Pariază online pe Monaco Grand Prix

Marele Premiu de la Monaco este unul dintre cele mai mari evenimente de Formula 1 și are loc în fiecare an. Este foarte popular pe site-urile de pariuri sportive online. Este organizat de Automobile Club de Monaco. Circuitul, cunoscut sub numele de Circuit de Monaco, are o lungime de 3,337 km pe tur, iar numărul total de ture care compun cursa este de minim 78. Formează ceea ce este cunoscut sub numele de Tripla Coroană a Motorsportului alături de 24 de ore Le Mans și Indy 500 și face parte din Campionatele de Formula 1.

Nu este o pistă de curse special construită; este de fapt o cursă rutieră pe străzile orașului foarte plin de farmec Monte Carlo. Deoarece străzile sunt foarte înguste și cuprind mai multe viraj, schimbări de cotă și un tunel, este considerată una dintre cele mai provocatoare curse de Formula 1.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Istoria Marelui Premiu de la Monaco

Istoria Marelui Premiu de la Monaco

Primul Grand Prix de la Monaco a avut loc în 1929 și a fost câștigat de William Grover-Williams la volanul unui Bugatti, cu toate acestea, cu doar un an înainte ca cererea pentru trecerea cursei să fie actualizată la statutul național să fie refuzată, Marele Premiu de la Monaco aproape că nu a existat.

Acest lucru se datorează faptului că pista de curse propusă folosea drumuri în principal din alte țări care se învecina cu Monaco. Pentru a ocoli această problemă, pista a fost creată pe străzile din Monte Carlo. De asemenea, însemna că această pistă era mult mai scurtă decât de obicei Curse de Formula 1 traseele, însă, ceea ce le lipsește ca lungime îl compensează în numărul de tururi.

Istoria Marelui Premiu de la Monaco
Ce este Formula 1?

Ce este Formula 1?

Cursele de Formula 1, adesea prescurtate la F1, sunt a sportul cu motor care este cunoscut la nivel internațional. Este guvernat de Federația Internațională de Automobile (Fédération Internationale de l'Automobile) și scopul este de a câștiga cursa, totuși există o listă de reguli care trebuie respectate în timp ce faceți acest lucru.

Cursele din ligile de Formula 1 au peste 305 km, iar câștigătorul este pilotul care finalizează cursa în mai puține ture.

În timpul sezonului de Formula 1, în întreaga lume se desfășoară o serie de curse cunoscute sub numele de Grand Prix. Cele mai multe dintre ele au loc pe piste de curse construite special, dar unele, cum ar fi Monaco, sunt rulate pe drumuri din oraș, care sunt închise traficului obișnuit. Campionatele de Formula 1 sunt o mare remiză pentru cele mai bune case de pariuri online.

Ce este Formula 1?
Premiul Marelui Premiu

Premiul Marelui Premiu

Există o sumă mare de bani în joc pentru toți participanții la Marele Premiu de la Monaco. În prezent, premiul se ridică la aproximativ 1 miliard de dolari, care este împărțit între participanți într-un mod destul de complex. Primele 10 echipe care au terminat primesc aproximativ jumătate din pot pe o scară variabilă, toți ceilalți participanți primind aproximativ 10 milioane de dolari fiecare, cu condiția să fi terminat în primii 10 2 din ultimii 3 ani.

Premiul Marelui Premiu
Popularitate

Popularitate

Marele Premiu de la Monaco atrage un număr mare de spectatori în fiecare an, aproximativ 100.000 de oameni coboară în orașul Monte Carlo pentru a vedea acțiunea de pe margine, iar dacă numiți spectatorii de pe balcoanele hotelurilor și apartamentelor și pe cei care închiriați iahturi pentru a obține o vedere minunată de la portul de agrement, puteți dubla acest număr cu ușurință.

Dintr-un întreg lista turneelor sportive, Formula 1 rămâne una dintre cele mai populare de văzut în direct, de urmărit la televizor și de pariat.

Popularitate
Piloți de Formula 1 cunoscuți

Piloți de Formula 1 cunoscuți

Ayrton Senna este singurul pilot care a câștigat de 6 ori Marele Premiu de la Monaco. 5 dintre aceste victorii au fost consecutive între 1989 și 1993. Graham Hill și Michael Schumacher sunt singurii doi piloți care s-au apropiat vreodată de acel record, ambii câștigând de 5 ori fiecare.

Sir Lewis Hamilton, care a câștigat de 3 ori Marele Premiu al Monaco, concurează și astăzi și este unul dintre cele mai mari nume din acest sport. Max Verstappen, câștigătorul Marelui Premiu al Monaco 2021 avea doar 23 de ani când s-a ridicat pe podiumul câștigătorilor.

Piloți de Formula 1 cunoscuți
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru Marele Premiu din Monaco din 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru Marele Premiu din Monaco din 2024

Există multe site-uri de pariuri grozave pentru oricine dorește să parieze pe Marele Premiu de la Monaco sau pe cursele de Formula 1 în general. Cel mai bine este să alegeți un site care să permită pariurile pe o listă de turnee sportive, inclusiv turnee majore de Formula 1, decât să aveți o selecție limitată.

Site-urile de renume vor oferi o varietate de sporturi pe care să pariezi, iar majoritatea sunt ușor de utilizat online. Site-uri precum 888 Casino și BetVictor vor oferi, de asemenea, un gama de bonusuri, inclusiv bonusuri de bun venit pentru persoanele care se înregistrează la ei pentru prima dată. Asta înseamnă că cu aceste site-uri, banii tăi vor merge mult mai departe.

Unele site-uri de pariuri online, cum ar fi William Hill, au, de asemenea, magazine de pariuri în care poți accesa pentru a plasa un pariu fizic. Acest lucru este ideal pentru cei care doresc să parieze pe următoarea cursă, dar care nu pot folosi un site de pariuri mobil online din orice motiv.

Unora le place să stea și să urmărească cursa în direct, pe care o poți face în magazinul de pariuri, înconjurați de oameni care au aceleași gânduri, toți aplauda șoferul ales.

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru Marele Premiu din Monaco din 2024
Cum să pariezi pe Monaco Grand Prix

Cum să pariezi pe Monaco Grand Prix

Pariul pe Marele Premiu de la Monaco nu ar putea fi mai ușor. Mai întâi trebuie să vă găsiți un site de pariuri online de renume, așa cum am menționat mai devreme. Consultați recenziile, metodele de depunere și politica lor de joc responsabil.

Odată ce sunteți mulțumit de site-ul ales, creați un cont și conectați-vă Modalitate de plată la el. Majoritatea site-urilor acceptă carduri de debit și de credit, unele vor accepta, de asemenea, PayPal și alte plăți prin portofel electronic.

Alege-ți cursa aleasă dintr-unul dintre turneele de Formula 1, decide cine vrei să câștigi, în funcție de strategia pe care o dorești (uniora le place să aleagă doar un nume dintr-o pălărie!) și puneți pariul. Site-ul va fi clar în ceea ce privește șansele dvs., cu cât șansele sunt mai mari, cu atât randamentul este mai mare – dar și mai puțin probabil să se realizeze. Apoi stai pe spate și urmărește cursa care se desfășoară.

Dacă câștigi, suma pe care ai câștigat-o, în funcție de șansele pe care le-ai avut, va fi plătită automat în cont online. Pentru a retrage acest lucru, va trebui să intri în cont pentru a-l solicita.

În mod normal, retragerea câștigurilor va reveni doar pe cardul (sau metoda de plată) din care au ieșit banii, așa că, dacă ați plătit prin card de credit, nu veți putea retrage pe PayPal, de exemplu.

Cum să pariezi pe Monaco Grand Prix
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu