Handball

Handbalul este asemănător cu futsalul, iar scopul celor două echipe de șapte membri în acest joc este să câștige prin înscrierea mai multor goluri. Cu o durată a meciului de o oră, acesta este prelungit cu cinci minute de două ori în cazul în care există egalitate, urmat de un schimb de penalty până la decizia câștigătorului.

Jucătorii își pot folosi corpul deasupra genunchilor, dar mâinile lor pot mânui mingea liber doar trei secunde. Driblingul mingii este permis pentru cel mult trei pași. Pariurile la handbal sunt o formă de pariuri sportive care implică plasarea de pariuri pe rezultatul jocului.

Handball
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Bazele pariurilor pe handbal

Bazele pariurilor pe handbal

Handbalul este comparabil cu futsal: două echipe de șapte membri își propun să câștige înscriind cele mai multe goluri. Fiecare meci durează o oră, iar jocul este prelungit cu cinci minute de două ori în cazul în care există egalitate, urmat de o lovitură de focuri până când este stabilit un câștigător.

Jucătorii își folosesc corpul deasupra genunchilor, dar mâinile lor pot mânui mingea liber doar până la trei secunde. Un jucător poate dribla mingea pentru maximum trei pași. Principalele pariuri sportive ale pariurilor pe handbal implică plasarea de pariuri pe rezultatul jocului.

Pariurile pe handbal pot fi foarte avantajoase din punct de vedere monetar, chiar dacă este una dintre cele mai puțin populare discipline de pariuri sportive. Cunoștințe solide despre joc și a strategie de pariere de încredere sunt doar două elemente care pot contribui la nivelul de succes atunci când vine vorba de obținerea unei plăți.

Succesul pe termen lung nu este ușor, dar este, fără îndoială, realizabil dacă te aplici corect. Pe parcursul acestui ghid, vom sublinia ce presupune pariurile pe handbal. De asemenea, va oferi sfaturi și strategii, care ar trebui să vă ajute să vă modelați jocul de pariuri.

The cele mai bune site-uri de pariuri online vă va ajuta să oferiți cele mai bune cote, strategii și vă va oferi promoții și bonusuri de mare valoare.

Bazele pariurilor pe handbal
Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe handbal

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe handbal

Handbalul a proliferat în popularitate în Europa de Est și în toată Europa după al Doilea Război Mondial. Pariurile pe handbal din Statele Unite pot fi urmărite până în anii 1900, când a fost jucat inițial un meci de două jocuri, cunoscut sub numele de handbal cu un singur perete. Această competiție a implicat jucătorii care loveau pe rând mingea de perete.

Handbalul are un ritm excepțional de rapid și conține câteva elemente din diverse jocuri, cum ar fi baschet, hochei pe gheață și fotbal. Deoarece este un joc cu scoruri mari, este răspândit în pariurile online.

Pariurile online la handbal au crescut în popularitate în ultima perioadă, remarcată de numărul de turnee internaționale și de creșterea pariurilor. Acum este un sport extrem de popular în întreaga lume, cu site-uri web de pariuri sporite la handbal disponibile pentru cei care pot paria.

Oamenii sunt, de asemenea, mai familiarizați cu jocul, ceea ce a dus la jocurile de noroc pe el mai des. Popularitatea caselor de pariuri de handbal este în creștere datorită disponibilității mai multor cazinouri online, emisiuni TV și alte acoperiri media ale sportului.

Meciurile amicale au în general mai multe goluri, probabil pentru că meciurile sunt mai puțin critice. Prin urmare, echipele pot juca cu mai multă independență. În timpul meciurilor cruciale din ligă și cupă, jucătorii vor respecta probabil tactici și vor urma instrucțiunile. Cu toate acestea, mulți jucători sunt liberi să joace așa cum doresc cu amicale. Acest lucru înseamnă adesea că fitness-ul la meci este adevăratul scop în loc să câștigi jocul.

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe handbal
Cum să pariezi pe handbal

Cum să pariezi pe handbal

Ce sunt pariurile sportive la handbal? Sunt multe pariuri diferite deci haideti sa o despartim.

Câștigătorul meciului

Cel mai simplu tip de pariere este în cazul în care un parior pariază pe ce echipă va câștiga. De asemenea, ei pot paria pe ce echipă cred că va câștiga fiecare repriză a meciului.

Spread Betting

Există, de asemenea, un tip de pariere numit spread betting. Acesta este momentul în care un parior pariază pe o echipă care câștigă, dar va câștiga pariul doar atunci când echipa sa marchează mai mult decât un număr selectat de goluri peste echipa adversă. Deci, de exemplu, dacă un parior pariază pe Echipa A -9,5, va trebui să câștige cu 9,5 goluri față de cealaltă echipă.

Total goluri

Un parior poate miza și pe totalul cumulativ al tuturor golurilor marcate în timpul unui meci. De exemplu, dacă casa de pariuri oferă o linie de 34,5, un parior va câștiga dacă golurile marcate sunt de 35 sau mai mult și va pierde dacă există 34 de goluri sau mai puține. Să presupunem că o echipă marchează un număr par sau impar de goluri; atunci, există un pariu și pentru asta. Interesant este că un parior poate paria și pe cote sau egale pentru fiecare jumătate a meciului.

Pariuri cu dublă șansă

Un parior poate paria și pe două rezultate. Acest lucru se numește pariuri cu dublă șansă, în care un parior poate paria pe victoriile a două echipe și un egal. Dacă cred că o echipă va câștiga cu un anumit număr de goluri, ei pot plasa un pariu câștigător în marjă. Acesta este un alt tip de pariu care se aplică reprizelor individuale ale jocului.

Un parior poate, de asemenea, să parieze pe echipa despre care crede că va câștiga jumătatea cu scorul mai mare și jumătatea meciului pe care crede că va avea scorul mai mare. Dacă o echipă marchează un anumit număr de goluri înaintea celeilalte, există un pariu pe care echipele vor marca prima și ultima.

Câștigător al Ligii

Un parior poate miza și pe cine crede că va învinge toate celelalte echipe în timpul turneelor din ligă. Aceasta include Campionatul Mondial.

Handicap

Pariarea pe un pariu cu handicap la handbal înseamnă că un parior pune bani pe o echipă despre care crede că va câștiga sau va pierde jocul cu o sumă stabilită. Acest lucru va fi acuzat de un semn + sau -. Dacă o echipă are semnul + după numele ei pe tablă, ei are voie să piardă după numărul de după simbol.

Pe de altă parte, dacă o echipă are un - după nume, ea trebuie să câștige jocul cu mai mult decât numărul care urmează simbolului.

Marja câștigătoare

Un parior poate paria cu cât de mult va câștiga o echipă la handbal. Acest lucru vine aproape întotdeauna sub forma unui pariu peste/sub. Dacă numărul este peste sau sub suma pe care ați selectat-o, veți câștiga pariul.

Iată defalcarea pariurilor:

  1. Înscrieți-vă la un site de pariuri care oferă pariuri pe handbal și faceți o depunere.
  2. Alegeți evenimentul de handbal pe care doriți să pariați.
  3. Alege echipa pe care vrei să pariezi.
  4. Selectați o sumă de miză.
  5. Pune un pariu.
Cum să pariezi pe handbal
Calcularea cotelor de pariuri la handbal

Calcularea cotelor de pariuri la handbal

Dacă înțelegi cum să pariezi pe sport, veți cunoaște formatul zecimal utilizat pentru calcularea cotelor. Puteți calcula plata anticipată utilizând cotele pentru a o înmulți cu cantitatea mizei dvs. Sperăm că aceste oportunități de pariuri sportive de handbal vă vor ajuta când vă stabiliți pariurile.

Deoarece handbalul se joacă predominant în Europa, pariurile la handbal sunt într-adevăr oferite doar pe site-urile de pariuri europene. Prin urmare, ar trebui să vă familiarizați cu cotele zecimale reprezentate ca numere zecimale.

Vestea bună pentru tine este că cotele zecimale sunt, fără îndoială, cele mai ușor de înțeles. Tot ce trebuie să faceți pentru a determina plata potențială este să vă înmulțiți miza cu cotele pe care le-ați selectat.

De exemplu, dacă cota este de 5,0 și ați pariat 10 USD la cota de 5,0, veți primi o plată de 50 USD. În cele din urmă, asta înseamnă că ai profitat de 40 USD.

Calcularea cotelor de pariuri la handbal
Turnee de handbal pe care merită să pariezi

Turnee de handbal pe care merită să pariezi

În ultimii ani, handbalul a câștigat popularitate, iubitorii de sport fiind atrași de el din cauza dexterității de care are nevoie și a caracterului de mare punctaj al jocurilor. Sportul are cea mai mare popularitate în Ungaria, Franța, Germania și țările nordice.

Cupa Partille este unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive de handbal pe care se poate paria. Este întotdeauna o oportunitate excelentă să găsești cel mai bun site de pariuri online al tău sau să urmărești pariurile live.

Cupa mondială recentă din 2021 a câștigat popularitate în masă, milioane de fani ai sportului ținând pasul la televizor. Câștigătorii acelui turneu au fost Danemarca, Suedia fiind pe locul doi.

Iată o listă cu unele dintre cele mai faimoase handbali concursuri din lume:

Liga Campionilor EHF

Liga Campionilor EHF este un concurs de handbal organizat de renume mondial în Europa. Participă cele mai mari echipe din țările lider ale Europei. Concursul este gestionat și guvernat anual de EHF. De asemenea, EHF gestionează meciuri pentru femei care respectă un format similar.

Liga Campionilor EHF este de obicei împărțită în cinci etape principale. Echipele pot intra în competiție în faza grupelor sau faza de calificare pe baza listei de criterii și a clasamentului pe lista federației naționale.

Campionatele Mondiale de handbal IHF

The Federația Internațională de Handbal organizează Campionatele Mondiale de handbal masculin și Campionatul mondial de handbal feminin.

În cele 27 de Campionate Mondiale de handbal masculin desfășurate, unsprezece țări au câștigat titlul. Franța a reușit cel mai mult obținând șase titluri.

În ceea ce privește Campionatele Mondiale de handbal feminin, Rusia și-a asigurat majoritatea titlurilor, urmată de Olanda.

Handbal olimpic

Handbalul are loc la Jocurile Olimpice de vară, unde 12 echipe feminine și masculine se luptă pentru a câștiga râvnita medalie de aur.

Turneele de handbal ale Jocurilor Olimpice trebuiau inițial să aibă loc în 2020 la Tokyo, Japonia, dar au fost amânate din cauza pandemiei. Deci, vor avea loc anul acesta, începând cu 24 iulie.

Echipele vor începe în faza grupelor. Primele opt țări vor trece apoi la faza eliminatorie a turneului. Danemarca a câștigat în special un meci dificil în 2019, învingând Norvegia cu 31-22.

Turnee de handbal pe care merită să pariezi
Nu pariați pe Hype

Nu pariați pe Hype

Deoarece handbalul nu este cel mai popular sport de pariuri, este ușor pentru un parior să se apropie de pariul altuia mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

Recomandări cheie

  • Luați în considerare tipul de pariuri care funcționează cel mai bine pentru dvs
  • Perfecționați cotele de pariuri zecimale
Nu pariați pe Hype
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu