Twitch interzice streamerii live de pe site-urile de pariuri care fac publicitate

Știri

2023-07-31

Benard Maumo

Pariurile sportive au devenit un fenomen masiv printre fanii tradiționali ai pariurilor sportive. Acest tip de pariere le permite pariorilor să prezică rezultatele meciurilor Esports precum Valorant, CS:SO, Dota 2 și multe altele.

Twitch interzice streamerii live de pe site-urile de pariuri care fac publicitate

Pe lângă miza de bani reali, unele site-uri permit pariorilor să joace pariuri folosind skin-urile lor de jocuri (părți ale aspectului personajelor din jocurile video) și alte obiecte de valoare. Acesta este ceva cu care dezvoltatorii de jocuri de top, precum Valve și Riot Games, l-au luptat de mult.

Eforturile lor par să aibă succes după ce Twitch, un site lider de streaming live, și-a actualizat politicile platformei pentru a criminaliza promovarea conținutului Skin Gambling. 

În timp ce răspundea la una dintre întrebările adepților săi, compania de streaming live a declarat: 

„Politica noastră nu permite promovarea sau sponsorizarea Skin Gambling”.

Gigantul de streaming, deținut de Amazon, a reprimat recent ceea ce numește „conținut de jocuri fără licență”. Anul trecut, Twitch și-a interzis streamerii de la jocurile de cazinou, inclusiv jocurile de masă și sloturile pe site-uri de jocuri de noroc fără licență. În plus, politica actualizată prevedea că Twitch nu va permite streamer-ilor să ofere recomandări de linkuri pentru jocuri de noroc și site-uri de pariuri sportive.

Twitch a fost ocazional criticat pentru că nu a reprimat conținutul ilegal de pe platforma sa. Streameri precum Tyler „Trainwreck” Niknam și Adin Ross au primit o mulțime de critici pentru că au jucat și au făcut publicitate unui site popular de jocuri de noroc în criptomonede în Statele Unite la comunitatea lor.

Răspunzând la cea mai recentă restricție, Esporturi observatorii au subliniat că există încă întrebări despre interzicerea de către Twitch a site-urilor de pariuri Skin. Politica revizuită a platformei poate crea inconveniente pentru organizații precum G2 Esports, care a colaborat recent cu CSGORoll, un site de pariuri Skin.

Cele mai recente știri

Top 3 bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive pentru plățile cu Visa/Mastercard
2023-08-02

Top 3 bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive pentru plățile cu Visa/Mastercard

Știri