Știri

July 31, 2023

Twitch interzice streamerii live de pe site-urile de pariuri care fac publicitate

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Pariurile sportive au devenit un fenomen masiv printre fanii tradiționali ai pariurilor sportive. Acest tip de pariere le permite pariorilor să prezică rezultatele meciurilor Esports precum Valorant, CS:SO, Dota 2 și multe altele.

Twitch interzice streamerii live de pe site-urile de pariuri care fac publicitate

Pe lângă miza de bani reali, unele site-uri permit pariorilor să joace pariuri folosind skin-urile lor de jocuri (părți ale aspectului personajelor din jocurile video) și alte obiecte de valoare. Acesta este ceva cu care dezvoltatorii de jocuri de top, precum Valve și Riot Games, l-au luptat de mult.

Eforturile lor par să aibă succes după ce Twitch, un site lider de streaming live, și-a actualizat politicile platformei pentru a criminaliza promovarea conținutului Skin Gambling. 

În timp ce răspundea la una dintre întrebările adepților săi, compania de streaming live a declarat: 

„Politica noastră nu permite promovarea sau sponsorizarea Skin Gambling”.

Gigantul de streaming, deținut de Amazon, a reprimat recent ceea ce numește „conținut de jocuri fără licență”. Anul trecut, Twitch și-a interzis streamerii de la jocurile de cazinou, inclusiv jocurile de masă și sloturile pe site-uri de jocuri de noroc fără licență. În plus, politica actualizată prevedea că Twitch nu va permite streamer-ilor să ofere recomandări de linkuri pentru jocuri de noroc și site-uri de pariuri sportive.

Twitch a fost ocazional criticat pentru că nu a reprimat conținutul ilegal de pe platforma sa. Streameri precum Tyler „Trainwreck” Niknam și Adin Ross au primit o mulțime de critici pentru că au jucat și au făcut publicitate unui site popular de jocuri de noroc în criptomonede în Statele Unite la comunitatea lor.

Răspunzând la cea mai recentă restricție, Esporturi observatorii au subliniat că există încă întrebări despre interzicerea de către Twitch a site-urilor de pariuri Skin. Politica revizuită a platformei poate crea inconveniente pentru organizații precum G2 Esports, care a colaborat recent cu CSGORoll, un site de pariuri Skin.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici
2024-06-08

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici

Știri