Pariază online pe NCAA March Madness

Pe lista evenimentelor majore anuale de baschet există puține mai mult profil decât Turneul de baschet masculin din Divizia I NCAA. Se mai numește colocvial March Madness. Aceste turnee includ 68 dintre cele mai mari echipe de baschet universitare. Jocurile cu o singură eliminare sunt folosite pentru a determina cea mai bună echipă. Asociația Națională de Atletism Colegial le conduce.

După cum sugerează și numele, au loc în fiecare an în martie. Jucătorii de noroc vor trebui să aștepte până în această perioadă a anului pentru ca companiile de pariuri sportive online să deschidă piețele pentru eveniment.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știți despre pariurile pe NCAA March Madness

Tot ce trebuie să știți despre pariurile pe NCAA March Madness

Nu există un loc unic pentru aceste jocuri. Ca și alte ligi mari de baschet, acestea sunt răspândite în diferite orașe din Statele Unite. Există un fond de premii de 170 de milioane de dolari, din care fiecare școală din Divizia I primește o parte. Dacă se descurcă bine în timpul turneelor March Madness, cota lor din acest fond poate crește.

Cei care nu sunt familiarizați cu acest sport ar putea considera baschetul la facultate ca fiind oarecum amator. Cu toate acestea, în ultimele decenii echipele sportive din NCAA au făcut din acest eveniment o dată importantă în calendarul baschetului profesionist.

Site-uri de case de pariuri online peste tot în lume analizează performanța echipelor pentru a determina șansele lor de a ajunge pe primul loc.

Tot ce trebuie să știți despre pariurile pe NCAA March Madness
Tot ce trebuie să știți despre baschet

Tot ce trebuie să știți despre baschet

Baschetul este una dintre cele mai mari forme de sporturi populare. În timpul jocurilor pentru aceste turnee două echipe concurează una împotriva celeilalte. Există cinci jucători pentru fiecare echipă. Scopul principal este să tragi cât mai mulți mingi de baschet pe cât posibil în cercul echipei adverse.

În același timp, jucătorii trebuie să-și apere propriul cerc de atacuri. Un câmp standard va aduce echipei două puncte. Dacă se face în timp ce este poziționat în spatele liniei de trei puncte, atunci vor fi acordate trei.

Faulturile sunt un aspect cheie al turneelor de baschet. Când apar, ceasul este oprit. Echipa care a fost faultată poate trage un număr de lovituri libere cu cerc. Acestea merită câte un punct fiecare. Până la sfârșitul jocului, echipa care a câștigat cel mai mare număr de puncte este declarată câștigătoare. Pe parcursul evenimente sportive de obicei, ei avansează la următoarea etapă.

Uneori, ambele echipe vor remiza. Dacă acesta este cazul, este o reglementare standard pentru efectuarea orelor suplimentare. Mingea este mutată prin săritura în timpul alergării. Acest lucru este cunoscut sub numele de dribling. Jucătorii în atac pot folosi o gamă largă de tipuri diferite de lovituri.

Tot ce trebuie să știți despre baschet
Cum să pariezi pe NCAA March Madness

Cum să pariezi pe NCAA March Madness

Dacă jucătorul dorește un tip de pariu simplu, ar putea plasa pariuri pe linie monetară. Acest lucru poate implica alegerea unei echipe predominante, precum și modul în care punctele de bani vor câștiga. Pe măsură ce persoana își adaugă tipul de pariu, câștigurile potențiale cresc adesea. Cu toate acestea, compromisul este că șansele vor scădea.

Numeroase site-uri de case de pariuri online permit utilizatorilor să includă statistici de meci în pariurile lor. Acestea pot include trei puncte, blocaje și recuperări. Mulți jucători le place să aleagă un potențial MVP pentru jocurile individuale March Madness.

Un pariu Parlay permite adăugarea mai multor echipe la un singur pariu. Maximul este de obicei opt echipe. Totalurile lor trebuie să acopere diferența de puncte de meci. Cu cât numărul de echipe este mai mic, cu atât șansele de câștig vor fi mai mari. Dacă sunt alese opt, cota poate fi de până la 150/1. Deși plata poate părea atrăgătoare, este foarte puțin probabil ca predicțiile să devină realitate.

Turneele de baschet precum March Madness sunt ideale pentru pariuri futures. Pariătorul alege o echipă despre care cred că va ajunge numărul unu. Este important să ținem cont de statisticile actuale și de performanțele anterioare. Casele de pariuri de nișă pot oferi tipuri de pariuri mai exotice.

Cum să pariezi pe NCAA March Madness
Cele mai bune site-uri de pariuri NCAA March Madness din 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri NCAA March Madness din 2024

Jocul de baschet este extrem de popular în cadrul comunităților de pariuri online. Pe unele site-uri de case de pariuri este pe locul doi după fotbal. Cu o astfel de prevalență, un parior pentru prima dată poate găsi dificil să aleagă mărci decente. Când vine vorba de pariuri pe baschet, trei site-uri ies în evidență. Primul este William Hill. Când vor începe campionatele NCAA, acest site va oferi o gamă largă de piețe atrăgătoare.

În trecut, William Hill era cunoscut în mare parte pentru casele de pariuri din cărămidă și mortar. Mai recent s-a mutat online. Aspectul site-ului lor este simplificat în design, facilitând utilizatorilor să plaseze rapid pariuri la baschet.

Alternativ, jucătorul ar putea folosi 888 Sporturi pentru pariuri la campionatele March Madness. În general, site-ul său bifează toate căsuțele importante. Oferă securitate bună, o mulțime de metode bancare, o varietate de tipuri de pariuri și asistență prietenoasă pentru clienți. 888 Sport va atrage oamenii care caută o casă de pariuri solidă. O altă opțiune este Mr Play.

Ca marcă, este mai puțin cunoscut decât William Hill și 888 Sport. În ciuda acestui fapt, platforma deținută de Aspire Global s-a dovedit a fi foarte populară printre fanii baschetului. Dispune de un instrument de urmărire a meciurilor și de pariuri în joc.

Cele mai bune site-uri de pariuri NCAA March Madness din 2024
Istoria NCAA March Madness

Istoria NCAA March Madness

În 2011, radiodifuzorul CBS Sports a redenumit Turneul de baschet masculin din Divizia I NCAA ca „March Madness”. Drept urmare, unii fani ai sportului ar putea presupune că acest eveniment are puțin peste un deceniu.

Cu toate acestea, istoria sa este mult mai bogată. De fapt, originile sale merg până în 1852. Universități precum Yale și Harvard s-au provocat reciproc la curse de canotaj. Până la sfârșitul anilor 1800, acest lucru sa extins la alte sporturi, inclusiv baschetul.

La începutul secolului al XX-lea a existat un impuls pentru a crea o organizație axată pe schimbarea regulilor sportului universitar și să o facă mai sigură. Până în 1905 a fost înființată Asociația Intercolegială Atletică a Statelor Unite (IAAUS). Numele său a fost schimbat în NCAA în 1910.

NCAA a creat o serie de reguli pentru baschet în timpul secolului al XX-lea. S-a înregistrat o creștere atât a numărului de membri, cât și a numărului de campionate. S-au făcut oferte cu rețele pentru a difuza aceste jocuri. Ca rezultat, mai mulți jucători au putut să urmărească și să parieze pe ei.

Acest lucru a făcut ca campionatele NCAA (și March Madness în special) să devină foarte cunoscute. Organizația are acum venituri nete anuale de zeci de milioane de dolari.

Istoria NCAA March Madness
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu