproape de oprire. Cu toate acestea, unii sunt mai flexibili și valorifică piețele nelichide. Piețele ilichide sunt de obicei reprezentate de diferențe largi între cotele lay și back.

Există, de asemenea, mai puțină concurență pe astfel de piețe, permițând pariorilor să obțină valori mai bune decât ar permite în mod normal o piață lichidă. Cu toate acestea, acest lucru necesită niveluri ridicate de intrare, dar roboții ajută la realizarea acestui lucru.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland
2024-04-18

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland

Știri