Manualul de pariuri cu punct spread

Dacă te-ai interesat de un pic de pariuri sportive, atunci probabil că ai întâlnit pariuri cu puncte, disponibile în majoritatea caselor de pariuri sportive.

Pariurile cu diferențe de puncte sunt cea mai populară formă de pariuri sportive online, care vă permite să pariați pe sporturi profesionale majore doar cu un deget. Este un mod plin de satisfacții (cha-ching, cha-ching!) pentru a spori plăcerea și intensitatea de a urmări echipele tale preferate înfruntându-se cap în cap.

Indiferent dacă sunteți un parior experimentat la evenimente sportive sau nou în acest joc, iată un ghid care vă va ajuta să înțelegeți elementele de bază ale pariurilor cu diferențe de puncte, cum funcționează diferența de puncte, tipurile de cote, plasarea unui pariu și multe altele.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Pariurile cu distribuire de puncte explicate

Pariurile cu distribuire de puncte explicate

Când vine vorba de evenimente sportive, echipele și jucătorii individuali nu sunt exact la egalitate sau egale, atunci când luați în considerare abilitățile sau abilitățile și performanța lor generală. Diferența percepută este adesea evidentă atunci când se confruntă în jocuri sau meciuri și tocmai aici - și de ce - este nevoie de spread bet în arena de pariuri sportive în plină expansiune.

Spread betting este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri sportive în baschet și fotbal american și pentru a egala terenul de joc între echipe într-un meci și pentru a crește fiorul și entuziasmul pentru jucătorii de noroc, casele de pariuri sportive, casele de pariuri sau „casele de pariuri” creează diferențe de puncte care adaugă atracție atât favoritului (considerat probabilitate mai mare de a câștiga) și presupusul defavorabil (considerat mai puțin probabil să câștige). Ceea ce înseamnă aceasta este că pariurile cu diferențe de puncte adaugă, în esență, un handicap echipei mai bune, creând o marjă de puncte sau goluri sau runde prin care trebuie să câștige. La celălalt capăt, cu un punct spread pe loc, underdogul beneficiază de un avantaj care le permite să piardă jocul cu un anumit număr de puncte și să acopere totuși spread-ul.

Începător la pariuri? Conceptul poate părea confuz, dar este destul de simplu - haideți să facem totul mai simplu, uitându-ne la un exemplu real.

Când vedeți o listă de puncte repartizate, veți observa că cele două echipe au alături un număr. Acest număr este diferența de puncte. Veți vedea, de asemenea, un semn minus (-) sau un semn plus (+) lângă el.

 • Semnul minus (-) indică că echipa în cauză este favorită pentru a câștiga.
 • Semnul plus (+) indică că echipa în cauză este defavorizată.

Să ne prefacem că există o Meci NFL se apropie și acesta este punctul răspândit:

 • Rams -110 -5,5 (trebuie să câștige cu 6 sau mai multe puncte)
 • Bengals -110 +5,5 (poate câștiga sau pierde cu 1 până la 5 puncte)

Acum, să presupunem că jocul este jucat și echipa Rams câștigă, așa cum era anticipat, cu scorul de 30-27. Aceasta este o marjă de 3 puncte, dar pentru că exemplul de mai sus afirmă că trebuie să câștige cu 6 sau mai mult, i-ar face victorioși pe pariorii spread-ului Bengals. Dacă scorul s-a încheiat cu o marjă mai mare de, să zicem, 10 puncte, atunci cei mai buni ai spread-ului lui Rams ar câștiga pariurile.

Și -110, asta este și lângă spread. Ce înseamnă?

Acestea sunt cotele de plată, denumite în mod obișnuit „vig” (prescurtare de la vigorish) sau „juice” sau American Odds. Vig este ceea ce taxează casele de pariuri pentru acceptarea unui pariu.

-110 este cifra clasică și asta înseamnă că pentru fiecare dolar pe care un parior dorește să câștige, trebuie să riște 1,10 dolari. Dacă vor să câștige o sumă mai profitabilă, de exemplu, 100 USD la cote -110, ar trebui să riște 110 USD.

Rezultatele pariului cu distribuire de puncte

Într-un pariu spread, există 3 rezultate posibile: câștig, pierdere sau un push. Știm deja ce înseamnă să câștigi și să pierzi, dar ce este o împingere? Ei bine, un push este atunci când rezultatul cade exact pe marja de spread bet. În timp ce un câștig va vedea un parior care plătește integral pariorul în funcție de prețul pariului, un push (care este adesea -110) se termină cu un pariu anulat, iar pariorii își vor rambursa pariurile inițiale.

Echipe egale

În unele cazuri, jocurile sunt listate ca „pari”, „alege-le” sau pur și simplu „PK”, ceea ce înseamnă că cele două echipe care se confruntă una împotriva celeilalte sunt considerate standard sau egale în ceea ce privește probabilitatea de a câștiga sau de a pierde. Când se întâmplă acest lucru, nu va exista niciun punct de distribuire, dar ambele părți pot fi listate la -110 pentru preț. Partea pe care pariezi poate câștiga jocul cu orice marjă, pentru ca tu să câștigi pariul, iar rezultatul va fi o împingere numai dacă scorul este egal. Dacă da, ți se va rambursa pariul inițial.

Carligul

Acesta este un alt termen comun pentru pariuri spread. Pe scurt, cârligul este jumătatea punctului care are potențialul de a schimba rezultatul, indiferent de numărul întregului punct.

Pariurile cu distribuire de puncte explicate
Considerații de spargere la pariuri

Considerații de spargere la pariuri

Am putea transforma cu ușurință acest ghid de bază într-o piesă foarte detaliată, dar asta te va copleși. În schimb, ne concentrăm pe mecanica cheie a pariurilor cu diferențe de puncte și, odată cu aceasta, vom lua în considerare câteva considerente de care trebuie să ținem seama înainte de a merge în:

Spreadurile se pot schimba

Atunci când plasați un pariu cu puncte sparte, cotele la care v-ați angajat inițial sunt cotele folosite pentru a determina plata dvs. dacă câștigați. Este foarte normal și destul de obișnuit ca un spread să se schimbe și ca mișcările de linie să apară pe măsură ce jocul se apropie, dar este important să rețineți că aceste modificări nu vor afecta pariul luat.

Pariază pe Mijloc

În etapa inițială a pariurilor, este obișnuit ca o echipă să acumuleze majoritatea pariurilor. Când se întâmplă acest lucru, spread-ul se schimbă pentru a-i atrage pe pariori să se îndrepte spre cealaltă parte. Din nou, este o modalitate prin care casele de pariuri sportive pot egala terenul de joc. Acest lucru creează o șansă de a paria la mijloc, care este pariarea pe ambele părți, fiecare parte având propriul spread. Dacă rezultatul sau rezultatul jocului este la mijlocul ambelor, câștigi de două ori.

Puncte de cumpărare

Da, este o chestie! În cazul fotbalului american și baschetului, îți poți crește șansele de a câștiga un spread cumpărând puncte pentru a reelabora linia în favoarea ta.

Avantajul câmpului de acasă

Pe lângă determinarea echipei favorite cu o formă mai populară, există și alți factori pe care cei care fac cote trebuie să ia în considerare atunci când creează spread-uri de puncte. Ca și locul unde se joacă, pentru că a avea un avantaj pe terenul de acasă aduce beneficii echipei care joacă pe propriul stadion - vedem acest lucru în majoritatea disciplinelor sportive.

Considerații de spargere la pariuri
Pariuri Moneyline vs. Spread-uri de puncte

Pariuri Moneyline vs. Spread-uri de puncte

Linia monetară și spread-urile de puncte sunt ambele tipuri de pariere relativ ușoare, perfecte pentru începători. Am explicat ce punct de pariere este spread, dar ce este un pariu pe linie monetară, și care este superior? Depinde.

Un pariu pe linie monetară este cel mai elementar tip de pariuri sportive și, de asemenea, este cel mai simplu de înțeles. În esență, pariorii prezic cine va câștiga (scorul final nu este o considerație) într-un anumit joc sau eveniment sportiv. Dacă presupunerea ta se materializează, câștigi și faci profit. Dacă greșești, pierzi.

Distribuțiile de puncte necesită un pic mai multă contemplare, deoarece parorii nu aleg un câștigător definitiv, ci selectează o echipă care să câștige împotriva spread-ului. Un pariu spread se concentrează în mare parte pe scorul final și este puțin mai complicat decât un pariu pe linie monetară, dar are avantajul unor plăți mai mari.

Pariuri Moneyline vs. Spread-uri de puncte
Alte tipuri de pariuri sportive

Alte tipuri de pariuri sportive

Parlays: un parlay sau un acumulator este o combinație de mai multe pariuri într-un singur pariu. Fiecare pariu, sau picior, așa cum este denumit în mod obișnuit, trebuie să ajungă pentru ca tu să câștigi un parlay. În timp ce parlay-urile sunt opțiunea de pariu mai riscantă, ele sunt atractive deoarece cotele sunt mai mari și pariorii pot miza pe mai multe evenimente sportive cu o singură miză.

Peste/Sub: Cu un pariu peste/sub, casa de pariuri determină scorul total, iar pariorii prezic dacă rezultatul va fi peste sau sub acea sumă. Dacă alegi și scorul combinat al echipelor este, într-adevăr, peste totalul setului, câștigi.

Alte tipuri de pariuri sportive
Cum să pariezi pe sport online

Cum să pariezi pe sport online

Cel mai important, atunci când plasați un pariu, alegeți un pariu sportiv sau un cazinou licențiat, care este renumit pentru utilizarea software sofisticat de la furnizori de top in comert. Acest lucru garantează un serviciu de pariuri de primă clasă, oferind o experiență generală de elită a jocurilor de noroc.

Software unic de pariuri de urmărit

OpenBet

OpenBet creează interfața de pariuri pentru unele dintre cele mai mari case de pariuri online din lume. Sunt considerați top pe piața de software, iar legendarul Informix Dynamic Server al furnizorului permite a milioane de pariuri să fie plasate fără probleme și simultan prin mai multe case de pariuri.

Geneitatea

Licențiat de Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit, Geneity este un furnizor de software care se încadrează în Playtech. Platforma de pariuri multicanal este cea mai remarcabilă pentru că poate crea peste 100 de piețe de pariuri pe fotbal pentru un anumit meci.

SBTech

Mulți operatori noi de pariuri sportive din Marea Britanie fac echipă cu SBTech pentru soluția lor premiată cu etichetă albă, care oferă cote competitive pe o varietate de piețe de pariuri sportive.

Betradar

Betradar este creierul din spatele scorurilor live legate de sport și al conținutului digital de pe multe site-uri de pariuri de top, cum ar fi bet365.

Jocuri inspirate

Un alt pionierat al software-ului în industrie, Inspired Gaming, știe ceva sau două despre producerea de servicii virtuale de pariuri sportive de clasă mondială. De asemenea, sunt lideri în tehnologia bazată pe server și lucrează alături de OpenBet pentru a oferi unele dintre cele mai bune produse sportive virtuale.

Kambi

Când vizitați operatori de top de pariuri sportive, cum ar fi Unibet, 888Sport și Leo Vegas, veți observa că toți au interfețele Kambi ușor de utilizat. Furnizorul de software din Malta oferă, de asemenea, o platformă de pariuri sportive cu etichetă albă, cu peste 120.000 de evenimente de pariuri live în fiecare an și aproximativ 250.000 de evenimente înainte de meci.

Pași pentru plasarea unui pariu online

Cea mai bună soluție pentru pariuri online este pur și simplu să te scufunzi și să începi. Începeți cu puțin și amintiți-vă întotdeauna să vă distrați!

 1. Găsiți o casa de pariuri sportivă de renume, reglementată sau un cazinou online în care aveți încredere. Vom împărtăși câteva dintre site-urile noastre preferate în scurt timp.
 2. Creează un cont sau conectează-te pentru a plasa un pariu.
 3. Răsfoiți ofertele de pariuri sportive și alegeți una care vă atrage.
 4. Efectuați o depunere directă/la cerere.
 5. Familiarizați-vă cu regulile și strategiile de pariuri.
 6. Stabiliți întotdeauna un buget și nu depășiți niciodată suma.
 7. Puneți pariurile.
Cum să pariezi pe sport online
Cum să alegeți cele mai bune site-uri pentru spread-uri punctuale

Cum să alegeți cele mai bune site-uri pentru spread-uri punctuale

Atunci când analizați casa de pariuri sportivă potrivită pentru a deschide calea către o călătorie de pariuri distractivă și de succes, este important să vă uitați la aceste caracteristici nenegociabile:

Un cazinou licențiat

Alegeți întotdeauna o casă de pariuri de renume și de încredere, cu o licență de cazinou online recunoscută, care garantează o experiență sigură, sigură, reglementată și corectă. De asemenea, uitați-vă la metodele de depunere și retragere ale site-ului pentru a vedea dacă opțiunile de plată se aliniază nevoilor dvs.

Citiți recenzii

Cercetați-vă, găsiți recenzii de la terți și interacționați cu alți pariori care știu câte ceva despre piață și unde să parieze. O recenzie bună de pariuri sportive va include informații despre opțiunile de plată disponibile ale platformei, bonusuri, promoții, sporturile acoperite etc.

Promoții online de pariuri sportive

Bonusurile, promoțiile, pariurile gratuite și alte concesii pot crește cu adevărat câștigurile, în special pentru pariorii începători.

Serviciu clienți

O casă de pariuri online de renume va fi transparentă în ceea ce privește operațiunile sale, iar aceasta include un „desk” de asistență expert sau similar disponibil pentru jucători. Fie că este vorba despre o adresă fizică, un centru de apeluri, e-mail sau conversație cu un consultant prin intermediul rețelelor sociale, serviciul pentru clienți ar trebui să fie întotdeauna disponibil.

Cum să alegeți cele mai bune site-uri pentru spread-uri punctuale
Top sporturi pe care să pariezi

Top sporturi pe care să pariezi

Am mai spus-o: pariurile sportive, în special participarea la un punct spread, sunt o activitate distractivă și distractivă care te va ține pe marginea scaunului tău datorită emoției și emoției. Se întâmplă, de asemenea, să ofere o oportunitate pentru pariuri pentru a câștiga bani reali. Ținând cont de acestea, am restrâns sporturile noastre preferate pentru a paria și am insistat să le încercați (și pariul cu diferența de puncte):

Fotbal

Desigur, suntem în frunte cu cel mai popular sport de echipă, fotbalul. Nu numai că este un sport iconic iubit și urmat de milioane de oameni din întreaga lume, dar fotbalul oferă și multe beneficii din perspectiva pariurilor. Se mândrește cu piețe remarcabile în pariuri datorită stilului său puternic strategic. Și ce mai e? Este ușor și accesibil pe scară largă în casele de pariuri sportive de încredere și oferă, de asemenea, cote incredibil de competitive la mai multe evenimente.

Cursa de cai

Când te gândești la pariuri, nu ai cum să treci cu vederea piața de pariuri de curse de cai. Este uriaș la scară globală și prezintă un mare avantaj strategic. Pariurile sportive cu oferta oferă acoperire live, iar disponibilitatea streaming este ușor accesibilă. Cursele de cai oferă, de asemenea, câteva promoții unice și, la fel ca fotbalul, gama de piață este profund impresionantă.

NBA

Baschetul este, probabil, unul dintre cele mai rapide și mai palpitante sporturi pe care să le urmărești și pe care să pariezi. Echipele sunt, în general, foarte calificate și adepte, așa că jocul între ele duce adesea la jocuri foarte strânse pentru a stârni și mai multă emoție. Pariorii care sunt intrigați de strategie și statistici pot într-adevăr aprofundați în pariurile NBA.

Top sporturi pe care să pariezi
Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive pentru succes

Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive pentru succes

Aflați șansele

Reveniți la elementele de bază, fie că este vorba despre pariuri online sau live. Descoperiți dezavantajele cotelor de pariuri pentru a vă îmbunătăți șansa de a câștiga.

Schimbați lucrurile

În loc să vă conectați toți banii într-un singur pariu, împărțiți-i pe mai multe pariuri.

Rădăcină pentru Underdog

Este normal să dorești să susții echipa mai populară, mai bună din punct de vedere statistic, dar, în general, pariurile pe cei defavorizați oferă o valoare mai mare și o plată mai mare dacă rezultatul este în favoarea ta.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive pentru succes
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Care este pariul cu spread de puncte?

Pariurile cu puncte repartizate sunt o formă de pariuri sportive care se concentrează pe potrivirea sau egalizarea terenului de joc între echipele adverse. Pe scurt, un punct spread este un pariu pe marginea victoriei într-un eveniment sportiv precum fotbalul sau baschetul.

Pariurile cu diferențe de puncte sunt bune pentru începători?

Da, pariurile cu diferențe de puncte sunt o opțiune de pariere simplă, perfectă pentru începători. Există cu siguranță anumite abilități și cunoștințe necesare pentru a avea succes, așa că, dacă doar vă scufundați în pariuri, poate luați în considerare mai întâi pariurile pe linie monetară - este de bază și ușor de înțeles.

Care sunt sporturile de top pe care să pariezi?

Pariurile sportive acoperă mai multe evenimente, dar favoriții pe care să pariezi includ fotbal, curse de cai și baschet.

Ce sunt pariurile în joc?

Pariurile în joc, în cursă sau live sunt pariuri în timp real în timp ce evenimentul are loc.

Ce este un avantaj pe terenul de acasă?

Un avantaj pe terenul de acasă este un beneficiu intrinsec pe care o echipă îl are față de alta atunci când joacă un joc sau un meci pe propriul stadion „de acasă”.