Totul despre pariurile Badminton

Chiar și brizele minore pot afecta cursul volanului, prin urmare badmintonul competitiv se joacă în mod normal în interior. Pe de altă parte, badmintonul recreațional este un sport popular în timpul verii. Terenul dreptunghiular are 44 de picioare (13,4 metri) lungime și 17 picioare (5,2 metri) lățime pentru simplu și 20 de picioare (6,1 metri) lățime pentru dublu.

În centrul curții, o plasă înaltă de 5 picioare (1,5 metri) se întinde pe lățimea curții. Este necesară o zonă curată de 4 picioare (1,3 metri) în jurul terenului. Voleiul se joacă exclusiv prin lovirea volanului înainte și înapoi peste fileu, fără a-i permite acestuia să intre în contact cu podeaua sau solul în interiorul limitelor terenului.

Scopul acestui joc este de a lovi volanul sau un proiectil cu pene cu racheta pentru a-l menține să zboare și să se îndepărteze de sol dacă se află în terenul tău. Un singur joc de badminton poate dura până la două victorii în jocuri cu un scor final de 2:0 sau 2:1. Jocul este câștigat de jucătorul care înscrie primul 21 de puncte. Jucătorul primește un punct pentru fiecare raliu câștigat.

Jocul va continua până când unul dintre adversari câștigă un avantaj de 2 puncte, moment în care scorul va fi 20:20. Sistemul de punctare la badminton este similar cu cel al voleiului, partea care servește fiind cea care a câștigat mitingul precedent. Badmintonul se joacă în simplu, dublu și dublu mixt, la fel ca tenisul.

Totul despre pariurile Badminton
Cum să pariezi pe badminton

Cum să pariezi pe badminton

Când vine vorba de pariuri online pe badminton, veți descoperi o multitudine de opțiuni din care să alegeți și să puneți pariurile. În primul rând, vei determina dacă pariul pe el este legal. Veți afla, de asemenea, despre numeroasele alternative legale de pariuri sportive disponibile pentru a paria pe badminton, precum și despre cum să analizați astfel de pariuri.

Veți afla, de asemenea, despre unele dintre cele mai recente cote pentru badminton. Cel mai important, veți descoperi cum să profitați de pe urma badmintonului și cum să depuneți și să retrageți fonduri din casele de pariuri sportive cu cote la badminton.

Cum să pariezi pe badminton
Pariurile pe badminton sunt legale?

Pariurile pe badminton sunt legale?

Este perfect legal să pariezi pe badminton. Dacă sunteți un iubitor al sportului și doriți să pariați pe el, nu ar trebui să vă faceți griji, deoarece puteți face acest lucru în toată țara pe casele de pariuri sportive online care operează în alte țări. Aveți permisiunea de a paria pe badminton dacă acele servicii de pariuri online oferă cote, la fel ca și pentru alte sporturi.

Pur și simplu creați un cont cu un serviciu de pariuri sportive de renume și legal și sunteți gata să începeți. Dacă locuiți într-un stat în care pariurile sportive pe internet sunt reglementate, cotele pentru acest sport pot fi sau nu disponibile. Cel mai probabil va fi determinat de dimensiunea turneului de badminton.

Pariurile pe badminton sunt legale?
Cele mai bune pariuri la badminton

Cele mai bune pariuri la badminton

Liniile de pariuri la badminton sunt un set comun de pariuri pentru sport cu reguli și formate comparabile.

Pariuri pe meci/ câștigător al jocului și pariuri cu handicap

Deoarece nu există egalități în badminton, casele de pariuri vă vor permite să pariați pe Jucătorul 1 sau Jucătorul 2, care, după părerea pariorului, va câștiga meciul sau jocul. Aceasta este cea mai populară piață de pariuri. Unele case de pariuri oferă pariuri pentru a câștiga un anumit punct de extragere atunci când vine vorba de pariuri live. La fel ca un pariu pentru un meci/un câștigător al jocului, pariurile sportive oferă un pariu cu handicap pentru meciul complet, precum și pentru un anumit joc, acesta din urmă fiind cel mai de obicei accesibil în liniile live. Din păcate, numărul de evenimente sportive de badminton accesibile pentru pariuri este limitat.

Pariuri pe badminton peste/sub

Pariul pe Over/Under la badminton este la fel ca pariul pe orice alt sport. Pariuri sportive online va selecta un număr și, în funcție de pariu, puteți paria Peste sau Sub această cifră.

Acest tip de pariu unic vă permite să faceți o serie de pariuri diferite. Puteți ghici câte jocuri vor fi, deoarece este un format cel mai bun din trei. Puteți miza pe suma totală de puncte marcate în fiecare joc, precum și pe numărul total de puncte marcate de fiecare participant.

Pariază pe totaluri de badminton

Nu pariezi pe o echipă care să câștige; în schimb, pariezi pe numărul total de puncte pe care ambii jucători le vor înscrie împreună. Puteți paria că jucătorii vor înscrie mai mult sau mai puțin decât numărul așteptat de puncte.

De exemplu, dacă doi jucători se jucau unul cu celălalt și totalul așteptat era 34,5, pariul Over era favorizat la -130, iar pariul Under era la +110, acesta ar fi un exemplu în acest sens. Asta înseamnă că ambii jucători au șansa de a înscrie mai mult de 34,5 puncte. Dacă doriți să pariați pe over, scorul total trebuie să fie de 35 de puncte sau mai mare.

Pariază pe spread-uri de badminton

Este simplu să pariezi pe spread-ul unui joc de badminton. Aceasta înseamnă că pariezi dacă un jucător va câștiga sau va pierde cu un anumit număr de puncte. Puteți paria pe un jucător care câștigă sau pierde cu un anumit număr de puncte.

De exemplu, dacă jucătorul 1 și jucătorul 2 concurau unul împotriva celuilalt, spread-ul a fost stabilit la 3,5 în favoarea jucătorului 2. Pe tabla de cote, jucătorul 2 ar avea -3,5 lângă numele său, indicând că un pariu pe el ar avea trebuie să câștige cu mai mult de 3,5 puncte pentru a plăti. Jucătorul 1 ar avea cote +3,5, ceea ce înseamnă că ar putea pierde cu trei puncte sau ar putea câștiga complet jocul, iar un pariu pe el ar câștiga.

Cele mai bune pariuri la badminton
Sfaturi pentru pariuri la badminton

Sfaturi pentru pariuri la badminton

Înainte de a începe meciul, este esențial să luăm în considerare motivația jucătorului pentru eveniment, ratingul său și forma actuală, care – ca și în alte sporturi – este o componentă critică. Mulți jucători de badminton, precum jucătorii de tenis, preferă anumite turnee. Deoarece au o motivație sporită ca urmare a participării la astfel de evenimente, au performanțe bune.

Dacă nu știi nimic despre badminton, nu vei putea judeca șansele de câștig mai bine decât casa de pariuri. Ca urmare, ar trebui să fii cu ochii pe piață până la analizând șansele publicat de alte case de pariuri sportive, folosind instrumente statistice și ținând un ochi pe mișcarea liniei înainte de începerea jocului.

Deoarece cotele pentru pariurile live de meci/Câștigător, Handicap și Total la badminton fluctuează atât de frecvent, asigurându-vă că pariurile în timpul meciului sunt de obicei realizabile. Un parior trebuie să aibă un plan de acțiune pregândit pentru pariurile live, cu pași logici pentru a preveni deciziile emoționale în timpul jocului.

Faceți un surebet sau așteptați rezultatul meciului? Acceptați o pierdere atunci când jocul s-a desfășurat diferit decât era de așteptat sau recuperați prin pariuri pe un rezultat diferit? Trebuie să aveți răspunsuri pregătite la următoarele întrebări, deoarece nu există un plan ideal care să promite succes 100%.

Sfaturi pentru pariuri la badminton
Joc responsabil

Joc responsabil

Pentru a preveni pierderea bruscă a multor bani, ar trebui să vă gestionați finanțele cu prudență. Amintiți-vă, nu ar trebui să puneți niciodată mai mulți bani într-un pariu decât sunteți pregătit să pierdeți. Pentru a evita irosirea toți banii deodată, ar trebui să vă împărțiți fondurile.

Dacă aveți o cursă de ghinion, nu încercați să compensați mărind dimensiunea pariului. Trebuie fie să stabiliți o restricție cu privire la cât de mult puteți depune în fiecare lună sau o limită pentru cât puteți pierde într-un singur joc.

Trebuie să fii capabil să-ți reglezi emoțiile și să recunoști când să renunți. Când ești supărat, ai mai multe șanse să faci judecăți neplăcute, ceea ce este groaznic când vine vorba de jocuri de noroc. Păstrați întotdeauna capul limpede și analizați amănunțit următoarea decizie.

Dacă lucrurile se înrăutățesc și începi să simți că dezvoltați o dependență, încercați să vă autoexcludeți. Autoexcluderea le permite celor care au probleme cu dependența de jocuri de noroc să ia o pauză și să-și concentreze viața și banii. Vă poate reconecta cu mai multe servicii comunitare care să vă ajute să rezolvați problema legată de jocurile de noroc, precum și să vă ofere sprijinul de care aveți nevoie dacă nu sunteți sigur cum să gestionați următorii pași în procesul de recuperare.

Joc responsabil