Știri

August 31, 2022

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru tenis

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Tenisul este un sport extrem de popular, fiind în top 5 cele mai populare sporturi din lume și al doilea sport favorit în Marea Britanie. Există o istorie lungă de pariuri pe tenis, aproape la fel de lungă ca favoritul din toate timpurile a curselor de cai. În plus, există o mulțime de ligi de tenis și competiții de Grand Slam în întreaga lume, oferind o mulțime de șanse pentru pariuri sportive aproape zilnic.

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru tenis

Jucătorii vedete au devenit nume cunoscute, iar mulți oameni cărora le place să parieze pe sport vor profita de ocazia de a paria pe jucătorii de vedetă preferați. Apariția lui pariuri sportive online a făcut pariurile pe acest sport și mai populare și mai ușor accesibile pentru fanii de pe tot globul. Există multe piețe diferite pe care să pariezi, inclusiv o serie de opțiuni de pariuri live înainte de meci și în joc, precum și pariuri futures.

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru tenis

Unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri pentru pariuri pe tenis pot fi găsite pe https://bettingranker.com/. Site-urile enumerate aici sunt legitime și de încredere, deținând licențe de la cele mai respectate autorități de licențiere din lume, cum ar fi Curacao. Aceasta înseamnă că vor păstra în siguranță detaliile și tranzacțiile jucătorilor, astfel încât jucătorii să se poată simți liberi să plaseze pariuri pe site-urile lor fără niciun risc. 

Între ele, oferă o prezență în aproape fiecare colț al lumii și au o cantitate extraordinară de limbi pentru a permite tuturor oamenilor să înțeleagă site-urile în mod clar. Site-urile oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de plată pentru a permite accesul ușor pentru toți jucătorii lor.

Aceste site-uri de pariuri online sunt disponibile online și, de asemenea, prin intermediul aplicațiilor mobile, cu site-uri bine concepute, intuitive și ușor de navigat, care fac să plasați pariuri o ușoară. Ei oferă câteva bonusuri de bun venit foarte atractive de care sunt relativ ușor de beneficiat, precum și recompense de loialitate pentru jucătorii lor consacrați. Pe aceste site-uri, jucătorii vor găsi unele dintre cele mai bune cote disponibile în industrie, cu un procent de plată de 95% și în creștere. Site-urile oferă o mulțime de sporturi diferite pe lângă tenis, așa că există ceva de interes pentru toți fanii pariurilor sportive.

Tipuri de pariuri populare pe tenis

Tenisul a devenit un sport extrem de popular pe care să pariezi din cauza opțiunilor vaste disponibile pentru parori. De asemenea, a fi un joc între 2 persoane (sau 4 în meciurile de dublu) îl face mai interesant și posibil imprevizibil, mai ales dacă unul dintre jucători se accidentează sau nu joacă la fel de bine cum joacă de obicei. În afară de cele obișnuite tipuri de pariuri, tenisul oferă un număr incredibil de oportunități de pariere diferite în joc, bazate pe puncte, jocuri și seturi.

Pariuri Moneyline

Acestea sunt cele mai simple pariuri și pur și simplu prezic cine va câștiga meci sau turneu. Deoarece există de obicei un favorit clar, șansele ca jucătorul favorit să câștige nu sunt favorabile pentru o plată mare, dar sunt de obicei mai bune decât banii. Cu toate acestea, dacă un nefavorabil câștigă, poate fi un sport profitabil pe care să pariezi.

Pariuri pe marginea jocului (Handicap)

Pariurile pe game spread sunt pariurile pe câte jocuri vor câștiga oricare dintre cei 2 jucători în meci unul față de celălalt. Nu se bazează pe cine va câștiga meciul, ci pe modul în care jucătorii vor performa. Pariorii au șanse mai bune de câștig cu aceste pariuri spread, mai ales când există o favorită clară pentru a câștiga. 

Se acordă handicapuri celor 2 jucători pentru a „echipa terenul de joc”. Numărul final de jocuri câștigate de fiecare jucător va fi ajustat prin adăugarea sau scăderea handicapurilor, iar dacă pariorii au prezis corect, aceștia câștigă.

Setați pariuri cu spread (handicap)

Acest tip de pariu este foarte asemănător cu game spread-urile, dar se face pe baza seturilor câștigate într-un meci. Din nou, deoarece terenul de joc este egalat, pariorii pot obține cote mai favorabile pentru câștig. Chiar și jucătorul cel mai puțin favorit poate fi pariat pentru a câștiga unul sau două seturi într-un meci, chiar dacă nu câștigă meciul definitiv.

Pariuri peste/sub

Acest tip de pariu se pariază pe numărul de seturi de care va fi nevoie pentru ca jocul să se încheie. Pariorii pariază dacă vor fi mai multe (peste) sau mai puține (sub) seturi decât estimările caselor de pariuri pentru meci. Meciurile din trei seturi vor avea întotdeauna o linie peste/sub de 2,5 seturi. Mai simplu spus, pariurile pe over înseamnă că meciul va dura 3 seturi. Pariurile sub înseamnă că va fi o victorie în 2 seturi consecutive.

Sfaturi pentru pariuri sportive

Tenisul este un joc unic și are câteva caracteristici unice care ar trebui să fie luate în considerare atunci când decideți cine și unde să plasați pariuri. In primul rand este suprafata pe care se juca, fie tare, argila sau iarba. Fiecare dintre aceste suprafețe oferă un tip diferit de joc, iar jucătorii de tenis pot fi mai talentați pe anumite suprafețe. 

Ca și în cazul tuturor sporturilor, statisticile jucătorilor ar trebui studiate cu atenție pentru a descoperi în ce aspecte ale jocului excelează, indiferent dacă este vorba de câte puncte de break câștigă sau de numărul de erori neforțate etc. pariorilor o șansă mai mare de a face pariuri profitabile.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland
2024-04-18

Scufundați-vă în fior: alegerile viitoare ale mizelor Doubledogdare ale Keeneland

Știri