Totul despre pariurile Floorball

Floorball este o versiune populară a hocheiului. Jocul a fost jucat (în diferite versiuni) în Canada de la începutul secolului al XX-lea, mai ales ca activitate recreativă ca alternativă la hocheiul pe gheață. Varianta de hochei bandy a inspirat designul bețelor, motiv pentru care floorball este cunoscut și sub numele de salibandy (Finlanda), innebandy (Suedia și Norvegia) și unihockey (Elveția și Irlanda). „salibandy” și „innebandy”, ambele derivate din cuvântul bandy, înseamnă „hall bandy” și, respectiv, „indoor bandy”.

Unihockey își trage numele de la cuvintele „hochei universal”, deoarece este o formă simplificată de hochei care poate fi executată oriunde.

Totul despre pariurile Floorball
Tot ce trebuie să știi despre pariurile Floorball

Tot ce trebuie să știi despre pariurile Floorball

Cinci jucători de câmp și un portar alcătuiesc o echipă. Bățul de floorball este construit din plastic și arată ca un baston de hochei pe gheață. Mingea este, de asemenea, perforată și din plastic. Ambele părți ale bastonului pot fi folosite pentru a trece și a trage mingea în jurul patinoarului în floorball.

Golurile au 160 cm lățime și 115 cm înălțime, iar patinoarul are 40m x 20m. Un joc de floorball începe cu o confruntare în mijlocul patinoarului, după care una dintre echipe încearcă să tragă mingea în poarta echipei adverse.

Puteți să aruncați mingea colegilor de echipă sau să sprintați și să controlați mingea cu ambele părți ale bastonului pentru a muta mingea în jurul patinoarului. Partea defensivă va încerca să ia mingea prin contact ușor cu purtătorul mingii; totuși, atunci când joacă mingea, jucătorilor nu li se permite să ridice lama bețelor dincolo de înălțimea taliei și mingea nu are voie să se deplaseze peste înălțimea genunchilor.

Portarul de la floorball, ca și la bandy, nu are bețișor și este singurul jucător din joc care poate prinde și arunca mingea, dar nu se poate descurca în afara teritoriului său. După ce a fost marcat un gol, mingea este înapoiată în centru și jocul este reluat cu o confruntare.

Tot ce trebuie să știi despre pariurile Floorball
Pariurile online pe floorball sunt legale?

Pariurile online pe floorball sunt legale?

Pariurile online pe floorball sunt perfect legale. Dacă vă place sportul și doriți să pariați pe el, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece puteți face acest lucru de oriunde în țară case de pariuri sportive online care operează în alte țări. Dacă astfel de furnizori de pariuri online oferă cote pentru floorball, la fel ca și pentru alte sporturi, aveți permisiunea de a paria pe el.

Pentru a începe, deschideți pur și simplu un cont la un furnizor de pariuri sportive de încredere și legal. Dacă locuiți într-o zonă în care pariurile sportive pe internet sunt reglementate, este posibil sau nu să puteți obține cote pentru acest sport. Semnificația turneului de floorball o va decide cel mai probabil.

Pariurile online pe floorball sunt legale?
Cele mai bune cote la pariuri cu minge de podea

Cele mai bune cote la pariuri cu minge de podea

Pariurile Floorball sunt organizate într-un mod destul de simplu. Marea majoritate a pariurilor se încadrează în una din două categorii: pariuri directe pe rezultatul unui meci și pariuri futures pe rezultatul unui turneu viitor. Ne vom uita la fiecare pentru a vedea cum funcționează.

Pariuri pentru câștigarea meciului

Pariul direct pe câștigătorul unui meci este cel mai popular fel de pariu la floorball. Îți propuneți să ghiciți corect câștigătorul jocului pentru a câștiga. Cotele pentru fiecare parte, precum și oportunitatea de a paria la un meci egal, sunt afișate pe site-ul de pariuri floorball într-un pariu câștigător. Dacă predicția dvs. este corectă, minge de sol cote de pariuri vă va spune cât de mult aveți de câștigat.

Luați în considerare un exemplu dintr-un meci recent oferit de o casă de pariuri importantă. Următoarea a fost descrierea meciului:

  • Echipa 1 va câștiga la 3.25
  • Echipa 2 va câștiga la 1.47
  • Remiză la 6.75

Numărul de lângă fiecare rezultat indică câți bani puteți câștiga pentru fiecare unitate pariată. Dacă predicția dvs. este adevărată, tot ce trebuie să faceți este să înmulțiți suma dorită de pariu cu întreaga recompensă.

Cu o miză de 100 USD, de exemplu:

  • Dacă preziceți corect că echipa 1 va câștiga la 3.25, plata dvs. totală va fi de 325 EUR cu un profit net de 225 EUR.
  • dacă prezici corect că echipa 2 va câștiga la 1,47, plata ta totală va fi de 147 EUR, cu un profit net de 47 EUR.
  • Dacă preziceți corect extragerea la 6,75, plata dvs. totală va fi de 675 EUR, cu un profit net de 575 EUR.
Cele mai bune cote la pariuri cu minge de podea
Pariul futures Floorball

Pariul futures Floorball

Pariurile futures online la Floorball sunt simple odată ce înțelegi cum să pariezi pe pariurile câștigătoare. Singura diferență reală este că futures oferă o listă cuprinzătoare de echipe sau țări care se așteaptă să concureze într-un turneu specific curând. Cotele de pariuri Floorball sunt atribuite fiecărei echipe în funcție de șansa evaluată de a câștiga.

Este responsabilitatea ta să ghicești care echipă va intra prima. Vei câștiga dacă ai înțeles bine. Pariul tău va fi o pierdere dacă echipa aleasă nu termină prima. Deoarece există atât de multe opțiuni, futures sunt mai greu de câștigat, dar și plățile sunt mult mai mari în medie.

Totaluri de goluri

Piețele totale de obiective sunt neobișnuite pe site-urile de pariuri floorball, deși s-ar putea să le întâlniți ocazional. Într-un pariu total, casa de pariuri prezice numărul total de goluri marcate de ambele echipe în meci. De exemplu, totalul poate fi stabilit la 11,5 goluri de către casa de pariuri. Dorești să stabilești dacă scorul total va fi mai mare sau mai mic decât 11,5.

Dacă cercetările dvs. indică faptul că acest meci va avea scoruri scăzute, ar trebui să luați „sub” și să sperați la un scor scăzut. Veți câștiga pariul dacă numărul total de goluri marcate este de 11 sau mai puțin. În mod similar, dacă credeți că jocul va avea scoruri mari, ar trebui să alegeți „the over”. Dacă totalul combinat este de 12 goluri sau mai mult, vei câștiga pariul.

Pariul futures Floorball
Sfaturi pentru pariuri pe Floorball

Sfaturi pentru pariuri pe Floorball

Există jucători vedete în floorball, ca în alte sporturi. Ca urmare, dacă un jucător de floorball calificat suferă o accidentare sau o boală, ar trebui să fii primul care știe, astfel încât să poți estima corect linia jocului.

Există schimburi în diviziile suedeză și finlandeză care trebuie urmărite pe tot parcursul extrasezonului: o echipă mai mică, susținută de jucători puternici, s-ar putea transforma în mod neașteptat într-un candidat la titlu.

Performanța portarului ar trebui monitorizată în special. Portarul de la floorball are o încărcătură triplă și este un membru crucial al echipei. Deoarece portarii de top dintr-un club au rareori un înlocuitor viabil, o accidentare bruscă a portarului ar putea avea un impact semnificativ asupra șanselor uneia dintre echipe.

Un alt lucru de luat în considerare este stilul de joc al clubului, care este cea mai ușor statistică de găsit pe internet și te va ajuta să pariezi peste/sub. Unele echipe își propun să creeze mai mulți și să surprindă adversarii cu combinații rapide, în timp ce altele se bazează pe bravada portarului și pe o apărare robustă. Majoritatea echipelor se îmbunătățesc în al treilea trimestru, deși există câteva valori aberante notabile.

Problema oboselii nu este la fel de critică în pariurile online pe floorball, deoarece intervalul mediu dintre jocuri este de o săptămână. Cu toate acestea, unele echipe pot fi blocate într-o rutină psihologică și pot performa în mod constant sub așteptări, ceea ce s-ar putea datora unor probleme legate de coaching, leadership sau alte variabile necunoscute.

Sfaturi pentru pariuri pe Floorball
Joc responsabil

Joc responsabil

Ar trebui să vă gestionați fondurile cu atenție pentru a evita pierderea neintenționată a unei sume mari de bani. Amintiți-vă întotdeauna că nu ar trebui să riscați mai mulți bani decât sunteți dispus să pierdeți la un pariu. Ar trebui să vă împărțiți resursele pentru a preveni irosirea toți banii deodată.

Dacă dezvoltați o serie negativă de noroc, nu încercați să compensați prin creșterea sumei pariate. Fie setați limitări pentru totalul pe care îl puteți depune în fiecare lună, fie o limită pentru suma pe care o puteți pierde într-un singur joc.

Trebuie să fii capabil să-ți controlezi emoțiile și să știi când să renunți. Ești mai înclinat să iei decizii impulsive atunci când ești emoțional, ceea ce este rău când vine vorba de jocuri de noroc. Ai întotdeauna capul limpede și gândește-te complet la următoarea ta mișcare.

Încercați să vă autoexcludeți dacă lucrurile încep să se înrăutățească și începi să simți că ai dobândit o dependență. Autoexcluderea îi ajută pe cei care se luptă cu dependența de jocuri de noroc să ia o pauză de la aceasta și să își concentreze viața și banii pe altceva. Vă poate ajuta să vă conectați cu programe comunitare suplimentare pentru a vă ajuta să faceți față problemei dvs. legate de jocurile de noroc, precum și să vă ofere sprijinul de care aveți nevoie dacă nu sunteți clar cum să gestionați următorii pași în recuperare.

Joc responsabil