Pariază online pe EHF Liga Campionilor

Pariurile în Liga Campionilor EHF cresc exponențial. În acest ghid, fanii pariurilor pe handbal pot afla fiecare detaliu despre acest turneu sportiv, de la istoria sa până la modul în care a evoluat. Există, de asemenea, informații cheie despre cum să pariezi pe competiția clasată drept unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lumea handbalului. Liga Campionilor EHF, denumită și EHF FINAL4 Men, este primul turneu de handbal masculin.

Atrage echipe de handbal de top din națiunile europene care fac parte din EHF. Astăzi, nu doar atrage mulțimi mari ca unul dintre turneele sportive majore; devine, de asemenea, un nume cunoscut pe scena pariurilor.

Istoria Ligii Campionilor EHFFormat de turneuDe ce este populară Liga Campionilor EHF?Cum să pariezi pe Liga Campionilor EHF
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Istoria Ligii Campionilor EHF

Istoria Ligii Campionilor EHF

Liga Campionilor EHF, la fel ca altele ligi sportive de top, atrage sponsorizări de la unele dintre cele mai mari mărci, inclusiv Infront Sports & Media, DAZN, hummel, Gerflor Group Select și Sport Radar.

Fanii și parierii nu pot înțelege istoria Ligii Campionilor EHF fără să se uite la originea organizației care găzduiește competiția, Federația Europeană de Handbal (EHF). Federația Europeană de Handbal (EHF), după cum sugerează și numele, este un organism de conducere a sportului care găzduiește și administrează handbalul european. Organizația, cu sediul în Viena, Austria, constituie 50 de federații membre alături de Anglia și Scoția, care sunt federații asociate.

Liga Campionilor EHF, pe de altă parte, a fost formată în 1993. Deja exista o competiție europeană numită European Champions Cup, care a fost organizată de Federația Internațională de Handbal (IHF). Ceea ce a făcut EHF Champions League unică a fost noul său format.

Eligibilitate și calificări

Federațiile membre trebuie să fie la cârma rangului de coeficient al EHF pentru a se califica în Liga Campionilor EHF. Clasamentul coeficientului EHF este o listă care clasifică statele membre în funcție de performanța lor în ultimele trei sezoane ale acestui campionat sportiv, Liga Europeană EHF (EL) și Cupa Europeană EHF (EC).

Primele 9 federații din clasamentul coeficientului EHF obțin calificarea automată la turneu, echipa campioană națională reprezentând federația. Federației de top din clasament i se acordă apoi un al doilea loc în turneu. Subcampionul intern în federația numărul 1 ocupă acest loc. Restul celor 6 sloturi sunt acordate pe baza unui wildcard care ia în considerare ale turneului locație, spectatori, TV, management de produs, influență digitală și rezultatele turneelor EHF anterioare.

Istoria Ligii Campionilor EHF
Format de turneu

Format de turneu

Sunt patru etape în Liga Campionilor EHF.

  1. Faza grupelor - În faza grupelor se creează 2 grupe (Grupa A și B), fiecare cu 8 echipe. Echipele reunite se luptă în două meciuri, acasă și în deplasare. Cele două echipe de top din grupe avansează direct în sferturile de finală, în timp ce echipele de la numărul 3 până la 6 se confruntă în etapa următoare, play-off. Ultimele două echipe sunt eliminate.
  2. Playoff - În playoff, echipele sunt împerecheate în funcție de perechea din faza grupelor. Apoi se luptă din nou în două meciuri, acasă și în deplasare. Câștigătorii cumulativ ajung în sferturile de finală.
  3. Sferturi de finală - Din nou, plasamentele urmează un format specific, bazat pe plasamentele din faza grupelor. Cei patru câștigători din sferturile de finală ajung în finală.
  4. EHF FINAL4 - În finala Ligii Campionilor EHF, cei patru câștigători din sferturile de finală se confruntă în semifinale, iar câștigătorii semifinalelor se înfruntă în finală. Se joacă și un meci pentru găsirea locului trei.

Cele mai de succes cluburi din EHF Champions League

Federația spaniolă a fost cea mai dominantă forță în Liga Campionilor EHF, cu Barcelona, actuala campioană, în frunte cu 10 titluri. Alte echipe spaniole care au câștigat Liga Campionilor EHF includ TEKA Santander, Elgorriaga Bidasoa, Portland San Antonio și Ciudad Real.

Au triumfat și echipele germane, alături de echipele franceze, macedonene, poloneze și slovene.

Format de turneu
De ce este populară Liga Campionilor EHF?

De ce este populară Liga Campionilor EHF?

Liga Campionilor EHF este unul dintre turneele sportive de elită din lume, atrăgând cele mai bune echipe europene de handbal. Potrivit statisticilor, turneul a atras o audiență de 530 de milioane în 2020/21. În mod interesant, platforma Over The Top a EHF, EHFTV, a avut peste 250.000 de abonați la nivel mondial în primul său an de la înființare. Se spune că cifrele nu mint, iar acestea sunt cifre care cimentează faptul că EHF CL este într-adevăr popular.

Pe lângă popularitatea EHF Champions League în rândul pasionaților de handbal, competiția are o mulțime de urmăritori în pariuri sportive online. Mulți dintre pasionații de handbal care urmăresc turneul sunt mereu în căutarea caselor de pariuri cu piețele de pariuri EHF Champions League. Acest lucru ridică întrebarea, de ce este turneul EHF Champions League atât de mare pe scena pariurilor?

Ei bine, răspunsul este simplu; Liga Campionilor EHF este cel mai mare turneu de handbal la nivel global. Acesta atrage echipe de top din Europa, precum Barcelona, THW Kiel, RK Vardar, Montpellier, Vive Tauron Kielce și HSV Hamburg. Acestea sunt printre cele mai bune echipe la nivel global care oferă turneului competitivitatea pe care o merită. Deși există și alte turnee, niciunul nu are hype-ul pe care EHF Champions League îl aduce la masă.

De ce este populară Liga Campionilor EHF?
Cum să pariezi pe Liga Campionilor EHF

Cum să pariezi pe Liga Campionilor EHF

Pariul pe turnee sportive este un lucru grozav, deoarece adaugă adrenalină la acțiune. Deci, cum pariază pariorii pe Liga Campionilor EHF? Mai jos sunt câteva sfaturi utile.

În primul rând, pariorii trebuie să găsească cele mai bune pariuri sportive cu piețe de pariuri la handbal, în special cote EHF Champions League. Lucrul bun este că există o mulțime de case de pariuri care oferă piețe de pariuri pentru acest turneu. Este unul dintre cele mai mari evenimente de handbal pe cele mai bune site-uri de pariuri sportive online. De asemenea, verificați licența casei de pariuri și bonusurile disponibile la pariuri sportive.

Următorul lucru este să evaluăm cu atenție forma actuală a echipelor participante la turneul viitor sau în curs. Evaluarea formei echipelor din Liga Campionilor EHF îi ajută pe pariori să știe care echipe sunt favorite și care sunt cele defavorizate. Cu aceste informații, pariorii sunt în măsură să ia decizii mai bune de pariere.

În sfârșit, înțelegeți diferitele piețe de pariuri. Pentru început, acestea sunt rezultatele posibile, de exemplu, câștigătorul ligii, câștigătorul meciului, handicapurile sau totalurile. Important, rețineți că, cu cât cotele sunt mai mari, cu atât șansele de a câștiga pariul sunt mai mici și invers.

Asta e, oameni buni, ghidul final de pariuri EHF Champions League. Liga Campionilor EHF 2021–22 a început miercuri, 15 septembrie și este de așteptat să se încheie duminică, 19 iunie 2022, așa că mai este mult timp pentru a paria!

Cum să pariezi pe Liga Campionilor EHF
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu