Știri

November 15, 2021

Cele mai importante părți din cariera lui Connor McGregor în UFC de până acum

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Unul dintre cei mai memorați sportivi ai tuturor timpurilor și, cu siguranță, unul dintre cei mai mari sportivi ai epocii moderne, Connor McGregor este o enigmă. Să ne uităm la cariera lui.

Cele mai importante părți din cariera lui Connor McGregor în UFC de până acum

Debutul lui Connor McGregor la UFC

Conor McGregor a debutat la Ericsson Globe (acum Arena Avicii) din Stockholm în 2013, nu se gândea doar la prima sa luptă, ci plănuia o preluare a UFC.

Pe 6 aprilie a acelui an, tânărul de 24 de ani a fost doar al doilea sportiv din Irlanda care a luptat pentru UFC. Connor a început să lucreze la Brimage cu precizie, trimițându-l pe american în prima rundă și câștigându-i lui McGregor primul premiu Knockout of the Night. Comentatorul MMA Kenny Florian a strigat: „De aceea toată lumea vorbește despre Conor McGregor!”... Dacă ar fi știut cât de bună ar fi făcut o prefigurare.

Prima dată când Connor a fost titularul UFC Fight Night

Cu doar două lupte sub centura lui Connor, UFC îl avea deja pe McGregor considerat un lucru sigur. Au fost atât de convinși de acest lucru încât a fost titular la UFC Fight Night din Irlanda, pe 19 iulie 2014. Cote de pariuri UFC de -690 l-au marcat pe McGregor drept favorit clar.

Luptându-se în fața publicului său de acasă din Dublin, McGregor a stins luminile pentru brazilianul Diego Brandão cu o mână stângă mare care i-a adus un TKO (knockout tehnic) în primul tur și premiul Performance of the Night. După luptă, un McGregor încă pompat a declarat că nu există niciun bărbat în viață care să-l poată învinge pe pământul irlandez!

Confruntarea infamă dintre Aldo și McGregor

Când Connor McGregor s-a încercat în sfârșit cu Aldo într-o luptă înainte de Crăciun la UFC 194 din Las Vegas, pe 12 decembrie 2015, irlandezul a încheiat lupta în 13 secunde!

Tot ce a fost nevoie de un cârlig de stânga ratat de la Aldo, înainte ca brazilianul să cedeze în urma unei lovituri cu mâna stângă ca de ciocan la falcă, care l-a trimis cu fața în jos pe pânză. Unii prevăzuseră un meci mai strâns. Înainte de luptă, pariurile sportive online au arătat un avantaj restrâns de -105 în favoarea lui McGregor.

Nate Diaz - O supunere… care conduce apoi la triumf

Fanii își vor aminti ziua de 5 martie 2016, ca fiind ziua în care Conor McGregor s-a ales pentru o trimitere în runda a doua, după ce a fost prins într-o sufocare în spate de către americanul Nate Diaz.

Dar ceea ce a remarcat cu adevărat la acest rezultat esențial a fost răspunsul lui McGregor. La doar cinci luni mai târziu, pe 20 august 2016, s-a întors la Vegas pentru a-l înfrunta din nou pe american într-o revanșă UFC 202. De data aceasta, a fost o decizie cu majoritate restrânsă în favoarea lui McGregor, iar McGregor a câștigat un set nou-nouț depășind fosta lui înfrângere.

Prima dată când Connor a luat titlul

A fost un moment culminant în cariera lui McGregor. Eddie Alvarez la UFC 205 din Madison Square Garden pe 12 noiembrie 2016, l-a văzut pe tânărul de acum 28 de ani adăugând centura mondială de greutate ușoară titlului său de greutate penă. De data aceasta, McGregor a folosit un combo stânga-dreapta pentru a-l arunca pe american pe pânză și a pleca cu o coroană dublă.

Meciul a intrat în cărțile de istorie, deoarece irlandezul a fost primul luptător UFC care a deținut vreodată două titluri mondiale în același timp.

Actualizarea din 2020 - Revenirea lui Connor la UFC

La mai bine de un an după ce a anunțat că se retrage din sport, McGregor s-a întors la UFC 246 pe 18 ianuarie 2020, pentru o confruntare la categoria welter cu Donald „Cowboy” Cerrone.

Acest meci a durat doar 40 de secunde în prima rundă. Cerrone a fost KO, iar McGregor a luat acasă un alt premiu Performance of the Night, precum și a câștigat prestigiul de a fi primul luptător din istoria UFC care a obținut KO în trei divizii: greutate penă, greutate ușoară și greutate welter. Nu este greu de înțeles de ce oamenii îl numesc „The Notorious!"

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici
2024-06-08

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici

Știri