Știri

March 2, 2022

Cele mai tari sporturi de iarnă pe care să pariezi

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Sporturile practicate pe zăpadă sau gheață sunt denumite sporturi de iarnă. Spre deosebire de sporturile de vară, sporturile de iarnă au un sezon mai scurt, din noiembrie până în februarie. Unele evenimente, cum ar fi Jocurile Olimpice de iarnă, sunt programate la fiecare patru ani. Jocurile olimpice de iarnă prezintă cele mai interesante oportunități de pariuri sportive online. Cu toate acestea, mai multe sporturi de iarnă anuale și bianuale sunt disponibile pentru pariuri.

Cele mai tari sporturi de iarnă pe care să pariezi

În mod tradițional, aceste jocuri se desfășoară în zone natural reci, dar gheața artificială le permite acum să fie jucate în locuri variate și pentru perioade îndelungate. Cele mai multe dintre ele sunt variante de schi, sanie, hochei pe gheață și patinaj. Ele pot fi competitive sau necompetitive și este esențial să învățați cum funcționează fiecare înainte de a alege unul dintre cele mai bune case de pariuri sportive. Iată o privire asupra diferitelor discipline ale iernii sport în casele de pariuri online.

Pariuri pe hochei pe gheață

Jocurile Olimpice de vară din 1920 au marcat debutul olimpic al hochei pe gheata. În 1924, sportul a devenit parte a programului Olimpic de iarnă. Cu 12 echipe masculine și 10 feminine care participă la Beijing 2022, sportul continuă să fie un element de bază al calendarului sporturilor de iarnă. O medalie de aur este de obicei acordată SUA, Canadei, Finlandei, Rusiei sau Suediei. Cele mai pariate pe piețele de hochei pe gheață la casele de pariuri implică meciul câștigător, câștigătorul absolut, prelungiri și peste/sub/.

Sărituri cu schiurile

Sporturile de iarnă nu sunt complete fără evenimentele emblematice de sărituri cu schiurile. Competiția implică concurenții care zboară pe o pantă înainte de a fi lansati pe o altă rampă de schi, unde încearcă să parcurgă cea mai lungă distanță posibilă. În prezent, recordul mondial este de 246 m.

Săriturile cu schiurile începe cu 50 de sportivi care trebuie să parcurgă două runde. Runda finală este rezervată doar pentru 30 de concurenți. În ultimele două runde, câștigătorul este selectat pe baza celui mai mare punctaj cumulat. Majoritatea caselor de pariuri sportive oferă pariuri sportive online la sărituri cu schiurile, astfel încât jucătorii nu vor avea nicio problemă să le găsească.

Ski alpin

Este una dintre cele mai populare opțiuni pentru pariuri online pe sporturi de iarnă. Aceasta presupune alunecarea pe pante înzăpezite cu viteză mare, cu legături de schi cu toc fix, evitând în același timp obstacolele de pe potecile întortocheate. Sezonul sporturilor de iarnă oferă mai multe opțiuni de schi alpin, cum ar fi schi alpin, slalom, slalom gigant și super slalom gigant. Pariurile obișnuite includ clasarea primelor trei, cap la cap și câștigătorul absolut. Cei care doresc să parieze pe acest joc vor găsi aceste discipline în casele de pariuri prezentate pe acest site.

Schi fond

Schiul de fond, numit și XC, a început în 1977. Peste 41.000 de sportivi concurează în fiecare an. Cu o multitudine de discipline individuale și de echipă, este o alegere ideală pentru jucătorii experimentați. Concurenții trebuie să se împingă înainte cu pasi sau cu bețe de schi. Norvegia a dominat în ultimul timp după ce a obținut cele mai mari medalii în ultimele trei probe de schi fond. Printre primii cinci sportivi ai Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang din 2018, mulți au venit din Norvegia. Nu este o surpriză că cotele la pariurile Olimpice de iarnă par să favorizeze pariorii norvegieni.

Mulți fani pariază pe sprintul pe echipe clasic, ștafeta, 15 km clasic masculin, 10 km clasic feminin și stilul liber. Ca și schiul alpin, schiul de fond oferă pariuri precum marje de câștig, câștigător ante-post, cap la cap și primii trei clasați.

Biatlon

The biatlon combină tragerea cu pușca și schiul fond, făcându-l mai distractiv de vizionat și de pariat. Cotele la biatlon au marje mai semnificative decât cele ale altor sporturi de iarnă. Sezonul sporturilor de iarnă prezintă cote incredibil de mari în anumite piețe de pariuri.

Patinaj artistic

Patinajul artistic înseamnă acțiuni palpitante, cum ar fi întoarcerea, săritul, pasul și rotirea pe suprafețe acoperite cu gheață. Majoritatea opțiunilor de pariere devin disponibile iarna. Patinajul artistic este deosebit de popular în Rusia, Canada, SUA și regiunea Scandinavia. Fanii care doresc să parieze pe acest sport de iarnă pot prezice pariurile cu puncte totale, patinatorii care vor ajunge pe podium și câștigătorul definitiv.

Patinaj viteza

Există 14 evenimente de patinaj viteză prezentate la Jocurile Olimpice de iarnă. Acestea implică o singură rundă, cu excepția curselor de 500 m care durează două runde. Câștigătorul general este determinat de recordurile de timp și viteză. Olanda este în prezent cea mai bună la patinaj viteză, cu 121 de medalii, dintre care 42 de aur. Casele de pariuri sportive online oferă cote pentru câștigători definitivi atât pentru echipe masculine, cât și pentru femei.

Găsirea celei mai bune case de pariuri pentru sporturi de iarnă online

Oricine vrea să parieze pe sporturile de iarnă ar trebui să profite de el site-uri de pariuri sportive online. Este ușor să fii prins de emoțiile sporturilor de iarnă, cu mai multe case de pariuri care prezintă plăți profitabile și cote atrăgătoare. De la Jocurile Olimpice de iarnă, Jocurile Mondiale de Iarnă, Jocurile Europene de Iarnă până la Universiada de iarnă, nu este ușor să alegeți o piață de pariuri. Din cauza cazurilor de escrocherii online, este esențial să alegeți site-uri de pariuri pentru sporturile de iarnă cu măsuri stricte de securitate.

Licențierea s-a dovedit a fi cea mai sigură caracteristică a unei pariuri sportive online. Jocurile de noroc pe site-uri fără licență sunt cel mai simplu mod de a cădea victima fraudei pe internet. Bonusurile și promoțiile sporesc distracția. Paritorii nu ar trebui să uite niciodată că norocul lor depinde și de termenii și condițiile atașate platformelor lor preferate. Înainte de a paria pe orice joc, merită să verificați literele mici.

Secretul pentru a obține un premiu semnificativ este identificarea unei case de pariuri cu cote peste medie. Alegerea unui spectru larg de piețe de pariuri este un drum lung. Un bun pariuri de sporturi de iarnă are multe variante ale fiecărui sport și rate considerabile de plată.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive
2024-05-28

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive

Știri