Cum să câștigi mare la pariurile acumulate de fotbal

Dacă te-ai trezit vreodată că navighezi prin platforme de pariuri sportive, este posibil să fi întâlnit un termen care este favorit printre mulți pariori: pariuri cu acumulator. Mai exact, în domeniul fotbalului sau ceea ce este mai larg cunoscut sub numele de fotbal, aceste pariuri sunt adesea denumite acumulatori de fotbal. În acest articol, vom aprofunda ce este un pariu acumulator, cum funcționează și vom oferi câteva sfaturi de acumulare de fotbal. Scopul nostru este să vă înarmam cu cele mai bune sfaturi despre acumulator astăzi, astfel încât să puteți face cele mai informate predicții posibile.

Cum să câștigi mare la pariurile acumulate de fotbal

Ce este un acumulator de fotbal?

Un acumulator de fotbal, cunoscut în mod obișnuit ca „footy acca”, este un tip de pariu în care combinați selecții multiple într-un singur pariu. Acest pariu ar putea include diverse rezultate, cum ar fi victorii de echipă, goluri marcate sau chiar anumiți jucători care primesc un cartonaș galben.

Aspectul cheie de reținut este că toate selecțiile din pariul acumulator de fotbal trebuie să câștige pentru ca pariul să fie plătit. Cotele fiecărei selecții se înmulțesc împreună, oferindu-vă șansa de a câștiga o sumă mai mare cu o miză inițială mai mică.

Cum funcționează acumulatorii de fotbal?

În fotbalul cu acumulator, fiecare pariu individual se numește „picior” și fiecare „picior” trebuie să câștige pentru ca tu să câștigi acumulatorul. Pentru a plasa un acumulator de pariuri, ai alege mai întâi mai multe jocuri și apoi ai face predicții pentru anumite rezultate, cum ar fi o victorie acasă, o victorie în deplasare sau o egalitate.

De exemplu, să presupunem că alegi patru jocuri pentru acumulatorul tău de pariuri pe fotbal. Dacă pariezi 10 USD și toate cele patru predicții sunt corecte, plata este calculată prin înmulțirea cotelor fiecărei etape și apoi înmulțirea acesteia cu miza ta inițială.

Cum să creezi un pariu acumulator de fotbal

În primul rând, veți dori să vă conectați la casa de pariuri pe care o alegeți. Dacă nu sunteți sigur care platformă oferă cele mai bune opțiuni de acumulator de fotbal, avem recomandări în acest articol pentru a vă ajuta să găsiți cele mai de încredere case de pariuri pentru nevoile dvs. de acumulator de pariuri.

Începeți prin a alege primul meci, Echipa A vs Echipa B, din ofertele zilei. Ați putea decide să plasați pariul acumulator de fotbal pe Echipa A pentru a câștiga acest meci.

Apoi, mergeți mai departe și selectați meciul dintre Echipa C și Echipa D. Puteți opta pentru un alt tip de pariu aici; poate vrei să pariezi pe numărul de goluri marcate în acest meci.

Repetați acest proces pentru Echipa E vs Echipa F și Echipa G vs Echipa H, adăugându-le la talonul de pariuri.

Până în acest moment, veți fi făcut patru selecții diferite, iar talonul de pariuri se va converti automat într-un pariu de fotbal cu acumulare multiplă. Iată cum ar putea arăta alunecarea dvs.:

 • Echipa A vs Echipa B: Echipa A va câștiga
 • Echipa C vs Echipa D: Peste 2,5 goluri marcate
 • Echipa E vs Echipa F: Echipa F va câștiga
 • Echipa G vs Echipa H: Peste 1 gol marcat

După cum puteți vedea, aveți flexibilitatea de a face diferite tipuri de predicții pentru fiecare meci. Toate acestea se pot concentra pe câștigător, numărul de goluri sau orice altă variabilă. Punctul crucial aici este că veți plasa un singur acumulator de pariuri de fotbal care acoperă toate aceste predicții.

În timp ce exemplul nostru se concentrează pe patru selecții, este important de reținut că acumulatoarele de fotbal pot conține până la patru sau până la 20 de selecții, în funcție de casa de pariuri. Adăugarea mai multor selecții vă poate crește în mod semnificativ plățile potențiale, dar amintiți-vă, mizele și riscurile cresc și ele.

Cum se calculează un pariu acumulator

Calcularea câștigurilor potențiale dintr-un pariu de fotbal acumulator este simplă. Înmulțiți cotele fiecărei selecții împreună, apoi înmulțiți această cifră cu miza inițială.

Dacă cotele pentru meciuri sunt:

EchipăPreviziuneCote
Echipa A vs Echipa BEchipa A va câștiga1.8
Echipa C vs Echipa DPeste 2,5 goluri marcate2.0
Echipa E vs Echipa FEchipa F va câștiga1.7
Echipa G vs Echipa HPeste 1 gol marcat1.5

Cote totale = 1,8 (Echipa A câștigă) x 2,0 (Peste 2,5 goluri) x 1,7 (Echipa F va câștiga) x 1,5 (Peste 1 gol)

Cote totale = 1,8 x 2,0 x 1,7 x 1,5 = 9,18

Calcularea plății potențiale

Pentru a afla plata potențială, vă înmulțiți miza cu cota totală. Deci, dacă ar fi să plasați un pariu de 10 USD, plata dvs. potențială ar fi:

Plată potențială = miză x cote totale

Plată potențială = 10 USD x 9,18 = 91,80 USD

Această plată potențială include miza inițială de 10 USD. Deci, în esență, profitul dvs. real ar fi de 81,80 USD dacă toate cele patru predicții acumulate se vor îndeplini.

Stabiliți o strategie Acca clară

Acum că am vorbit despre cum să pariezi pe acumulatori de fotbal, următoarea întrebare logică este cum să le câștigi. Pentru a vă maximiza șansele, veți avea nevoie de mai mult decât sfaturi pentru acumulatori de fotbal astăzi; veți avea nevoie de o strategie cu drepturi depline pe care o vom aprofunda în următoarea secțiune a acestui ghid.

 • Cercetarea este cheia: Acest lucru nu poate fi suficient de stresat. Fă-ți timp pentru a studia echipele, forma lor recentă, statisticile față la cap și orice alți factori cruciali. Predicțiile de încredere din cauza fotbalului nu se bazează pe noroc, ci pe analize aprofundate.
 • Mai puțin este mai mult: În timp ce adăugarea mai multor etape la acumulatorul dvs. de pariuri la fotbal crește potențialele randamente, crește și riscul. Rămâneți la un număr de meciuri în care aveți încredere. La urma urmei, o victorie la un pariu de fotbal cu acumulator de patru ori este mai bună decât o pierdere la un pariu de zece ori.
 • Diversifică-ți piețele: În loc să rămâneți la victorii definitive, luați în considerare piețe diferite, cum ar fi „ambele echipe care vor marca”, „peste/sub goluri” sau chiar „primul marcator”. Diversificarea accesului la fotbal vă poate crește șansele de revenire.
 • Evitați șansele extreme: cotele extrem de mari ar putea părea tentante pentru rentabilitatea lor potențială, dar au un preț așa pentru un motiv. O abordare echilibrată, combinând favoriți cu câțiva defavorizați bine gândiți, dă adesea cele mai bune rezultate acumulatoare de fotbal.
 • Rămâneți la curent: Fii cu ochii pe cele mai recente sfaturi despre acumulatoare de fotbal și sfaturi despre fotbal astăzi. Entuziaștii și experții Acca își împărtășesc adesea cunoștințele despre acumulatorul de picioare, care pot fi valoroase. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor sfaturi de acumulare de fotbal pentru weekend sau un meci la mijlocul săptămânii, este esențial să fiți la curent.
 • Utilizați ofertele de bonus acumulator: Multe case de pariuri oferă bonusuri pentru acumulatorii de succes. Acestea vă pot amplifica câștigurile. Așadar, atunci când îți plasezi acum acumulatorul de fotbal, este o idee bună să te uiți la astfel de oferte.

Pentru a stăpâni arta pariurilor pe fotbal acumulator, trebuie să ai o strategie. Forma echipelor de cercetare, statistici head-to-head, accidentări și alți factori. Luați în considerare diversificarea pariurilor pe diferite piețe, cum ar fi „ambele echipe pentru a marca” sau „peste/sub goluri”.

Exemple pentru claritate

Luați în considerare două scenarii:

Sarah este o începătoare în pariurile acumulatoare de fotbal. Ea aruncă rapid laolaltă un acumulator de zece ori fără prea multe cercetări, tentată de potențiala întoarcere. Între timp, John, după ce a petrecut ceva timp cercetând sfaturile acumulatoare de pariuri la fotbal, optează pentru un acca de cinci ori, după ce a cercetat în detaliu fiecare meci. Rezultatul? Sarah își pierde pariul din cauza a trei predicții incorecte, în timp ce abordarea atentă a lui John duce la un acumulator de picioare câștigător.

Este evident că o strategie mai calculată și mai cercetată duce adesea la un succes mai semnificativ în lumea pariurilor la fotbal acumulator.

Image

Sfaturi și trucuri suplimentare pentru pariurile acumulate pe fotbal

 • Valoarea peste cantitate: Nu vă lăsați ademenit de promisiunea unor profituri colosale de la acumulatori de zece sau de douăsprezece ori. Calitatea peste cantitate este cheia.
 • Bonusuri de levier: Multe case de pariuri oferă bonusuri pentru acumulatori, amplificând randamentele potențiale.
 • Păstrați emoțiile deoparte: Este ușor să lăsați loialitatea clubului să vă influențeze pariurile. Amintiți-vă, pariurile pe fotbal acumulator sunt despre strategie, nu despre sentiment.

Gânduri finale

Acumulatoarele de fotbal sunt o modalitate interesantă și potențial profitabilă de a se implica pariuri sportive. Înțelegerea modului de a paria pe acumulatori de fotbal vă poate crește semnificativ șansele de succes. Nu uitați că, deși recompensele pot fi mari, riscurile sunt la fel de semnificative. Folosiți aceste sfaturi de acumulator de fotbal ca ghid, fiți cu ochii pe sfaturile de fotbal și fie ca sfaturile dvs. de fotbal să atingă întotdeauna obiectivul.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor sfaturi pentru pariuri acumulate pe fotbal sau vă întrebați despre predicțiile despre fotbal, acest ghid ar trebui să fie resursa dvs. Pariuri fericite!

Atractia pariurilor sportive este incontestabila. Fiorul jocului, posibilitatea unui mare câștig și creșterea aplicațiilor de pariuri sportive au făcut ca oricui peste 18 ani să se alăture acțiunii mai ușor. Deși nu există o formulă garantată pentru succes, pariorii experimentați jură după anumite sfaturi de pariuri sportive. Dar, așa cum există trucuri pentru a vă crește șansele de câștig, există și capcane care vă pot distruge cu ușurință căutarea succesului pariurilor sportive.

Afișează mai multe

Pariurile sportive sunt o modalitate prin care oamenii încearcă să ghicească rezultatele jocurilor sportive, cum ar fi cine va câștiga un meci de fotbal sau câte puncte ar putea înscrie o echipă de baschet. Când ghicesc corect, pot face bani. Recent, mai multe locuri permit pariurile sportive, iar cu ajutorul site-urilor online se implică mai multe persoane. Acest lucru a dus la o creștere mare a sumei de bani pe care oamenii pariază pe sport.

Afișează mai multe