Pariază online pe Davis Cup

Cupa Davis este în prezent unul dintre cele mai importante evenimente internaționale și unul dintre cele mai mari evenimente sportive din calendarul tenisului. Organizat și supravegheat de Federația Internațională de Tenis (ITF), formatul de bază este un turneu knock-out pe echipe. Câștigătorii evenimentului în fiecare an vor deține titlul de echipă din Campionatul Mondial. Prima Cupă Davis a avut loc în 1900 cu doar două echipe – Marea Britanie și SUA. Cu toate acestea, până în 2016, participau echipe din 135 de țări.

De-a lungul anilor, cele mai de succes echipe au fost cele din SUA și Australia. SUA au câștigat 32 de titluri. Inițial, doar jucătorii amatori puteau lua parte. Din 1968 au putut concura și jucători înregistrați la nivel național. Acest lucru sa schimbat în 1973, când profesioniștii au putut începe să ia parte.

Tot ce trebuie să știi despre Cupa DavisTotul despre tenisDe ce este atât de popular să pariezi Cupa Davis?Cum să pariezi pe Cupa DavisIstoria Cupei Davis
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Tot ce trebuie să știi despre Cupa Davis

Tot ce trebuie să știi despre Cupa Davis

Fondul de premii pentru Cupa Davis este în prezent de 23 de milioane de euro. Totuși, nu doar jucătorii iau acasă o parte din premiul în bani. Federațiile din fiecare țară care supraveghează sportul vor beneficia de cât de bine performează echipa lor.

Primul turneu

Davis a fost unul dintre jucătorii din prima turneu iar echipa sa a câștigat primele trei meciuri. În anii care au urmat, turneul sa extins pentru a include și alte țări, inclusiv Belgia, Austria și Franța. În 1972 a devenit un turneu knockout. Organizatorii au creat un sistem de competiție pe niveluri în 1981 și de atunci au existat revizuiri regulate ale formatului.

Tot ce trebuie să știi despre Cupa Davis
Totul despre tenis

Totul despre tenis

Tenis a devenit unul dintre cele mai populare sporturi pentru spectatori din lume. În timp ce jucătorii din SUA au dominat sportul în anii 80 și 90, jucătorii din alte țări au participat de atunci la unele dintre turneele mondiale majore, cum ar fi Wimbledon, French Open și US Open.

Toate acestea sunt televizate, iar cifrele de vizionare sunt întotdeauna mari. În majoritatea campionatelor, bărbații vor juca meciuri care sunt cel mai bun din cinci seturi, în timp ce femeile vor juca cel mai bun din trei seturi.

Totuși, regulile jocului nu variază și majoritatea turneelor de tenis vor include turnee de simplu atât pentru bărbați, cât și pentru femei, turnee de dublu pentru bărbați și femei și evenimente de dublu mixt. Unele turnee sportive majore oferă evenimente sportive pentru scaune cu rotile, turnee pentru juniori și evenimente pentru seniori.

Totul despre tenis
Cum să pariezi pe Cupa Davis

Cum să pariezi pe Cupa Davis

Primul lucru de făcut atunci când pariezi pe turnee sportive este să găsești a site bun de pariuri sportive si inregistreaza-te. Ei vor solicita unele detalii personale pentru a se înscrie, iar unele site-uri vor solicita persoanei să furnizeze dovada vârstei și adresei. Acest lucru va depinde de site și de locația propriei utilizator.

Apoi, utilizatorul ar trebui să verifice pentru a se asigura că metoda de plată pe care dorește să o folosească pentru a pune bani în contul său de pariuri este acceptată. Majoritatea vor utiliza metode de plată, cum ar fi carduri de credit și de debit, portofele electronice, cum ar fi PayPal dar unii vor accepta și transferuri bancare.

Următorul pas este plasarea pariului. Utilizatorul ar trebui să ia în considerare tipul de pariu pe care dorește să îl plaseze, dacă dorește să parieze pe rezultatul meciului individual sau pe secțiunile eliminatorii ale echipelor sau pe turneul general și apoi să plaseze pariurile în consecință.

Cu cât pariul este plasat mai devreme, cu atât este mai ușor de făcut obține cote bune. Pe măsură ce meciurile progresează, site-urile de pariuri vor ajusta cotele în consecință. Odată plasat pariul, detaliile de pe site vor afișa rezultatele și orice câștig va fi plătit în contul online al utilizatorului.

Cum să pariezi pe Cupa Davis
Istoria Cupei Davis

Istoria Cupei Davis

Se crede că ideea primului turneu a venit de la James Dwight. În 1881 a devenit președinte al noii asociații naționale de tenis pe gazon din SUA. Era dornic să știe cât de bine s-au confruntat jucătorii americani cu omologii lor britanici. Înainte de 1900, au fost organizate câteva turnee între cele două țări, dar SUA doreau să creeze un eveniment sportiv formal.

Trei jucători de la Marea Britanie a participat la un turneu inițial, la care a participat Dwight D Davis. Se spera că va putea oferi premii în bani pentru participanți.

Aceasta a fost urmată de câteva încercări de turnee ulterioare, care fie au fost abandonate, fie nu au oferit jucători puternici. În 1899, o echipă de jucători a călătorit prin SUA pentru a provoca cei mai buni jucători din toate colțurile țării. Acest lucru a condus la o analiză suplimentară a ideii unui eveniment internațional.

Dwight Davis a cumpărat un trofeu de argint sterlină, la un cost de aproximativ 1000 de dolari. Cu toate acestea, în afară de aceasta, nu este clar cum a ajuns turneul să poarte numele lui Davis. Există povești despre care a dezvoltat formatul competițiilor, dar cercetările au arătat că acest lucru este inexact.

Istoria Cupei Davis
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu