Pariuri Handball

Handbalul este asemănător cu futsalul, iar scopul celor două echipe de șapte membri în acest joc este să câștige prin înscrierea mai multor goluri. Cu o durată a meciului de o oră, acesta este prelungit cu cinci minute de două ori în cazul în care există egalitate, urmat de un schimb de penalty până la decizia câștigătorului.

Jucătorii își pot folosi corpul deasupra genunchilor, dar mâinile lor pot mânui mingea liber doar trei secunde. Driblingul mingii este permis pentru cel mult trei pași. Pariurile la handbal sunt o formă de pariuri sportive care implică plasarea de pariuri pe rezultatul jocului.

Pariuri Handball
Istoria jocului de handbalCum să pariezi pe handbalAlte tipuri de pariuriCote la pariuri la handbal
Istoria jocului de handbal

Istoria jocului de handbal

Handbalul a crescut rapid în popularitate în Europa de Est și în toată Europa după al Doilea Război Mondial. Istoria pariurilor pe handbal din Statele Unite poate fi urmărită încă din anii 1900, când a fost jucat pentru prima dată un concurs de două jocuri cunoscut sub numele de handbal cu un singur perete. Acest joc a implicat jucătorii care loveau pe rând mingea de un perete.

Handbalul are un ritm foarte rapid și are câteva elemente din diverse jocuri precum baschet, hochei pe gheață și fotbal. Fiind un joc cu scoruri mari, este foarte popular în pariurile online.

Pariurile la handbal au crescut în popularitate recent, după cum se vede de numărul de turnee internaționale și de creșterea pariurilor. Acum este extrem de sport popular peste tot în lume, cu o creștere a site-urilor web de pariuri la handbal disponibile pentru utilizare.

Oamenii sunt, de asemenea, mai educați cu privire la joc, ceea ce i-a determinat să joace mai des pe el. Popularitatea pariurilor pe handbal este în creștere datorită disponibilității mai multor cazinouri online, transmisiuni TV și alte acoperiri media ale acestui sport.

Istoria jocului de handbal
Cum să pariezi pe handbal

Cum să pariezi pe handbal

Deci, ce sunt pariurile sportive la handbal? Cel mai simplu tip de pariu este locul în care trebuie să pariezi pe ce echipă va câștiga. De asemenea, puteți paria pe o echipă care câștigă fiecare repriză a meciului.

Spread betting este atunci când pariezi pe o echipă care câștigă, dar câștigi pariul doar atunci când ei marchează mai mult de un anumit număr de goluri peste echipa adversă. De exemplu, dacă pariezi pe Echipa B -8,5, atunci va trebui să câștige cu 8,5 goluri față de cealaltă echipă.

De asemenea, puteți paria pe totalul cumulativ al tuturor golurilor marcate în timpul unui meci. Dacă casa de pariuri oferă o linie de 33,5, vei câștiga dacă golurile marcate sunt de 34 sau mai mult și vei pierde dacă sunt 33 sau mai puține goluri. Dacă o echipă marchează un număr par sau impar de goluri, există un pariu și pentru el. Ceea ce este interesant este că poți paria și pe cote sau egale pentru fiecare jumătate a meciului.

Cum să pariezi pe handbal
Alte tipuri de pariuri

Alte tipuri de pariuri

Pariurile pe două rezultate se numesc pariuri cu dublă șansă, unde poți paria pe victoriile a două echipe și un egal. Dacă credeți că o echipă va câștiga cu un anumit număr de goluri, puteți plasa un pariu câștigător în marjă. Acesta este un alt tip de pariu care se aplică reprizelor individuale ale jocului.

De asemenea, puteți paria pe echipa care va câștiga repriza cu scorul mai mare, precum și pe jumătatea meciului care va avea scorul mai mare. Dacă o echipă marchează prima un anumit număr de goluri, există un pariu pe care echipele vor marca prima și, respectiv, ultima.

Nu în ultimul rând, pariurile directe sunt pentru întreg turneu, de exemplu, Campionatul Mondial.

Alte tipuri de pariuri
Cote la pariuri la handbal

Cote la pariuri la handbal

Dacă știți cum să pariați pe sport, veți fi familiarizat cu formatul zecimal care este folosit pentru calculul cotelor. Puteți calcula plata estimată utilizând cotele pentru a o înmulți cu suma mizei dvs. Sperăm că aceste sfaturi pentru pariuri sportive pe handbal vă vor ajuta când plasați pariurile.

Cote la pariuri la handbal