UFC

UFC sau „Ultimate Fighting Championship” este cea mai cunoscută și competitivă promovare de Arte Marțiale Mixte din lume. Compania a fost înființată în 1993 și are sediul în Las Vegas, Nevada, deși organizează evenimente în țări din întreaga lume. În istoria sa de aproape 30 de ani, UFC a organizat peste 500 de evenimente, dintre care majoritatea pot fi vizionate doar pe canalele Pay Per View.

Pe măsură ce pariurile sportive au crescut în Statele Unite, la fel a crescut și popularitatea pariurilor pe meciurile UFC. UFC are mai mulți parteneri oficiali de pariuri, inclusiv DraftKings în Statele Unite, Neds în Australia și Stake.com în America Latină.

UFC
Tot ce trebuie să știi despre pariurile UFCCum să pariezi pe UFCÎnțelegerea cotelor de pariuri UFC
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știi despre pariurile UFC

Tot ce trebuie să știi despre pariurile UFC

În timp ce UFC există încă din 1993, pariurile pe sport nu au ajuns într-adevăr la mijlocul anilor 2000. Desigur, ați putut să pariați în timp ce vă aflați în Las Vegas, unde se bazează promovarea, dar adoptarea pe scară largă a pariurilor UFC nu a intrat în joc până când pariurile sportive au devenit mai acceptate în Statele Unite.

Astăzi, orice pariuri sportive UFC legitime va oferi posibilitatea de a paria pe meciurile UFC, iar sportul devine rapid una dintre cele mai populare alegeri pe un card de pariuri. A depășit chiar și boxul, un sport despre care odată era considerat cel mai popular sport pe care să pariezi in lume.

Tot ce trebuie să știi despre pariurile UFC
Cum să pariezi pe UFC

Cum să pariezi pe UFC

Pariul pe UFC poate fi destul de simplu în ceea ce privește tipurile de pariere. Cel mai obișnuit mod de a paria pe UFC este de a alege câștigătorul definitiv al meciului, care este de obicei numit pariu „pentru a câștiga lupta”.

Dacă te aprofundezi puțin în pariurile UFC, poți paria de fapt pe cum va fi decis meciul. De exemplu, alegerile sunt de obicei printr-o decizie, sau prin knockout, knockout tehnic, descalificare sau supunere.

Poți chiar să fii mai specific și să pariezi în ce rundă se va decide meciul sau, în rare ocazii, dacă meciul se termină la egalitate. În cele din urmă, puteți plasa un pariu pe peste sub totalul rundelor din meci sau doar un pariu direct dacă lupta va merge la distanță.

Unele case de pariuri oferă chiar și pariuri de prop pentru luptători, care pot include numărul de ridicări sau chiar timpul total al luptei. Pe măsură ce pariurile sportive devin tot mai populare, site-uri de pariuri sportive online devin mai creativi cu tipurile de pariuri pe care le oferă.

Cum să pariezi pe UFC
Înțelegerea cotelor de pariuri UFC

Înțelegerea cotelor de pariuri UFC

Deoarece pariurile UFC se bazează pe doar doi luptători, cotele se bazează în mare parte pe performanțe anterioare. Dacă cei doi luptători s-au confruntat înainte, atunci acest lucru este luat în considerare atunci când faceți cotele. Dacă aceasta este prima lor confruntare, atunci casele de pariuri vor ține cont de performanța recentă, precum și de stilul de luptă al fiecărui luptător.

După cum vă puteți imagina, este adesea dificil pentru un casa de pariuri sportive să găsească cotele potrivite pentru o confruntare, așa că, dacă vă cercetați fiecare luptător, puteți profita cu siguranță de luptele greșite.

Când pariezi pe UFC, vei observa, de asemenea, că pariurile pe numărul de runde din luptă pot fi postate cu cote destul de mari. Nu vă înșelați, în ultimii cinci ani, procentul mediu de lupte pentru a ajunge la distanță a fost de 51%.

Deci, există un ușor avantaj pentru luptele care merg la distanță și, pe deasupra, trebuie să selectați runda specifică în care se va încheia. Cotele sunt stivuite împotriva ta aici, dar dacă descoperi că un anumit luptător tinde să aterizeze mai multe lovituri knockout, atunci poate exista un stimulent pentru a pune un pariu pe o rundă de început.

Înțelegerea cotelor de pariuri UFC
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Cele mai importante părți din cariera lui Connor McGregor în UFC de până acum
2021-11-15

Cele mai importante părți din cariera lui Connor McGregor în UFC de până acum

Unul dintre cei mai memorați sportivi ai tuturor timpurilor și, cu siguranță, unul dintre cei mai mari sportivi ai epocii moderne, Connor McGregor este o enigmă. Să ne uităm la cariera lui.