Știri

November 30, 2022

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

În 2022, Baseball Hall of Fame primește șapte membri noi în clubul exclusivist. Asta după ce niciun nume nu a făcut tăierea anul precedent. Cu oameni ca David Ortiz, Tony Oliva și alții care nu sunt în sală, pasionații de baseball și pariorii își pot îndrepta atenția către clasa 2023 de talente din Major League Baseball care au o șansă bună. 

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?

De fapt, mulți case de pariuri online au lansat deja cote în acest sens, cu mai multe nume interesante în fruntea listei. Dacă nu se specifică altfel, data ceremoniei de introducere în Baseball Hall of Fame din 2023 este 23 iulie a aceluiași an.

Desigur, există mulți jucători de baseball pensionați cu toate calificările necesare pentru a fi luate în considerare de Baseball Writers' Association of America (BBWAA). Cu toate acestea, nu toți vor primi onoarea mult râvnită. Urmărind istoria lor în sport și ceea ce spun casele de pariuri prin cote, iată câteva nume a căror introducere nu va surprinde niciun fan de baseball.

1. Carlos Beltran

În timp ce Carlos Beltran s-ar putea să nu ajungă la mai multe puncte de referință utilizate pentru introducerea în Baseball Hall of Fame (nu chiar la 3.000 și, respectiv, 500 de lovituri în carieră și de homere), el are seriozitate, longevitate și vârful unei viitoare Hall of Fame. inductee. 

După ce a jucat timp de 20 de sezoane, în principal cu Royals și Mets, Carlos a câștigat pe bună dreptate premiul Rookies of the Year în 1999 și a primit voturi pentru MVP de șapte ocazii. De asemenea, este de nouă ori All-Star și câștigător al World Series 2017. Alte echipe pentru care a jucat în timpul carierei sale includ Rangers, Yankees, Cardinals, Giants și Astros.

Acestea fiind spuse, este important să subliniem că Carlos are câteva lucruri care funcționează împotriva lui. Acestea, printre altele, includ eșecul de a câștiga un premiu MVP (cel mai valoros jucător NBA). Un alt posibil obstacol în calea lui ar putea fi scandalul său de înșelăciune Astros din 2017. Desigur, el apare pentru prima dată pe buletinul de vot, dar s-ar putea întâmpla orice.

2. Scott Rolen

Da, Carlos are șanse mari să facă o reducere în 2023, dar Scott Rolen ar putea fi singurul blocaj real din cotele Major League Hall of Fame. Și, deși nu se află nicăieri aproape de uriașele etape ofensive ale lui Beltran, el se mândrește cu o longevitate decentă și are statistici privind ratele sub centură. Mai mult, cariera sa de apărare stelară îi câștigă multe puncte vitale; Scott Rolen a câștigat de opt ori premiul Gold Glove.

În 2022, Rolen a strâns 65,2% din voturi, fiind sub pragul de 75% necesar pentru a pătrunde în Hall of Fame. Va fi a șasea sa lovitură la onoare și, cu băieți mari precum Roger Clemens și Barry Bonds care nu sunt în concurs, ar trebui să strângă suficiente voturi pentru a câștiga un loc în sală.

3. Omar Vizquel

După ce a strâns 52,6% în 2020, Omar este în mod clar un candidat pentru Hall of Fame, deși cifrele sale au scăzut de atunci. Dar s-ar putea întoarce în 2023, având în vedere că deja comandă o mulțime de discipoli. Cazul său pentru introducere se bazează pe apărare și longevitate - ca să nu mai vorbim de cele trei ori All-Star și 11 mănuși de aur. 

Înainte de a se pensiona la vârsta de 45 de ani, Omar a ținut terenuri de baseball timp de 24 de sezoane. Oamenii s-ar putea să se întrebe dacă un jucător cu 688 de carieră la bază plus slugging (OPS) poate deveni cu adevărat un Hall Famer în zilele noastre. Ei bine, asta poate fi lăsat doar la voia întâmplării.

4. Billy Wagner

Bill Wagner este o altă figură care ar putea beneficia de introducerea de anul viitor în Baseball Hall of Fame. Obținând 51% din voturi în 2022, Wagner a căzut sub prag cu 24%, așa că va spera să atingă numărul magic de data aceasta. 

Aceasta va fi a opta încercare de a deveni Hall Famer și ar putea avea o șansă bună, având în vedere că unii dintre concurenții săi din anii precedenți sunt deja incluși. În ceea ce privește economiile din toate timpurile MLB, Wagner ocupă locul șase. El este de șapte ori All-Star și este considerat unul dintre cei mai buni stangaci din toate timpurile.

5. Matt Cain

Cain este de trei ori All-Star care a distrat baseball lume timp de 13 sezoane bune, jucând pentru o singură echipă: Giants. El a ajuns în top 10 National League Cy Young Award votând de două ori și a fost inclus în echipa de campionat Giants’ World Series în 2010, 2012 și 2014. În postseason 2010, a înregistrat 2-0 cu o efectivă de 0,00 în 21,1 reprize. . 

În acel an, a permis o alergare necâștigată și 13 lovituri. Cu realizările sale bine documentate, nu există nicio îndoială că Cain are ceea ce este necesar pentru a fi inclus ca unul dintre membrii sălii de baseball. Cu toate acestea, este o chestiune de așteptare.

Alte nume

Lista jucătorilor de baseball pensionați care ar putea ajunge în Hall of Fame în 2023 este lungă, iar limitarea numelor la doar cinci de mai sus ar fi o nedreptate. Iată câteva alte nume care ar putea realiza isprava:

  • Andre Ethier
  • Jacoby Ellsbury
  • Mike Napoli
  • John Lackey
  • Jayson Werth
  • Jered Weaver
  • Strada Huston
  • Francisco Rodriguez
  • Jhonny Peralta
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive
2024-05-28

Dezvăluirea celor mai bune pariuri: Ghidul tău suprem pentru pariuri sportive

Știri