Cum să pariezi pe Bundesliga în 2024

Bundesliga este prima divizie a fotbalului german. Include o rețea vastă de organizații care promovează activ sportul în toată țara europeană. Liga Federală Germană de Fotbal sau Bundesliga rețeaua complexă de asociații, echipe și membri se întinde pe toată țara și cuprinde diferite niveluri de joc și organizare.

Sezonul regulat durează din august până în mai. Fiecare echipă joacă 34 de jocuri, atât acasă, cât și în deplasare, oferind caselor de pariuri online din Bundesliga piețe vaste. Bundesliga cuprinde optsprezece echipe. În ligă, fiecare echipă joacă toți adversarii de două ori, acasă și în deplasare pe tot parcursul sezonului.

Cum să pariezi pe Bundesliga în 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Calificarea la fotbalul european

Calificarea la fotbalul european

Sistemul de trei puncte a înlocuit premiul anterior de două puncte pentru o victorie din sezonul 1995/96. Fiecare meci acordă acum trei puncte învingătorului, niciunul învinsului și câte un punct fiecărei echipe în caz de egalitate.

Un singur club este încoronat campion la sfârșitul sezonului regulat. Cele trei echipe de jos sunt retrogradate imediat și înlocuite cu cele trei echipe de top din divizia a doua. Al doilea nivel este cunoscut sub numele de 2.Bundesliga din 1974. A treia divizie este cunoscută ca 3.Liga din 2008. Anterior a fost cunoscută sub numele de Regionalliga, de când a fost formată în 1963.

Campioana Germaniei, echipele pe locul trei și pe locul patru avansează în Liga Campionilor, cea mai bună competiție de cluburi din Europa. Echipa de pe locul cinci și câștigătoarea Cupei DFB se califică în Europa League.

Echipa de pe locul șase ajunge în Europa Conference League. În cazul în care câștigătorul DFB Pokal se califică și în Liga Campionilor, vicecampionii aceleiași cupe vor concura în Europa League. Cea de-a șasea echipă va obține un loc în Europa League când ambii finaliști ai DFB Pokal se vor califica în Liga Campionilor, iar locul Conferinței Europa va reveni echipei de pe locul șapte.

Echipe retrogradate din ale Germaniei liga de top la sfârșitul sezonului regulat trece la nivelul doi pentru sezonul următor. 2.Bundesliga are și 18 cluburi care concurează pentru cele trei locuri de promovare disponibile la sfârșitul sezonului. În sezonul următor, cei care termină pe ultimul loc sunt retrogradați în diviziile lor regionale, unde concurează pentru un loc în 2.Bundesliga.

Echipa care termină pe locul 16 în Bundesliga joacă cu echipa care se află pe locul al treilea în etapa a doua într-un playoff de două meciuri. Învingătorul egalității participă în Bundesliga în campania următoare, în timp ce învinsul este retrogradat în divizia a doua.

Calificarea la fotbalul european
Echipe de top din Bundesliga

Echipe de top din Bundesliga

Cincizeci și șase de cluburi au participat la Bundesliga de la înființarea acesteia. Mai multe dintre aceste echipe au fost dominante, în timp ce altele au rezultate mixte. Aceste echipe au fost reprezentate de vedete și jucători talentați care fac din Bundesliga una dintre cele mai palpitante competiții de urmărit din lume.

FC Bayern München

Cunoscută în mod obișnuit ca FC Bayern, echipa își joacă meciurile de acasă pe imensul stadion Allianz Arena. Echipa a dominat în Bundesliga și este reprezentată de jucători vedete. Gerd Muller este golgheterul din toate timpurile din Bundesliga. Robert Lewandowski este al doilea. Ambii au reprezentat Bayern Munchen. În lumea fotbalului, Bayern are cel mai mare număr de membri de suporteri.

Borussia Dortmund

Clubul este cunoscut sub numele de BVB și are sediul pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund. BVB este considerat al doilea cel mai bun club din Germania și a fost la înălțimea acestui titlu. Cu toate acestea, ultimul lor titlu a venit în 2011/12, dar echipa a fost secundă de mai multe ori. Echipa are unul Liga Campionilor titlu și a fost pe locul secund în finala germană din 2013, pierzând în fața Bayern Munchen.

Leipzig

Leipzig este o echipă nouă în fotbalul german, formată în 2009 și promovată în Bundesliga în 2016. Echipa și-a consolidat locul ca o echipă de top în Germania, terminând ca secundă în sezonul 2016/17 și 2020/21. . Echipa a câștigat și DFB-Pokal în 2022 și a fost pe locul secund în Liga Campionilor 2019/20.

Echipe de top din Bundesliga
Cele mai bune statistici ale Bundesliga

Cele mai bune statistici ale Bundesliga

Bayern deține recordul pentru cel mai mare total de puncte dintr-o campanie, cu 91 în 2013. Astfel, echipa este o selecție comună de către pariori la orice pariuri sportive online. Cel mai mare decalaj dintre campioni și vicecampioni a avut loc în același sezon, Bayern terminând cu 25 de puncte în fața lui Dortmund. Echipa a sigilat titlul în acel sezon cu cele mai puține jocuri, câștigând coroana 2013/14 în doar 27 de jocuri.

În 2015/16, Borussia Dortmund, pe locul doi, a încheiat cu 78 de puncte, un record în ligă pentru un rezultat pe locul secund. Bayern Munchen a marcat cele mai multe goluri într-un sezon cu 101. În plus, echipa a marcat cele mai multe goluri acasă (69) și pe deplasare (47).

212 goale goale în Bundesliga îl fac pe Manuel Neuer portarul cu cele mai multe goale din istoria ligii. Gerd Müller a stabilit un record în ligă cu 365 de goluri în 427 de jocuri. Cu 602 de apariții pentru Eintracht Frankfurt, Charly Körbel deține recordul pentru cele mai multe apariții în campionat. Stefan Effenberg a primit cele mai multe cartonașe dintre orice jucător, cu 121 de cartonașe, șapte roșii.

Cele mai bune statistici ale Bundesliga
Competițiile din Liga și Cupa Bundesliga

Competițiile din Liga și Cupa Bundesliga

Pe măsură ce sezonul avansează, echipele din Bundesliga joacă și în cupa ligii, DFB-Pokal. DFB-Pokal este un turneu anual de fotbal german, organizat de Asociația Germană de Fotbal (DFB). Liga cuprinde 64 de echipe, inclusiv toate cluburile din Bundesliga și 2.Bundesliga. După campionatul Bundesliga, este considerată următoarea competiție prestigioasă de cluburi din fotbalul german.

Bayern deține cele mai mari titluri DFB -Pokal, 20, de când această competiție a început în 1935. Astfel, echipa este o alegere populară pe site-urile online de pariuri sportive. Actualii campioni sunt RB Leipzig, care a câștigat primul titlu în 2022.

În plus, echipele concurează evenimente sportive europene. Liga Campionilor este pentru primele patru echipe, în timp ce Europa League este pentru locurile cinci și șase. Cea de-a șaptea echipă concurează în Europa Conference League, care a fost fondată în 2021/22.

Aceste echipe germane nu sunt la fel de dominante ca cele din Spania, Anglia sau Italia. Ei au câștigat evenimentele de opt ori în total. Echipele germane au fost a doua ca dominantă în Europa League, câștigând de șapte ori. Eintracht Frankfurt a câștigat ediția 2021/22.

Competițiile din Liga și Cupa Bundesliga
Istoria Bundesliga

Istoria Bundesliga

Cu mult înainte de Bundesliga, existau ligi germane de fotbal. Prima ligă regională, Campionatul Germaniei de Fotbal de Sud, a fost fondată în 1898. Cei șaisprezece membri fondatori ai Bundesliga au fost aleși dintre cele mai bune echipe naționale.

Bundesliga a fost fondată în 1963 de către Asociația Germană de Fotbal. Deutsche Fußball Liga organizează liga din 2001. Cele mai merituoase echipe din mai multe regiuni germane au fost plasate împreună într-o ligă pentru prima dată.

Bayern Munchen a dominat Bundesliga în ultimele 32 de sezoane, câștigând de 32 de ori. Bayern a câștigat fiecare dintre cele zece titluri din 2012/13. Bayern Munchen nu a pierdut niciodată în titlurile Bundesliga din 1986/87 și 2012/13, stabilind un nou record cu cele mai puține pierderi într-un singur sezon.

Bayern Munchen are cele mai multe triumfuri într-o campanie, cu 29 în 2012/13 și 2013/14. Echipa este, de asemenea, cea mai de succes echipă germană din Europa, câștigând de șase ori Liga Campionilor, cel mai recent titlu fiind în 2020.

Bayern are zece cupe europene și patru cupe internaționale pentru cluburi. Bayern Munchen a câștigat Bundesliga, DFB-Pokal și Liga Campionilor în 2012/13 și, respectiv, 2019/20.

Istoria Bundesliga
Cele mai bune cote de pariuri în Bundesliga

Cele mai bune cote de pariuri în Bundesliga

Oricine poate cu ușurință învață cum să pariezi pe Bundesliga cu doar pași simpli. Fotbalul este un sport care atrage pariori din tot felul de medii. Când vine vorba de pariuri pe fotbal, este esențial să știi să citești cotele. Înțelegerea semnificației numerelor poate oferi pariorilor un avantaj semnificativ față de ceilalți jucători.

Linia banilor

Acesta este un standard Pariul pe linia monetară în care indivizii trebuie să aleagă o parte pentru a obține o victorie sau un egal între cele două echipe. Semnul negativ (-) simbolizează cel mai puțin apreciat, în timp ce semnul plus (+) reprezintă cel defavorizat. Acest lucru este obișnuit la casele de pariuri din Bundesliga; cu toate acestea, toate cele trei linii dintr-o linie monetară cu trei direcții pot fi plus bani (+), în funcție de confruntare.

Under/ Overs

Pariurile Over-Under Totals sunt o metodă distractivă de a face predicții pentru liga germană. Parierii pot miza pe totalul golurilor marcate de ambele cluburi care joacă într-un anumit meci și dacă golurile marcate vor depăși sau SUB totalul golurilor prezise de casa de pariuri.

La orice casa de pariuri online, golul total mediu este de 2,0, dar acesta poate varia în funcție de confruntare. Presupunând că această piață pentru un meci dintre Leipzig și Frankfurt este stabilită la 3,5. Indivizii ar trebui să parieze pe OVER atunci când cred că scorul cumulat pentru ambele echipe va fi de patru goluri sau mai mult. Ar trebui să parieze pe UNDER dacă se preconizează că scorul combinat va fi de trei goluri sau mai puțin.

Împotriva Răspândirii

Compania de cote ajustează linia în puncte de pariere, astfel încât echipa mai mică să aibă un avantaj în joc. Chiar înainte de începerea meciului, deobținutului i se alocă de obicei +0,5 goluri. Începând cu -0,5 goluri, favoritul vor fi handicapații. Dacă pariorii i-ar susține pe cel defavorizat la +0,5, aceștia ar câștiga dacă echipa lor ar câștiga sau jocul s-ar fi încheiat la egalitate. Paritorii își pierd miza dacă echipa pierde meciul.

Rezervări și alte piețe

Paritorii pot paria pe jucători sau pe numărul total de rezerve de echipă într-un joc. Cornerurile totale, scorul corect și chiar jucătorii de marcat sunt câteva dintre piețele suplimentare disponibile. Jucătorii trebuie să urmărească îndeaproape meciurile pentru a paria pe aceste tipuri de pariuri.

Cele mai bune cote de pariuri în Bundesliga
Cele mai bune case de pariuri pentru a paria pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a paria pe Bundesliga

Bundesliga germană, considerată una dintre cele cinci mari ale Europei, oferă o gamă largă de pariuri la fotbal în fiecare săptămână pariorilor din întreaga lume. Bayern Munchen, Borussia Dortmund și Bayer Leverkusen sunt toate cluburi de talie mondială, în timp ce numeroase echipe în curs de dezvoltare se străduiesc să-i reducă pe băieții mari.

Există multe Bundesliga de renume site-uri de pariuri sportive online din care să alegeți atunci când căutați cote favorabile la pariuri pe fotbal. Cei mai buni furnizori de case de pariuri online includ Dafabet, BetWinner, Parimatch, Vbet și William Hill. Este esențial să aflați despre jucătorii și echipele care participă la jocurile pe care cineva este interesat să parieze la un pariu sportiv din Bundesliga.

Cele mai bune case de pariuri pentru a paria pe Bundesliga
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu