Pariază online pe IBU Biathlon World Cup

În lista turneelor bazate pe biatlon, Cupa Mondială IBU se află foarte sus. Este al doilea după Jocurile Olimpice de iarnă. Doar cei mai mulți biatleți de nivel superior sunt capabili să concureze. Există anotimpuri separate pentru bărbați și femei. În trecut, ligile feminine de biatlon au căzut sub umbrela Cupei Europei. Cu toate acestea, oamenii din afara acestui continent erau încă capabili să concureze.

În general, principala audiență și participanții la Cupa Mondială provin din țări nordice. Uniunea Internațională de Biatlon conduce acest eveniment. Este o serie care începe în noiembrie înainte de a se termina în martie. Națiunea gazdă pentru evenimentele Cupei Mondiale poate varia de la an la an.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Tot ce trebuie să știți despre pariurile la Cupa Mondială de biatlon IBU

Tot ce trebuie să știți despre pariurile la Cupa Mondială de biatlon IBU

Criteriul principal este că are pârtii de schi adecvate. Din 1977, aceste turnee au loc anual. În comparație cu sportivii celor mai mari sporturi internaționale biatlon jucătorii nu câștigă mulți bani. Premiul sărac pentru Cupa Mondială este destul de scăzut, câștigătorii fiecărui eveniment fiind recompensați în jur de 15.000 de dolari.

Campioana primește doar 28.000 de dolari. Sume atât de mici pentru turneele de biatlon de mare profil pot explica de ce casele de pariuri nu se concentrează pe acest sport. Cu toate acestea, cele mai bune site-uri de case de pariuri vor avea disponibile piețe de evenimente IBU.

Tot ce trebuie să știți despre pariurile la Cupa Mondială de biatlon IBU
Istoria Cupei Mondiale de biatlon IBU

Istoria Cupei Mondiale de biatlon IBU

În țările scandinave tradiția biatlonului își are originea în legendele zeului nordic Ullr. Se spunea că este atât un zeu al schiului, cât și al vânătorii. În Norvegia a fost dezvoltat ca o alternativă la antrenamentul armatei. Această națiune a organizat turnee de schi/tragere încă din secolul al XVIII-lea.

A durat destul de mult până să fie creată o Cupă Mondială de biatlon. Prima a avut loc în 1977. Un trofeu numit Big Crystal Globe a devenit premiul principal pentru acest eveniment. Este acordat celui mai bun biatlet general. Globurile mici de cristal sunt oferite celor care excelează cel mai înalt la schi sau la tir. Au fost cazuri de oameni care le-au câștigat pe ambele. Acești jucători tind să fie favoriții caselor de pariuri.

Frank Ullrich a câștigat Cupa Mondială inaugurală. De asemenea, a câștigat primul loc în perioada 1978 - 1981. În 1982 a fost creată o versiune a turneului pentru biatlete feminine. Prima femeie care a câștigat a fost Gry Østvik. Magdalena Forsberg a dominat acest campionat venind prima din 1996 până în 2001. Ullrich și Forsberg sunt exemple bune de ceea ce trebuie căutat la un concurent atunci când plasează un pariu sportiv online.

Istoria Cupei Mondiale de biatlon IBU
Tot ce trebuie să știți despre biatlon

Tot ce trebuie să știți despre biatlon

După cum sugerează și numele biatlon eveniment sportiv cuprinde două segmente. Mai întâi, concurenții trebuie să concureze între ei pe o pistă de schi fond. Pe tot parcursul cursei trebuie să se oprească și să se angajeze în runde de tragere (de obicei două sau patru). Jumătate din rundele de tragere trebuie făcute în poziția culcat, celelalte în picioare.

Concurenții pot avea prelungiri sau distanță adăugată la scorul lor final dacă au rezultate slabe în segmentele de tir. Cei cu cel mai scurt timp total sunt declarați câștigători. Biatlonurile sunt considerate destul de unice în cadrul lumea sportului. Cei care participă la competiții trebuie să aibă reflexe de schi excepțional de bune, precizie și vedere.

Biatleții trebuie să lovească cinci dintre ținte în timpul rundei de tragere. Dacă nu, fiecare țintă ratată va suporta o penalizare. Acest lucru poate varia în funcție de regulile competiției specifice. Uneori, o buclă de penalizare de 150 de metri trebuie coborâtă. Majoritatea oamenilor preferă să folosească tehnica de schi skate.

În timp ce schiați, pușca este purtată de concurent. Progresul lor este împărțit în timpi intermediari care sunt numărați la punctele de control. Acest lucru ajută atât arbitrii, cât și biatleții să țină evidența cine câștigă.

Tot ce trebuie să știți despre biatlon
Cum să pariezi pe Cupa Mondială de biatlon IBU

Cum să pariezi pe Cupa Mondială de biatlon IBU

Chiar dacă sportul în sine este oarecum unic, stilurile de pariere pentru biatlon sunt foarte asemănătoare cu cele văzute în alte tipuri de jocuri. Principalul lucru de reținut este că campionatele au loc practic întotdeauna în timpul iernii. Prin urmare, case de pariuri online nu va avea întotdeauna piețe deschise pe tot parcursul anului. Când în sfârșit devin disponibile, pariorul poate face o serie de pariuri.

Ei pot prezice care biatlet va ajunge să câștige cursa. Acest tip de pariuri este răspândit într-un număr mare de sporturi diferite. Principala diferență este că biatlonurile sunt împărțite în două evenimente. Acest lucru îi permite jucătorului să aleagă un câștigător atât pentru segmentul de schi, cât și pentru cel de tir.

Unii oameni preferă să aleagă primii trei clasați. Experților în biatlon le plac aceste pariuri, deoarece își pot folosi cunoștințele despre fiecare biatlet. Scopul este de a determina pozițiile exacte pe podium ale primilor trei.

Pariurile cu clasare superioară sunt populare, dar nu se găsesc pe toate site-urile de pariuri online. Aceasta implică prezicerea dacă biatleții se vor perechi mai mult cu alții. Comparația este o parte majoră a acestui format de pariere. Companiile de jocuri de noroc axate în principal pe sporturile de iarnă sunt mai probabil să le ofere.

Cum să pariezi pe Cupa Mondială de biatlon IBU
Cele mai bune site-uri de pariuri la Cupa Mondială de biatlon în 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri la Cupa Mondială de biatlon în 2024

Cu mai multe tipuri de sport majore, un jucător de noroc va avea o cantitate imensă de alegere în ceea ce privește site-urile de pariuri sportive. Problema este că comunitatea de pariuri consideră campionatele de biatlon ca nișă. Din fericire, există încă o mână de case de pariuri de renume și de înaltă calitate care se adresează acestei piețe.

BetVictor este o opțiune excelentă pentru cei care doresc metode bancare flexibile. Este posibil să pariați pe Cupa Mondială de biatlon IBU folosind atât carduri bancare, cât și portofele electronice. Acest site de pariuri online oferă și bonusuri competitive noilor utilizatori. Dacă pariori caută cote decente pe pariuri și o interfață de utilizator bună, atunci BetVictor este casa de pariuri pentru ei.

Același lucru se poate spune și pentru 10bet. În ultimii 20 de ani s-a impus ca un brand popular de pariuri sportive. Site-ul are licențe de la autoritățile de jocuri de noroc din Marea Britanie, Irlanda, Suedia și Malta. Peste un milion de oameni din întreaga lume aleg 10bet. O altă opțiune este 22Bet. Oferă pariuri online la biatlon persoanelor din Europa.

Este mai tânăr decât BetVictor și 10bet. Cu toate acestea, această companie reușește în continuare să ofere o experiență de pariere distractivă. Dacă jucătorii încă nu sunt siguri pe care să aleagă, ar putea citi recenziile clienților.

Cele mai bune site-uri de pariuri la Cupa Mondială de biatlon în 2024
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu