Cele mai bune aplicații de pariuri online

Cu doar câțiva ani în urmă, pariurile sportive erau o afacere costisitoare și consumatoare de timp. Asta pentru că pariorii au trebuit să ia în considerare timpul și bugetul pentru a paria într-un magazin fizic de pariuri. Dar asta este acum în trecut, datorită celor mai bune aplicații de pariuri.

Deci, pe această pagină, veți cunoaște cele mai bune aplicații de pariuri din 2021 și câteva informații utile pentru pariurile sportive pe mobil. Aplicația de pariuri sportive este un software mobil sau desktop în care pariorii fac pariuri pe mai multe evenimente sportive.

Cele mai bune aplicații de pariuri online
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Ce sunt aplicațiile de pariuri online?

Ce sunt aplicațiile de pariuri online?

De obicei, cele mai bune aplicații de pariuri sunt accesibile prin redare instantanee (bazate pe web) sau aplicații dedicate pentru computere și sisteme de operare mobile. Paritorii încep prin a crea un bilet de pariuri înainte de a plasa o miză cu bani reali sau bonusuri. De asemenea, aplicațiile le permit jucătorilor să vadă scorurile și statisticile live ale jocurilor, precum și să urmărească câștigurile și pierderile.

Ce sunt aplicațiile de pariuri online?
O scurtă istorie a pariurilor

O scurtă istorie a pariurilor

În primul rând, pariurile sportive există de când există evenimente sportive. Totul a început cu mai bine de 2.000 de ani în urmă, când grecii au introdus Jocurile Olimpice, care s-au răspândit mai târziu în Roma antică. La Roma, spectatorii au plasat sume uriașe pentru câștigarea gladiatorilor, pariurile sportive devenind în cele din urmă legale.

Mai târziu în istorie, pariurile au devenit larg răspândite în Anglia, cu cursa de cai fiind centrul de atracţie. Nu a durat mult până când coloniștii englezi au exportat această activitate de distracție pe țărmurile americane și în alte părți ale lumii. Astăzi, jucătorii pot paria pe fotbal, hochei, rugby, tenis, curse de cai, curse de ogari și multe altele.

O scurtă istorie a pariurilor
Evoluții mai recente ale pariurilor sportive

Evoluții mai recente ale pariurilor sportive

În anii 1950, Las Vegas a legalizat jocurile de noroc sportive pentru a le face mai atractive pentru mulți. Cu toate acestea, pariorii au trebuit să planifice călătoria în consecință, cei care locuiesc în afara orașului având ghinion. Din cauza unor astfel de inconveniente, a dus la creșterea jocurilor de noroc sportive online. Prima aplicație de pariuri sportive (Interlops) a fost lansată în 1996.

Succesul acestui site de pariuri a motivat alte case de pariuri să se lanseze. Așa cum era de așteptat, majoritatea caselor de pariuri au avut deja operațiuni de succes pe teren. Dar, la fel ca în industria cazinourilor online, concurența a fost taiată. Ca urmare, casele de pariuri sportive au început să ofere bonusuri atractive, cum ar fi pariuri gratuite și bani bonus pentru a atrage și păstra jucători.

Între timp, pariuri live a venit mult mai târziu, în 2002. Aceasta a marcat o piatră de hotar semnificativă în industrie, deoarece pariorii puteau paria pe meciuri live. Pentru pariorii experimentați, ei știu că pariurile live sunt mai profitabile și mai distractive decât pariurile înainte de meci.

Aici, pariorii au deja treaba, deoarece rezultatele meciului sunt acum mai ușor de prezis. În general, aplicațiile de pariuri online au revoluționat foarte mult industria.

Evoluții mai recente ale pariurilor sportive
Popularitatea aplicațiilor de pariuri

Popularitatea aplicațiilor de pariuri

Nimeni nu poate argumenta asta pariuri sportive online este în prezent cea mai proeminentă piață de pariuri la nivel global. Conform constatărilor Zion Market Research, industria pariurilor sportive a înregistrat venituri uriașe de 131,1 miliarde de dolari în 2020, în ciuda pandemiei de Covid-19.

În plus, același raport spune că piața va înregistra aproximativ 179,3 miliarde de dolari până în 2028. Acum, aceasta este o creștere impresionantă de 8,83%.

Dar de ce această industrie înregistrează cifre uluitoare chiar și în anii provocatori? În primul rând și cel mai evident, penetrarea sporită a internetului nu ar fi putut veni într-un moment mai bun.

Potrivit rapoartelor, în ianuarie 2021 existau aproximativ 4,66 miliarde de utilizatori activi pe internet. Din acest număr, aproape 90% și-au folosit telefoanele mobile pentru a accesa internetul. Dacă aceste statistici sunt de găsit, înseamnă că aproximativ 63% din populația lumii poate juca jocuri de noroc online.

Pe lângă acoperirea mai largă a internetului, industria a primit o șansă de la tehnologia mobilă în continuă creștere. Când primele iPhone și Android au fost lansate în iunie 2007 și, respectiv, septembrie 2008, asta însemna doar că industria va deveni mai mare și mai bună.

Astăzi, aceste sisteme de operare mobile se potrivesc sistemelor desktop în ceea ce privește securitatea și funcționalitatea. De fapt, pariurile pe mobil este singura modalitate de a te bucura de serviciile dedicate de aplicații de jocuri de noroc.

Popularitatea aplicațiilor de pariuri
Cum rămâne cu legislația pariurilor sportive?

Cum rămâne cu legislația pariurilor sportive?

Un alt motiv adesea trecut cu vederea pentru care aplicațiile de pariuri au devenit atât de populare este legislația recentă de pe majoritatea piețelor. Luați Marea Britanie, de exemplu, unde pariurile au devenit legale în anii 1960.

Astăzi, industria se mândrește cu multe site-uri web licențiate cu peste 100 de magazine de pariuri răspândite în toată țara. Valoarea actuală de piață este de peste 650 de milioane de lire sterline, cu peste 2 milioane de jucători activi. Impresionant!

Trecând peste Atlantic în SUA, statele devin din ce în ce mai receptive la pariurile online, după ani de opoziție politică. De exemplu, legislatorii din Arizona au adoptat în unanimitate un proiect de lege privind pariurile sportive online în 2021 pentru a permite jocurile de noroc pe mobil.

Drept urmare, mai multe case de pariuri sportive au fost difuzate în septembrie. Nevada, Colorado, Illinois și Iowa sunt alte state în care aplicațiile de pariuri online înfloresc.

Cum rămâne cu legislația pariurilor sportive?
Avantajele și dezavantajele aplicațiilor de pariuri

Avantajele și dezavantajele aplicațiilor de pariuri

Există atât de multe motive pentru a folosi cele mai bune aplicații de pariuri sportive online.

Pro

 • Comoditate: la fel cum economisește timp pentru a efectua apeluri folosind un telefon mobil în loc de un telefon fix static, același lucru este valabil și pentru pariurile pe mobil. Cu alte cuvinte, jucătorii nu trebuie să găsească un desktop sau un magazin de pariuri în persoană pentru a plasa pariuri. În schimb, scoateți-vă telefonul, creați un bilet de pariuri și câștigați niște bani.
 • Cele mai bune cote și bonusuri: Mulți clienți ai magazinelor de pariuri din teren vor fi de acord că nu există prânzuri gratuite aici. Pariul la unul dintre aceste magazine fără o sumă minimă de depozit este aproape imposibil. Invers, bonusuri și pariuri gratuite sunt la ordinea zilei la cele mai bune aplicații de pariuri. Adesea, jucătorii noi se bucură de pariuri gratuite doar pentru crearea unui cont cu succes.
 • Retragere ușoară: Retragerea ușoară este un punct de vânzare semnificativ pentru aplicațiile de pariuri. Pentru a retrage câștigurile, jucătorii trebuie doar să meargă la casierie și să aleagă o metodă de retragere legată de cont. Și asta fără a uita depunerile rapide prin factura de plată prin telefon.

Contra

 • Dependența de pariuri: Pariorii care nu își pot controla setea de pariuri se pot trezi că se adâncesc mai adânc în dependență. Faptul că aplicațiile de jocuri de noroc acceptă pariuri oriunde și oricând nu înseamnă că pariurile ar trebui să înlocuiască alte activități de distracție din viața ta.
 • Caracteristici limitate: Oricât de bune sunt, aplicațiile de pariuri sunt oarecum limitate în comparație cu aplicațiile web instant. În multe cazuri, versiunile site-ului web conțin mai multe funcții, cum ar fi metode de plată suplimentare, mai multe informații despre bonus și multe altele.
Avantajele și dezavantajele aplicațiilor de pariuri
Cum să pariezi folosind aplicații

Cum să pariezi folosind aplicații

Această secțiune discută cum să începeți cu cele mai bune aplicații de jocuri de noroc. Veți învăța să alegeți operatorul corect, să descărcați o aplicație compatibilă și să configurați un cont cu succes.

Alegeți un furnizor cu cea mai bună aplicație de pariuri

Mai jos sunt câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o aplicație de jocuri de noroc de top:

 • Legalitate: Prin aceasta, uită-te la cât de fiabilă este platforma de pariuri. Cele mai bune aplicații de pariuri sportive trebuie să fie licențiate și reglementate de un organism juridic pentru a garanta corectitudinea și siguranța. De exemplu, dacă locuiți în Regatul Unit, orice nu este aprobat de UKGC nu este o opțiune de luat în considerare.
 • Cote disponibile: Cu cât șansele sunt mai suculente, cu atât pariurile sportive sunt mai bune. Dar mai întâi, învață cum să citești șansele. De exemplu, majoritatea caselor de pariuri sportive europene folosesc cote Decimal, în timp ce casele de pariuri sportive din SUA folosesc cote americane. Oricare ar fi cazul, nu vă mulțumiți cu mai puțin.
 • Pariuri live: Dacă o aplicație de pariuri sportive nu oferă servicii de pariuri live și streaming, omiteți-o cu totul. După cum sa spus la început, pariurile live sunt adevărata afacere în industria modernă a pariurilor sportive. În acest tip de jocuri de noroc, jucătorii pot vedea cum fluctuează cotele în timpul jocului și pot lua decizii precise.
 • Limite de pariere: Limitele maxime și minime de pariere variază în funcție de casele de pariuri sportive. Casele de pariuri sportive standard permit jucătorilor să mizeze de la 0,50 USD și până la 10.000 USD. Cu toate acestea, limitele de pariere pentru pariurile în timpul jocului sunt întotdeauna diferite. De asemenea, unele jurisdicții precum Germania pun un plafon pe miza maximă pe care o poate plasa un parior.
 • Relații Clienți: De multe ori, pariorii se confruntă cu probleme precum retrageri cu întârziere, verificarea identității, conturi de pariuri suspendate și așa mai departe. În acest caz, asistența aplicației de pariuri ar trebui să ofere un serviciu rapid 24/7. Dacă este posibil, asistența prin chat live care nu este gestionată de roboți este o necesitate.
Cum să pariezi folosind aplicații
Descărcați aplicația

Descărcați aplicația

După identificarea aplicației de pariuri perfecte, este timpul să o instalezi. Cu toate acestea, experiența poate diferi ușor, în funcție de dispozitivul de pariuri și de casa de pariuri. Deci, mai jos este ceea ce trebuie să țineți cont atunci când pariați pe Android și iPhone:

Aplicații Android de pariuri sportive

Android este într-adevăr cel mai utilizat sistem de operare pentru telefoane mobile. Ca atare, este evident că majoritatea aplicațiilor de pariuri mobile sunt adaptate pentru Android. Dar, în mod surprinzător, majoritatea aplicațiilor de pariuri sportive nu sunt disponibile pe Google Play Store. În 2013, Google a interzis toate aplicațiile de jocuri de noroc pe bani reali din Magazinul Play, susținând că nu exista un sistem care să verifice vârsta utilizatorilor.

Din fericire, interdicția generală a fost ridicată în 2017, deși limitată doar la utilizatorii din Regatul Unit, Franța și Irlanda. La începutul acestui an, compania a adăugat încă 15 țări (inclusiv SUA) pe listă. Deși acesta este un pas semnificativ, majoritatea utilizatorilor sunt încă blocați afară. Dar nu vă faceți griji, deoarece pariorii pot instala aplicații APK direct de pe site-ul site-ului de pariuri sportive.

Aplicații iOS de pariuri sportive

Spre deosebire de Google, Apple a fost o platformă mai prietenoasă cu jucătorii de noroc. Drept urmare, șansele de a descărca direct acele case de pariuri sportive legale pe iPhone sau iPad din App Store sunt destul de mari. Și mai bine, descărcarea și instalarea aplicațiilor de pariuri pentru iPhone este gratuită, la fel ca în cazul Android.

Pentru a instala aplicația de pariuri sportive pe iPhone, urmați acești pași:

 • Vizitați App Store și căutați numele casei de pariuri sportive.
 • Atingeți numele aplicației de jocuri de noroc pe care doriți să o descărcați.
 • Faceți clic pe GET și apoi apăsați pe INSTALARE.
Descărcați aplicația
Cum să configurați un cont de aplicație de case de pariuri

Cum să configurați un cont de aplicație de case de pariuri

Crearea unui cont de pariuri sportive este destul de simplă odată ce aplicația este deja instalată. Rețineți că procesul este aproape același, indiferent dacă utilizați o aplicație de jocuri de noroc pentru iPhone sau Android. Găsiți pur și simplu butonul Înregistrați-vă, Alăturați-vă sau Înregistrați-vă și faceți clic pe el.

Apoi, se va lansa un formular electronic pentru a introduce numele, sexul, data nașterii, numărul de securitate socială și adresa. Majoritatea aplicațiilor de jocuri de noroc necesită, de asemenea, ca jucătorii noi să-și furnizeze numerele de telefon mobil și să răspundă la întrebările de securitate. În cele din urmă, introduceți o adresă de e-mail și o parolă.

Odată ce intrați, mergeți mai departe și conectați o metodă bancară acceptată de casa de pariuri sportive. Apoi, dacă vi se solicită, faceți o depunere minimă înainte de a revendica recompensa de bun venit folosind un cod promoțional. În cele din urmă, adăugați selecția meciului dvs. la biletul de pariuri și plasați un pariu. Felicitări!

Cum să configurați un cont de aplicație de case de pariuri
Metode populare de plată în aplicație

Metode populare de plată în aplicație

În calitate de jucător nou, evident că abia așteptați să depuneți și să retrageți bani din contul de pariuri sportive. Dar înainte de a face o alegere, asigurați-vă că Modalitate de plată este convenabil și confortabil de utilizat. Mai jos este o listă cu câteva opțiuni bancare standard de luat în considerare:

Card de credit/debit: aproape toate aplicațiile de jocuri de noroc acceptă plăți prin Visa și MasterCard. Dar, deși depunerile pot fi instantanee, retragerile pot dura până la 5 zile lucrătoare, în funcție de casa de pariuri sportive și de bancă.

Card preplătit: dacă ești conștient de securitate, atunci metodele bancare precum PayNearMe ar trebui să fie atractive. Cu această metodă, pariorii pot depune numerar la o benzinărie sau un magazin alimentar folosind un cod de bare generat în aplicația de jocuri de noroc.

Transfer bancar sau cecuri: Această metodă bancară veche și bună poate fi, de asemenea, utilă la cele mai bune aplicații de jocuri de noroc. De fapt, este una dintre cele mai bune opțiuni atunci când depuneți/retrageți sume semnificative.

Portofele electronice: știți ceva despre PayPal, Neteller sau Skrill? Ei bine, probabil că nu aveți nevoie de nicio introducere în portofelele electronice.

Criptomonedă: Pariuri pe criptomonede devine la modă în zilele noastre. Pe lângă faptul că oferă un anonimat de neegalat, pariurile cripto vin și cu tranzacții instantanee. Și asta fără a menționa valoarea mare a monedelor digitale.

Metode populare de plată în aplicație
Găsiți cele mai bine cotate site-uri de pariuri sportive

Găsiți cele mai bine cotate site-uri de pariuri sportive

A determina ce aplicație de pariuri este cea mai bună nu este o sarcină ușoară, deoarece poate fi nevoie de o listă de verificare lungă. Cu toate acestea, unii factori cheie vă vor conduce la opțiunea perfectă. Mai jos este o prezentare generală:

Siguranță și securitate: pentru ca o aplicație de jocuri de noroc să primească undă verde de la BettingRanker, trebuie mai întâi să treacă testul de siguranță și securitate. Cu aplicația de pariuri sportive sigure și sigure, pariorii pot fi liniștiți știind că fondurile lor prețioase nu sunt în pericol. Pe lângă informațiile privind licențele, echipa de experți caută și informații precum criptarea SSL și reputația jucătorului.

Opțiuni bancare: într-o epocă în care internet banking-ul este o normă, este nesăbuit să revizuiești o casa de pariuri sportivă doar cu un o mână de metode bancare. Ca atare, toate casele de pariuri recomandate pentru iPhone și Android oferă mai multe metode de depunere sigure, sigure și de încredere. De asemenea, depunerile sunt instantanee, retragerile durând doar câteva ore/zile.

Accesibilitate: înainte de a alege o casa de pariuri sportive, este esențial să vă asigurați că este accesibilă în jurisdicția dvs. locală. Aflați dacă un câine de pază local acordă licență casei de pariuri sportive pentru a evita să intri în supa fierbinte cu legea. Alternativ, pariați la cele mai bune pariuri sportive offshore licențiate de organismele internaționale legale.

Asistență: o asistență profesională și rapidă pentru clienți este esențială, în special pentru noii parori. Jucătorii contactează adesea asistența pentru pariuri sportive pentru a cere informații precum durata retragerii, codurile bonus și multe altele. Din această cauză, asistența trebuie să fie rapidă, receptivă și informată.

Aceștia ar trebui să poată fi contactați prin chat live, telefon, e-mail sau chiar prin rețelele sociale.

Bonusuri: În cele din urmă, nu trece cu vederea importanța bonusurilor și promoțiilor. Aceste recompense îi ajută pe noii parori să se instaleze rapid pe un site de jocuri de noroc. Pentru jucătorii fideli, bonusurile pot ajuta la minimizarea pierderilor.

Și de aceea, pariorii ar trebui să fie în căutarea unor recompense mari, cu termeni și condiții prietenoase pentru jucători. Interesant este că cele mai bune aplicații de pariuri oferă jucătorilor și cele mai bune bonusuri.

Găsiți cele mai bine cotate site-uri de pariuri sportive
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce sunt aplicațiile de pariuri online?

Aplicațiile de pariuri online sunt platforme care vă permit să plasați pariuri pe diverse sporturi și evenimente folosind dispozitivul mobil sau computerul. Ele oferă confort și flexibilitate, permițându-vă să pariați de oriunde și oricând.

Cum încep să pariez pe o aplicație?

Pentru a începe să pariați, descărcați o aplicație de pariuri din App Store sau Google Play Store sau vizitați site-ul web al unui furnizor de pariuri. Creați un cont, depuneți fonduri și apoi puteți începe să pariați pe evenimentele alese.

Pariurile pe aplicații sunt legale?

Legalitatea aplicațiilor de pariuri depinde de locația dvs. Unele țări sau regiuni au legi specifice care reglementează pariurile online. Verificați întotdeauna dacă aplicația este autorizată și legală în zona dvs. înainte de a o folosi.

Pe ce pot paria?

Aplicațiile de pariuri oferă de obicei o gamă largă de sporturi și evenimente, inclusiv fotbal, baschet, tenis, curse de cai și multe altele. Unele aplicații oferă și opțiuni pentru a paria pe evenimente non-sportive.

Cum știu dacă o aplicație de pariuri este sigură?

O aplicație de pariuri sigure ar trebui să fie autorizată și reglementată de o autoritate recunoscută. Căutați informații despre licențiere pe aplicație sau pe site. De asemenea, verificați funcțiile precum criptarea SSL pentru a asigura securitatea datelor.

Ce sunt cotele și cum funcționează?

Cotele reprezintă probabilitatea ca un rezultat să apară și determină cât de mult poți câștiga. Cote mai mari înseamnă un rezultat mai puțin probabil, dar un potențial de câștig mai mare. Formatele de cote pot varia, așa că este important să le înțelegeți înainte de a paria.

Ce este pariurile live?

Pariurile live vă permit să plasați pariuri pe evenimente care sunt deja în desfășurare. Cotele se schimbă în timp real în funcție de ceea ce se întâmplă în joc, oferind o experiență de pariuri dinamică și incitantă.

Pot stabili limite de pariere?

Multe aplicații de pariuri vă permit să stabiliți limite pentru cât puteți paria într-o anumită perioadă. Această funcție vă ajută să vă gestionați obiceiurile de jocuri de noroc în mod responsabil.

Ce ar trebui să fac dacă întâmpin probleme cu aplicația?

Dacă întâmpinați probleme, contactați serviciul de asistență pentru clienți al aplicației. Majoritatea aplicațiilor de pariuri oferă asistență prin chat live, e-mail sau telefon. Asigurați-vă că aplicația pe care o alegeți are un sistem de asistență de încredere.

Există bonusuri pentru aplicațiile de pariuri?

Da, multe aplicații de pariuri oferă bonusuri și promoții atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru cei existenți. Acestea pot include pariuri gratuite, bonusuri de depunere și alte oferte speciale. Citiți întotdeauna termenii și condițiile pentru a înțelege cum funcționează aceste bonusuri.