Pariază online pe KBO League Korean Series

Acesta este un ghid pentru a ajuta jucătorii să parieze pe KBO League Korean Series, unul dintre turneele majore de baseball din regiune. Liga KBO (Organizația Coreeană de Baseball) este cea mai bună ligă profesionistă de baseball din Coreea de Sud, care este și cea mai populară ligă sportivă din țară. În cel de-al 41-lea sezon, seria coreeană KBO League este seria finală anuală de campionat care se joacă după sezonul regulat.

Primele 5 echipe ale sezonului regulat se luptă într-o serie de playoff pentru a încununa echipa câștigătoare. Cele mai multe titluri sunt deținute de Kia Tigers (11), urmați de Samsung Lions (8).

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Tot ce trebuie să știți despre seria coreeană KBO League

Tot ce trebuie să știți despre seria coreeană KBO League

KBO este organismul de conducere care guvernează 2 ligi profesioniste de baseball din Coreea de Sud - Liga KBO și Liga Futures KBO. Pe lista lor de turnee sportive se află KBO League Korean Series și All-Star Game. Fiind membri ai Federației Internaționale de Baseball, aceștia au, de asemenea, sarcina de a facilita participarea echipei naționale de baseball la evenimente sportive internaționale.

Din 2000, echipa națională de baseball a Coreei de Sud a fost pusă ferm pe hartă, ajungând pe locul al doilea în World Baseball Classic (de două ori) și câștigând bronz și aur la Jocurile Olimpice din 2000 și, respectiv, 2008.

Seria coreeană KBO League joacă baseball foarte asemănătoare cu cele mai bune campionate de baseball. Regulile de baseball din Coreea de Sud sunt strâns legate de ligii majore americane de baseball (MBL). Amândoi au o regulă de lovitură desemnată (SUA, începând cu 2022), dar răsturnarea liliecilor considerată normală în Coreea de Sud este văzută ca ofensivă în SUA.

Legăturile nu sunt obișnuite în jocurile importante din SUA, care permit un număr nedefinit de reprize suplimentare pentru a decide câștigătorul. Deși egalitățile sunt foarte puține, Liga KBO pune o limită de 12 reprize pentru jocurile din sezonul regulat și o limită de 15 reprize în playoff, ceea ce înseamnă că echipele ar putea egala.

Tot ce trebuie să știți despre seria coreeană KBO League
Cum se joacă seria coreeană KBO League?

Cum se joacă seria coreeană KBO League?

KBO League Korean Series este un campionat anual care are loc după sezonul regulat (aprilie - septembrie). În timpul sezonului, 10 echipe joacă un total de 144 de jocuri jucând fiecare echipă de 16 ori. Cele mai mari evenimente de baseball atrag mulțimi de peste 28.000 de spectatori și ar fi mai mulți dacă stațiile de fotbal ar avea o capacitate mai mare.

Primele 5 echipe din sezon concurează cu primul meci disputat între echipele a patra și a cincea, echipa a patra începând cu un avans de 1-0. Câștigătorul (cel mai bun dintre 2 jocuri) va concura mai departe cu echipa de clasament a treia în semi-playoff.

Semi-Playoff-urile sunt cele mai bune dintre cele 5 jocuri, iar câștigătorul va juca împotriva celei de-a doua echipe clasate în Playoff. Playoff-urile sunt cele mai bune dintre cele 5 jocuri, iar câștigătorul se califică pentru a juca seria coreeană cu echipa clasată pe locul 1.

Seria coreeană este jocul de campionat care are nevoie de echipa câștigătoare pentru a câștiga 4 din cele 7 jocuri. Similar altor turnee de baseball, jocurile se joacă un joc pe zi până când există un campion. Jocurile se joacă în format 2-3-2 sau 2-2-1-1-1 care alternează între terenurile de acasă ale echipelor concurente.

Cum se joacă seria coreeană KBO League?
De ce sunt populare serialele coreene KBO pentru pariuri?

De ce sunt populare serialele coreene KBO pentru pariuri?

Este ușor să pariezi pe turneele de baseball din Coreea de Sud, având în vedere numărul de site-uri de pariuri online din care să alegi. Principalele tipuri de pariuri disponibile pentru seria coreeană KBO sunt Money Line, Run Line și Total, cu pariuri Futures și Prop uneori foarte limitate.

Money Line este un pariu popular care pot fi realizate în meciurile sezonului regulat, precum și în jocurile playoff de la sfârșitul sezonului. Paritorii plasează practic un pariu pe cine cred că va câștiga seria. Acolo unde este disponibil, poate fi plasat un pariu Futures pentru a prezice cine va fi următorul câștigător al seriei.

Pariurile Run Line sunt echivalentul pariurilor cu puncte sparte în NFL și sunt o formă foarte populară de pariere. Linia de rulare este întotdeauna setată la 1,5, iar pariorii au opțiunile de a paria pe -1,5 sau +1,5. Aceasta înseamnă că dacă o echipă are -1,5, trebuie să câștige cu 2 runde sau mai mult; dacă echipa are +1,5, trebuie să piardă cu 1 run sau să câștige jocul pentru ca pariorii să câștige pariul Run Line.

Pariurile totale sunt pur și simplu în cazul în care un parior decide dacă numărul total de rulări este mai mare sau mai mic decât numărul stabilit de pariuri sportive online.

De ce sunt populare serialele coreene KBO pentru pariuri?
Cum să pariezi pe seriale coreene KBO

Cum să pariezi pe seriale coreene KBO

Când jucătorii doresc să parieze pe turnee de baseball precum seria coreeană KBO League, trebuie mai întâi să găsească o casă de pariuri sportive online sigură, sigură și de renume, care să ofere acest sport. Se poate presupune că acești factori sunt în vigoare prin prezența unei licențe emise de o autoritate de încredere. Jucătorii noi, în special, ar trebui să aibă grijă de bonusuri grozave de bun venit pe unele site-uri.

De asemenea, merită să verificați metodele de plată și retragere pentru a găsi una convenabilă pentru jucător. Înregistrarea la o casa de pariuri sportive online presupune introducerea datelor personale, selectarea unei metode de plată, finanțarea contului, navigarea la pagina de sport, selectarea unui meci și plasarea unui pariu.

Pentru a crește șansele unui parior de a face pariuri bune, acesta trebuie să studieze jocul, echipele și jucătorii individuali. Cunoașterea modului în care se joacă jocul, studierea statisticilor și acordarea de atenție la orice știri despre echipe și jucători pot ajuta pariorul să facă pariuri mai informate, cu șanse mai mari de câștig.

Vremea poate fi un factor important deoarece unele echipe/jucători joacă mai bine în anumite condiții și ar putea fi criteriul decisiv atunci când plasează pariuri Run Line. De asemenea, este important să știți cine sunt primii aruncători și bateți (împreună cu statisticile lor), deoarece acest lucru poate influența serios modul în care decurge jocul.

Cum să pariezi pe seriale coreene KBO
Cele mai bune site-uri de pariuri din seria coreeană din KBO League în 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri din seria coreeană din KBO League în 2024

Pentru a găsi cea mai bună casă de pariuri online, consultați recenziile bettingranker ale site-urilor de încredere pentru a ajuta jucătorii să găsească site-ul potrivit pentru ei. Unul dintre cele mai bune pentru seria coreeană este Betwinner, care deservește peste 53 de țări, în 43 de limbi, folosind 31 de monede. Are peste 90 de opțiuni de depunere, o gamă largă de piețe și o mulțime de bonusuri pentru jucătorii noi și consacrați.

Betwinner oferă joc în joc, meciuri în flux live în timp ce afișează statistici pe partea laterală a paginii. Are o aplicație mobilă disponibilă pentru descărcare pentru iOS și Android, sau site-ul web poate fi accesat direct de pe un dispozitiv mobil.

Un alt pariu sportiv online recomandat este Dafabet care este mai orientat spre piața asiatică, dar este și licențiat pentru utilizare în Marea Britanie. Este un site solid înființat în 2004, care acceptă 13 valute și oferă site-ul în 11 limbi.

Dafabet are o caracteristică interesantă care permite pariorilor să încaseze înainte ca un joc să se încheie, deși cu doar o fracțiune din câștiguri. De asemenea, oferă un instrument de generare de pariuri pentru a ajuta jucătorii să-și construiască propriul pariu personalizat. Cotele sunt afișate instantaneu pentru a oferi mai multă comoditate jucătorului.

Cele mai bune site-uri de pariuri din seria coreeană din KBO League în 2024
Scurtă istorie a seriei coreene KBO League

Scurtă istorie a seriei coreene KBO League

Liga KBO a fost fondată în 1982, prima serie coreeană fiind jucată între OB Bears și Samsung Lions. În primii 6 ani ai Ligii KBO, sezonul a fost împărțit în 2, echipele de top din fiecare jumătate de sezon confruntându-se între ele în Campionatul din Seria Coreeană.

Acest lucru s-a schimbat în 1986, deoarece aceeași echipă a câștigat ambele jumătăți de sezoane în anul precedent, rezultând nicio serie coreeană în 1985. Următoarele campionate de baseball au fost jucate între primele două echipe din fiecare jumătate de sezon pentru a asigura o serie coreeană. Acest format s-a dezvoltat de atunci în primele 5 echipe actuale dintr-un sezon întreg care concurează în playoff.

Scurtă istorie a seriei coreene KBO League
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu