Știri

October 31, 2023

Ultimele evoluții în scandalul de furt de semne din Michigan și meciul din Seria Mondială

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Introducere

În acest episod din Hang Up and Listen, Stefan Fatsis, Josh Levin și Joel Anderson li se alătură Ben Mathis-Lilley de la Slate pentru a evalua cele mai recente evoluții din extravaganța de furt de semne din Michigan. Echipa discută decizia Universității din Michigan de a rezilia o nouă ofertă de contract pentru antrenorul principal de fotbal Jim Harbaugh, după cum a raportat The Wall Street Journal. De asemenea, se aprofundează în programul de furt de semne al lui Connor Stalions și în „Manifestul lui Michigan”, așa cum a subliniat Richard Johnson de la Sports Illustrated. ESPN oferă informații despre cineva care a fost plătit de Stalions pentru a filma pe marginea adversarilor din Michigan.

Ultimele evoluții în scandalul de furt de semne din Michigan și meciul din Seria Mondială

Matchup din Seria Mondială

Ben Lindbergh de la The Ringer se alătură podcastului pentru a detalia confruntarea din Seria Mondială dintre Arizona Diamondbacks și Texas Rangers. Expertiza lui Lindbergh în analiza baseballului este evidentă în cărțile sale, „Singura regulă este că trebuie să funcționeze” și „Mașina MVP”. El explorează, de asemenea, noul „efect de familiaritate cu ajutorul mingii” al baseballului și problema actuală a „prea mulți ulciori”

Controversa Dwight Howard

Discuția se îndreaptă apoi asupra controversei din jurul lui Dwight Howard, viitorul membru al Hall of Fame la baschet, care a fost acuzat de agresiune sexuală. ESPN oferă o acoperire a procesului civil al lui Stephen Harper împotriva lui Howard, care a negat acuzațiile. Articolul Dianei Moskovitz din Defector oferă o cronologie a acuzațiilor de agresiune sexuală, în timp ce piesa DJ Dunson din Deadspin se întreabă de ce există o lipsă de discuții pe această temă. Cyd Zeigler de la Outsports examinează răspunsul lui Stephen A. Smith la acuzații.

Concluzii

Pe măsură ce episodul se încheie, gazdele lasă ascultătorilor câteva lucruri cheie. Ei subliniază necesitatea ca Major League Baseball să își ajusteze formatul de playoff cu 12 echipe după părăsirea timpurie a Dodgers, Orioles și Braves. Ei recunosc, de asemenea, performanțele remarcabile ale outfielderului Texas Rangers, Adolis Garcia, și tinerii jucători cu performanțe de pe Arizona Diamondbacks. Episodul se termină cu un segment bonus care discută despre scenariile de început de weekend ale NBA, inclusiv debutul lui Victor Wembanyama, presupusa restricție de minute a lui LeBron James și noul parteneriat dintre Damian Lillard și Giannis Antetokounmpo.

Nu uitați să vă abonați la Slate Plus pentru a sprijini Închideți și ascultați. Pentru o acoperire mai aprofundată, consultați articolele și cărțile recomandate menționate pe parcursul episodului.

Pentru orice întrebări, puteți contacta echipa de podcast la adresa hangup@slate.com.

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri